GoDRiC- Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Εγώ είμαι 17 και από τη μια μεριά του κεφαλιού μου έχω κάμποσα άσπρα μαλλιά και λίγα πιο πάνω... Με κάνει και νιώθω πολύ άσχημα. ;/
dimitra_m3 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Κακώς! Είναι γοητεία οι λευκές τρίχες στο μαλλί του άντρα.
GoDRiC- Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Ναι του 30χρονου άντρα ίσως είναι.. Καθημερινά δέχομαι χλευαστικά σχόλια από άλλα αγόρια. Βασικά, δεν είμαι κανένας καημένος no lifer απλώς τις έβγαλα τις τρίχες το καλοκαίρι και δεν είναι και λίγες, κάνουν μπαμ δηλαδή.. Ε και δέχομαι κάποια έτσι σχόλια και με κάνουν και νιώθω λίγο άσχημα αλλά δε το δείχνω και απλά ''κάνω'' χαβαλέ... Μερικά ''καλά'' σχόλια έχω ακούσει από κάτι κορίτσια.. Όπως και να'χει όμως δεν είναι και ο,τι ευχάριστο..
noob Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Ναι του 30χρονου άντρα ίσως είναι.. Καθημερινά δέχομαι χλευαστικά σχόλια από άλλα αγόρια. Βασικά, δεν είμαι κανένας καημένος no lifer απλώς τις έβγαλα τις τρίχες το καλοκαίρι και δεν είναι και λίγες, κάνουν μπαμ δηλαδή.. Ε και δέχομαι κάποια έτσι σχόλια και με κάνουν και νιώθω λίγο άσχημα αλλά δε το δείχνω και απλά ''κάνω'' χαβαλέ... Μερικά ''καλά'' σχόλια έχω ακούσει από κάτι κορίτσια.. Όπως και να'χει όμως δεν είναι και ο,τι ευχάριστο.. Aπό τότε που έκαναν την εμφάνισή τους τα συχνά posts του νίκοτς δηλαδή.. Τυχαίο?? 1
dimitra_m3 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μην αισθάνεσαι καθόλου άσχημα και μειονεκτικά απέναντι στους άλλους.Μην το αντιμετωπίζεις ως "πρόβλημα" επειδή κάποια είναι τσ#$#^νιαΕξάλλου, με το να στεναχωριέσαι δεν κερδίζεις κάτι, είναι μη αναστρέψιμο.Προσπάθησε να το περνάς στη πλάκα και να κάνεις χαβαλέ
aris1986 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Aσπρα μαλλιά στην κεφαλή, κακά μαντάτα στην ψωλή! Εγώ είμαι 17 και από τη μια μεριά του κεφαλιού μου έχω κάμποσα άσπρα μαλλιά και λίγα πιο πάνω... Με κάνει και νιώθω πολύ άσχημα. ;/ 17 εισαι μικρος για ασπρες τριχες... Μηπως κανενα βραδυ περασες καμια μεγαλη στεναχωρια και σου "αλλαξαν"; 3
GoDRiC- Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Όπως και να'χει κάτι λένε ότι θα βγει φάρμακο για τις άσπρες τρίχες και για την λεύκη.. Google it.. Δεν ξέρω δε πέρασα κάποια στεναχώρια, θα περάσω σύντομα όμως από ο,τι βλέπω στα οικογενειακά μου.. Ίσως με άγχωσε το σκεπτικό για τις πανελλήνιες ή δε ξέρω και'γω.. Κάτι τέτοιο θα ήτανε... Ή μήπως επειδή είχα σχέση 2 χρόνια και χώρισα; Δε στεναχωρήθηκα τόσο ώστε να βγάλω άσπρα μαλλιά... Only God knows...
Tenshi Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Εντάξει,δέν ξέρω για γοητεία (άσχετα τι λένε) σίγουρα είναι σπάσιμο να πετάνε τρίχες σάν κέρατα,επειδή η μελαμίνη έχει πάει προ πολλού περίπατο και να κάνει μπάμ η διχρωμία όταν πέφτει φώς.Τα καυστικά σχόλια όντως δίνουν και παίρνουν.Συνήθως η απάντηση που λαμβάνουν (βαμβάκι/φαρμάκι) είναι άμεση,για να μπαίνουν όλοι στην θέση τους,καλοπροαίρετοι και μή. Απο τα 22 μου βγάζω και φαντάζομαι οτι μέσα στα επόμενα δύο χρόνια θα είμαι on par με τον Νικοπολίδη. Απο εκεί και πέρα,πολύ κακό για το τίποτα.Αφενός δέν μπορείς να κάνεις κάτι,ειδικά αν υπάρχει και γενετική προδιάθεση (πέρα απο το στρές)...αφετέρου υπάρχουν και χειρότερα.Τι να πούν δηλαδή παλικάρια που κυκλοφορούν σάν τον Κότζακ πρίν καλά καλά βγάλουν την σχολή.
