Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ βαριά παίρνεις τα σχόλια των άλλων. Αντιμετώπισέ τα με χαβαλέ μωρέ. Απ την 3η γυμνασίου εμφανίστηκαν σε μένα και ποτέ δεν ένιωσα περίεργα γι αυτό. Ούτε καν τώρα που έχω αρχίσει να τα μαζεύω απ το πάτωμα :Ρ

• Like 2
Δημοσ.

Ναι του 30χρονου άντρα ίσως είναι.. Καθημερινά δέχομαι χλευαστικά σχόλια από άλλα αγόρια. Βασικά, δεν είμαι κανένας καημένος no lifer απλώς τις έβγαλα τις τρίχες το καλοκαίρι και δεν είναι και λίγες, κάνουν μπαμ δηλαδή.. Ε και δέχομαι κάποια έτσι σχόλια και με κάνουν και νιώθω λίγο άσχημα αλλά δε το δείχνω και απλά ''κάνω'' χαβαλέ... Μερικά ''καλά'' σχόλια έχω ακούσει από κάτι κορίτσια.. Όπως και να'χει όμως δεν είναι και ο,τι ευχάριστο..

Bαψτα αν σε αγχωνουν τοσο πολυ.

Που να σου αραιωναν κιολας.

Δημοσ.

Είναι ωραία τα γκρίζα στους 30+ όντως.

Εγω φέτος (στα 23) λόγω κακής διατροφής και τρελού στρες πριν κανα δίμηνο παρατηρώ πως περίπου το 80% των ριζών μου είναι άσπρα. Όταν λέμε άσπρα, άσπρα, της γιαγιάς. Πρέπει κιόλας να ήταν σχετικά απότομο και πρόσφατο. Φρίκαρα προφανώς, αλλά το έλυσα το πρόβλημα -και αν ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος-, υπάρχει ένα "συμπλήρωμα διατροφής" που βγαίνει απο διάφορες φαρμακευτικές (δεν είναι δηλαδή σκεύασμα μιας συγκεκριμένης) λέγεται PABA και αν έχω καταλάβει σωστά πρέπει να είναι κάποιο στέλεχος του φολικού οξέος (στο οποίο έχω για πολλά χρόνια τεράστιες ελλείψεις και δεν έπαιρνα το φάρμακο).

Long story short, δυο μήνες μετά τα μαλλάκια μου συνήλθαν και έχω ακούσει πως μετά από μεγαλύτερο χρονικό διάστημα έχει βοηθήσει άτομα με πολύ πιο έντονο πρόβλημα και που έχει προκληθεί από πραγματικό άσπρισμα μαλλιών.

Δημοσ.

Είναι ωραία τα γκρίζα στους 30+ όντως.

Εγω φέτος (στα 23) λόγω κακής διατροφής και τρελού στρες πριν κανα δίμηνο παρατηρώ πως περίπου το 80% των ριζών μου είναι άσπρα. Όταν λέμε άσπρα, άσπρα, της γιαγιάς. Πρέπει κιόλας να ήταν σχετικά απότομο και πρόσφατο. Φρίκαρα προφανώς, αλλά το έλυσα το πρόβλημα -και αν ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος-, υπάρχει ένα "συμπλήρωμα διατροφής" που βγαίνει απο διάφορες φαρμακευτικές (δεν είναι δηλαδή σκεύασμα μιας συγκεκριμένης) λέγεται PABA και αν έχω καταλάβει σωστά πρέπει να είναι κάποιο στέλεχος του φολικού οξέος (στο οποίο έχω για πολλά χρόνια τεράστιες ελλείψεις και δεν έπαιρνα το φάρμακο).

Long story short, δυο μήνες μετά τα μαλλάκια μου συνήλθαν και έχω ακούσει πως μετά από μεγαλύτερο χρονικό διάστημα έχει βοηθήσει άτομα με πολύ πιο έντονο πρόβλημα και που έχει προκληθεί από πραγματικό άσπρισμα μαλλιών.

Σοβαρά μιλάς τώρα; Στείλε μου pm για λεπτομέρειες please..! Επίσης, μπορεί ένας ανήλικος (17 χρονών) σαν εμένα να κάνει κάτι τέτοιο άραγε;

Δημοσ.

Δεν είναι κάτι εξειδικευμένο, ούτε θέλει συνταγή γιατρού, καθώς δεν είναι φάρμακο. Θεωρείται συμπλήρωμα διατροφής -κάτι σαν βιταμίνες. Πας στο φαρμακείο και ζητάς PABA, απλώς κοίτα να μη σου δώσουν κάτι που έχει και PABA μέσα (όπως το inneov νομίζω) αλλά σκέτο PABA καλύτερα. Εγώ πήρα αυτό της solgar αλλά όπως είπα βγαίνει από πολλές εταιρείες.

Δεν ξέρω αν είναι τόσο θαυματουργό όσο μου είπαν, αλλά για μένα λειτούργησε και δε βλέπω τον λόγο γιατί να μη δοκιμάσει κάποιος που τον νοιάζει να κάνει κάτι.

Δημοσ.

Δεν είναι κάτι εξειδικευμένο, ούτε θέλει συνταγή γιατρού, καθώς δεν είναι φάρμακο. Θεωρείται συμπλήρωμα διατροφής -κάτι σαν βιταμίνες. Πας στο φαρμακείο και ζητάς PABA, απλώς κοίτα να μη σου δώσουν κάτι που έχει και PABA μέσα (όπως το inneov νομίζω) αλλά σκέτο PABA καλύτερα. Εγώ πήρα αυτό της solgar αλλά όπως είπα βγαίνει από πολλές εταιρείες.

Δεν ξέρω αν είναι τόσο θαυματουργό όσο μου είπαν, αλλά για μένα λειτούργησε και δε βλέπω τον λόγο γιατί να μη δοκιμάσει κάποιος που τον νοιάζει να κάνει κάτι.

Καλώς θα πάω ένα χαρτάκι και θα γράψω πάνω ΡΑΒΑ solgar και θα τους πω να είναι αποκλειστικά αυτό και όχι κάτι που να περιέχει ΚΑΙ αυτό... Θα το πω και στην μάνα μου και βλέπουμε.. Δηλαδή αυτή η βιταμίνη έχει να κάνει με την μελανίνη του οργανισμού μόνο;

Δημοσ.

Καλώς θα πάω ένα χαρτάκι και θα γράψω πάνω ΡΑΒΑ solgar και θα τους πω να είναι αποκλειστικά αυτό και όχι κάτι που να περιέχει ΚΑΙ αυτό... Θα το πω και στην μάνα μου και βλέπουμε.. Δηλαδή αυτή η βιταμίνη έχει να κάνει με την μελανίνη του οργανισμού μόνο;

Κοίτα αποφεύγω να μπω σε λεπτομέρειες διότι δεν είμαι γιατρός, οπότε. Πάντως απ' ό,τι έχω διαβάσει δεν έχει να κάνει με την μελανίνη ακριβώς, αλλά περισσότερο με την βιταμίνη Β και το φολικό οξύ.

Εννοείται πως αν έχουμε αμφιβολίες για αλλεργίες/side effects κλπ, όσο φυσικό και να είναι το συμπλήρωμα, ρωτάμε γιατρούς πριν το πάρουμε.

Ρίξε και εδώ μια ματιά πληροφοριακά http://en.wikipedia.org/wiki/4-Aminobenzoic_acid

Δημοσ.

Yπαρχουν ουσιες που κανουν το ασπρο μαλλι να μαυρισει? ή μηπως ειναι σαν αυτες που υποσχονται να βγει μαλλι στη φαλακρα?

Δημοσ.

απο αγχος μπορουν να σου ασπρισουν σε ενα μηνα.Ισως να ακουγεται περιεργο αλλα αν η ψυχολογια σου επανελθει το ασπρισμα ΕΙΝΑΙ αναστρεψιμο.Χωρις θεραπεια βεβαια.Ολα αυτα απο προσωπικη εμπειρια,οχι απο φημες και αρθρα στο ιντερνετ.<br><br>

Το ποσο επιρροη εχει η ψυχολογια σε βαρος η οφελος του σωματος ειναι απιστευτο.Το "νους υγιης εν σωματι υγιει" δεν εχει ειπωθει τυχαια..

Δημοσ.

Δηλαδη αναστρεψιμο ειναι μονο το ασπρισμα που προηλθε απο το αγχος?

Εσενα σου μαυρισαν?

Θα ελεγα οτι καλυτερα να σου ασπρισουν τα μαλια απο το αγχος παρα να παθεις κατι πιο σοβαρο, πχ. καρδιακη προσβολη, ρηξη στομαχου ή εγκεφαλικο.

Δημοσ.

απο αγχος μπορουν να σου ασπρισουν σε ενα μηνα.Ισως να ακουγεται περιεργο αλλα αν η ψυχολογια σου επανελθει το ασπρισμα ΕΙΝΑΙ αναστρεψιμο.Χωρις θεραπεια βεβαια.Ολα αυτα απο προσωπικη εμπειρια,οχι απο φημες και αρθρα στο ιντερνετ.<br><br>

Το ποσο επιρροη εχει η ψυχολογια σε βαρος η οφελος του σωματος ειναι απιστευτο.Το "νους υγιης εν σωματι υγιει" δεν εχει ειπωθει τυχαια..

Yπαρχουν ουσιες που κανουν το ασπρο μαλλι να μαυρισει? ή μηπως ειναι σαν αυτες που υποσχονται να βγει μαλλι στη φαλακρα?

Διάβασε τι λέει ο andaluz . Επίσης έχει βρεθεί αλλά δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, φάρμακο για την λεύκη. Που συμπεριλαμβάνει και τις άσπρες τρίχες προφανώς.

Σοβαρά τώρα; Γίνεται να ασπρίσουν και μετά να επανέλθουν μόνα τους; Εγώ τα έχω 5-6 μήνες άσπρα... ;/

• Moderators
Δημοσ.

Επίσης έχει βρεθεί αλλά δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, φάρμακο για την λεύκη. Που συμπεριλαμβάνει και τις άσπρες τρίχες προφανώς.

Ωπα, οταν λες προφανως τι εννοείς; Πόσο συνδεδεμένη ειναι η λευκη με τις άσπρες τρίχες; Σοβαρά ρωτάω.

Δημοσ.

Ωπα, οταν λες προφανως τι εννοείς; Πόσο συνδεδεμένη ειναι η λευκη με τις άσπρες τρίχες; Σοβαρά ρωτάω.

Δεν ξέρω αν η ύπαρξη λεύκης, σημαίνει μεταξύ άλλων και ότι θα ασπρίσουν τα μαλλιά. Το οφθαλμοφανές είναι, ότι αν υπάρχει τριχοφυΐα στα σημεία τού δέρματος πού εμφανίζεται, οι τρίχες εκεί βγαίνουν άσπρες. Αυτό τουλάχιστον έχω δει σε ανθρώπους πού έχουν. Υποθέτω λογικά λοιπόν, ότι αν υπάρχουν περιοχές με σημάδια από λεύκη στο δέρμα τού κεφαλιού, σ' αυτές τις περιοχές θα φυτρώσουν άσπρες τρίχες, όπως και οπουδήποτε αλλού. Αν κάνω λάθος, ας με διορθώσει κάποιος. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...