Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To 45% έχει άσπρες τρίχες, το υπόλοιπο 45 δεν έχει τρίχες αλλά αυτές που απέμειναν δεν είναι άσπρες.  Ένα 10% τα έχει όλα οκ....That's life...

• Like 1
Δημοσ.

Για τις άσπρες τρίχες :

1) κάπου είδα διαβάσει ότι το δαφνέλαιο και παρόμοια έλαια (πχ argan) καλύπτουν τις γκρίζες τρίχες μετά απο συστηματική χρήση  μερικών εβδομάδων.

2) Κυκλοφορούν λοσιόν και κρεμες στο εμπόριο αν και οι γνωμες διίστανται για την αποτελεσματικότητα τους.

3) τα συμπληρώματα διατροφής πχ το PABA αν και όντως είναι αντιγηραντικό της τρίχας δεν νομίζω ότι κάνει κάτι στο χρώμα της  υπαρχουσας τρίχας. Και εδώ οι γνώμες διίστανται. Πάντως συμπληρώματα του συμπλέγματος βιταμίνης Β είναι τα καλύτερα θεωρητικά για την υγεία του μαλλιού μαζί με ιχχνοστοιχεία και μέταλλα φυσικά, που τα παίρνεις όμως μέσα απ τις τροφές...

Είσαι μικρός για να αρχίσεις συμπληρώματα, ρώτα έναν ειδικό καλύτερα αν και τα συγκεκριμμένα είναι βιταμίνες, δλδ αθώα. Το πρόβλημα μπορεί να είναι γεννετικό δλδ μη αναστρέψιμο...

Αν σε ενοχλεί τόσο πολύ παίζει και η λύση της βαφής σε εκείνα τα σημεία με τη βοήθεια της μαμάς...

Στην ηλικία σου λογικό να ασχολείσαι με την εμφάνιση όπως και οι γύρω σου, όλοι τα περνάμε αυτά... Αν βέβαια είχα τα μυαλά που έχω τώρα σε εκείνη την ηλικία ούτε που θα με ένοιαζε.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Είμαι 16 στα 17 χρονών και βρήκα μία άσπρη τρύχα..βέβαια ηταν κάτι σαν φύτρα αλλα πανικοβλήθηκα..'Εχω μπει και εχω ψάξει σε πολλά σάιτ και υπάρχουν πολλές και διάφορες αιτίες, οπως απο θυροειδή, άνγχος, κατάθλυψη κτλπ..Επίσης έμαθα πως η γιαγιά μου άρχισε να βρήσκει άσπρες τρίχες απο τα 12 της..Μπορεί κάποιος να μου συστήσει κάτι ώστε να καθυστερίσω όσο μπορέσω τις άσπρες τριχες;

Δημοσ.

Ναι. Ξεκίνησαν απο τα 19 μου να φαίνονται οι πρώτες  . Τώρα εχω αρκετες δηλαδη με μια απλη παρατηρηση φαίνονται.  Δεν πιστεύω να κάτσω να τα βάψω απλος εχω αλλάξει λουυκ απο τυπου “emo” τωρα κουρεύουμε καθε 2-3 εβδομάδες με 2mm δηλαδη σαν ξύρισμα και αφήνω μεγάλα γένια. Το νεο λουκ ειναι πιο οικονομικό(εχω να παω  κουρείο 3 χρονια   :-D ) και πολυ πιο βολικο :-)  δεν καθομαι να στεγνώσω μαλια να τα ισιώνω, εχανα 30” λεπτα καθημερινά απο την ζωη μου. Ναι το εχω ακουσει και εγω αυτο με την στενοχώρια αλλα εγω το εχω γενετικο απο τον πατερα μου ο όποιος στα 35 ειχε ασπρίσει.

Δημοσ.

Και γω Έχω άσπρους κροτάφους από τα 20 μου χρόνια ξεκίνησε με λίγες άσπρες τρίχες στα πλάγια. Ποτέ δεν με πείραξε πέρα από το καλαμπούρι που μου έκαναν οι συμφοιτητές μου τότε. Τώρα στα 29 μου είναι περίπου ιδιας έντασης στο χρωματισμό αλλά δεν με πειράζει καθόλου, Είναι και λίγο πιο sexy και δείχνεις σοφός κάπως.

• Like 1
Δημοσ.

Οι πρώτες εμφανίστηκαν πριν τα 18. Τώρα, στα 25 έχουν αυξηθεί λίγο αλλά θέλει να τις παρατηρήσεις για να τις βρεις. Κανείς δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με αυτές, εκτός από εμένα και την κοπέλα μου σε φάση "έχεις μια άσπρη τρίχα εδώ".

Δημοσ.

Απο 16 χρονων ασπριζουν και χωρις σταματημο...προφανως δεν με νοιαζει και δεν κανω και τιποτα για να το σταματησω....Ετσι και αλλιως θα γινοταν καποια στιγμη, κομπλεξ με την ηλικια μου δεν εχω, γοητεια ειναι ( :) ) και επισης αμα πας και κοντρα στην φυση συνηθως στα γυριζει μπουμεραγκ.

Δημοσ.

τα μαλλιά όχι αλλά έχω βγάλει στο πρόσωπο(γένια) κάτι άσπρες τρίχες......

Και ο άντρας έτσι...

Κρυάδα: είναι επειδή η μασέλα δουλεύει φουλ και κουράζεται ενώ το κεφάλι όχι τόσο.

Δημοσ.

Στα μαλλιά δεν έχω βγάλει ακόμα -ευτυχώς-, αλλά που και που εμφανίζεται καμιά άσπρη τρίχα στα φρύδια.. :(

Δημοσ.

Στα μαλλιά δεν έχω βγάλει ακόμα -ευτυχώς-, αλλά που και που εμφανίζεται καμιά άσπρη τρίχα στα φρύδια.. :(

Ε σιγά στα φρύδια σου που λένε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...