V for Vagelis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 17 εισαι μικρος για ασπρες τριχες... Μηπως κανενα βραδυ περασες καμια μεγαλη στεναχωρια και σου "αλλαξαν"; Τι κανένα βράδυ... εμένα μου χρειάστηκαν πολλά χρόνια άγχους μέχρι να αποκτήσω 5-6 άσπρες τρίχες... Ισως και να είναι καθαρά θέμα γονιδίων στη περίπτωση του. GoDRiC σε στεναχωρεί πιο πολύ το πείραγμα το φίλων σου ή η εμφανισιακή αλλαγή καθαυτή;
pournaras Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Εντάξει,δέν ξέρω για γοητεία (άσχετα τι λένε) σίγουρα είναι σπάσιμο να πετάνε τρίχες σάν κέρατα,επειδή η μελαμίνη έχει πάει προ πολλού περίπατο και να κάνει μπάμ η διχρωμία όταν πέφτει φώς.Τα καυστικά σχόλια όντως δίνουν και παίρνουν.Συνήθως η απάντηση που λαμβάνουν (βαμβάκι/φαρμάκι) είναι άμεση,για να μπαίνουν όλοι στην θέση τους,καλοπροαίρετοι και μή. Απο τα 22 μου βγάζω και φαντάζομαι οτι μέσα στα επόμενα δύο χρόνια θα είμαι on par με τον Νικοπολίδη. Απο εκεί και πέρα,πολύ κακό για το τίποτα.Αφενός δέν μπορείς να κάνεις κάτι,ειδικά αν υπάρχει και γενετική προδιάθεση (πέρα απο το στρές)...αφετέρου υπάρχουν και χειρότερα.Τι να πούν δηλαδή παλικάρια που κυκλοφορούν σάν τον Κότζακ πρίν καλά καλά βγάλουν την σχολή. Να παρεις κοντρα πλακε θαλασσης. 6
firewalker Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Στα 16 μου έβγαλα τις πρώτες άσπρες τρίχες. Aσπρα μαλλιά στην κεφαλή, κακά μαντάτα στην ψωλή! Μαλλί βαμβάκι, ψωλή φαρμάκι! :P 1
Tenshi Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Να παρεις κοντρα πλακε θαλασσης. Μελανίνη ρε, να χέσω το οτοκορέκτ!
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Ειχα δει τις πρωτες ασπρες κοντα στα 20κατι. Μια δεκαετια μετα εχω γκριζαρει και παιζει οσονουπω να ειμαι κι εγω οn par με τον Νικοπολιδη. Δεν ειναι κακο, καποιοι ασπριζουν γρηγοροτερα απο αλλους. Ασε που γενικα αρεσει απ'ο,τι εχω διαπιστωσει. Το αστειο ειναι πως πριν καποιον καιρο ειχα κανονισει να παω για κουρεμα και καπακι επαιξε μια συνεντευξη για δουλεια εντελως απροοπτη. Τελος παντων πως παει η συζητηση (την ωρα του κουρεματος, οχι της συνεντευξης) στις ασπρες τριχες, μπλα μπλα, με λουζει η τυπισσα για να φυγω και μου βαζει gel. Κοιταω καθρεφτη, μαυρο το μαλλι γιατι "βγηκε αυτο το νεο προιον για ανδρες και ειπα να στο βαλω για να μου πεις αποψη αφου εχεις τοσες ασπρες". Με επιασε συγκρυο. ΤΗ ΜΙΑ ΦΑΚΗΝ ΦΟΡΑ που δεν πηγα σπιτι για λουσιμο και της ειπα να βαλει gel και ειχα και τη συνεντευξη καπακι, αποφασισε να μου βαλει ενα το οποιο ειχε χρωμα, με αποτελεσμα καθε σιγουρια που ειχα για τη συνεντευξη να γκρεμιστει συθεμελα!! Ευτυχως με ξαναλουσε και εφυγε η βλακεια αλλιως θα της εβαφα το αμαξι της μαυρο. 3
walkerr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Αληθευει οτι αν περασεις μια μεγαλη στενοχωρια μπορει να σου ασπρισουν ξαφνικα?
TheDevilMayCare Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Ελα ομως τωρα που εγιναν της μοδας..!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα