evabb Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Ευα βαριέσαι ε; το κραταω για σημειο αναφορας. Moιαζει με κοκκινη σφουγγαριστρα ναι γτ η σφουγγαριστρες βγαινουν και τριχωτες.
Liverpool89 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 το μαλλι μου φρεσκοβαμενο η φατσα μου παλι δεν ειναι τοσο αγγελικη οπως των κυριων που ποσταρες. Εμενα το μαλλι το κοκκινο μαζι με λιγες φακιδες με τρελαινει... Ωραιο παντως απο πισω... Ολες οι νορμαλ κοκκινομαλες μου αρεσουν..ειναι το χρωμα που το βρισκεις σπανια και αμα το υποστηριζει η γυνικα απογειωνεται..
viper2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Σας εχουν ασπρισει καθολου τα μαλλια? Απο ποτε? Τα βαφετε ή σκεφτεστε να τα βαψετε οταν αρχισουν να απριζουν? Αληθευει οτι αν περασεις μια μεγαλη στενοχωρια μπορει να σου ασπρισουν ξαφνικα? οι πρωτες ασπρες τριχες βγηκαν στα 16 but who gives a fuck Πολυ ωραιες γυναικες οι κοκκινομαλλες αρκει να μην κανει μπαμ.. αυτα και οχι αυτο.. ολες αδιαφορες εκτος απο την δευτερη
apd453 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 ολες αδιαφορες εκτος απο την δευτερη Πρόστυχη ματιά κι έτσι.
viper2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 αγαπαμε σκυλια οι γλυκες και οι ομορφες στους υπολοιπους
apd453 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 αγαπαμε σκυλια οι γλυκες και οι ομορφες στους υπολοιπους Βρε όλες καλές είναι. http://www.youtube.com/watch?v=Mzclq6W2-Vc Όπως λέει και το πρώτο σχόλιο "Ο ύμνος του σαβουρομάμη......."
viper2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Όπως λέει και το πρώτο σχόλιο "Ο ύμνος του σαβουρομάμη......." σωστος
benign Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Εμένα μου αρέσει το βυζοσκαμπιλο. Φιξντ. Οταν μιλαμε για ομορφες κοκκινομαλλες τοτε η πιο γλυκια ειναι η ηθοποιος Καρεν Γκιλλιαν. Θα μπορουσα να την φιλαω ωρες και εχει τρομερο χαμογελο,τσαχπινουλα τρελλη,ξερει να ντυνεται και απολαυστικες φακιδουλες,οπως πρεπει να εχει καθε φυσικη κοκκινομαλλα.
alex_000 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 32 και δεν έχω ουτε μια μαύρη τρίχα η κενα στους κροτάφους και μαλακιες . Τυχερος
viper2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Φιξντ. Οταν μιλαμε για ομορφες κοκκινομαλλες τοτε η πιο γλυκια ειναι η ηθοποιος Καρεν Γκιλλιαν. Θα μπορουσα να την φιλαω ωρες και εχει τρομερο χαμογελο,τσαχπινουλα τρελλη,ξερει να ντυνεται και απολαυστικες φακιδουλες,οπως πρεπει να εχει καθε φυσικη κοκκινομαλλα. αυτη και αν ειναι αδιαφορη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα