ChimairaX Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Ρε μάγκες... Αυτό που μου συνέβη δεν υπάρχει... Χαλάει το boot των windows. Ωραία; Ωραία... Πατάω να βάλω να κάνω fixmbr, όλα καλά όλα όμορφα... Και ξαφνικά άλλο σφάλμα. Λέω δε γαμ***ται; Ας βάλω το hirens. Βάζω το hirens. Τρέχω όλα κομπλέ. Τα ξαναφτιάχνω απο κει. Πάλι δεν άνοιγε. Βάζω linux. Ανοίγω να δω τους δίσκους. Και τι βλέπω... Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΤΑ WINDOWS ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΑΡΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟ NTFS ΕΓΙΝΕ FAT-16 (!!!!) Και αναγκαστικά του κανα ένα soft φορματάκι, να ξαναπεράσω windows. Αλλά... σβήστηκαν κάτι φωτογραφίες μιας γκόμενας που μου τις είχε στείλει φρέσκες φρέσκες. Aλλά... θα με πείτε καμμένο. Αλλά... ήταν φωτογραφίες της... χωρίς πολλά πολλά ρούχα. Δεν γίνεται να τις ξαναζητήσω, θα γίνω ρόμπα. Τι να κάνω; Είναι συλλεκτικό κομμάτι αυτές οι φώτο!!!
TheELF Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Αν μου της στείλεις και μένα μετά σου λέω τον τρόπο.
isay Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δοκιμάζεις με το recuva ( http://www.piriform.com/recuva ) Πετύχει ή οχι το 1, κάνεις επίσκεψη στην κοπέλα και πλέον δεν χρειάζεσαι φωτογραφίες
biomecanoid Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Σου έτυχε η αναποδιά και έγινε corrupt ο σκληρός έκανες και εσύ μετά, το τελειωτικό χτύπημα. Άμα ήθελες να κανεις recovery δεν κανεις format από πάνω, το ξανασκότωσες τώρα για δεύτερη φορα.
ChimairaX Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Κάτι μου λέει πως πρέπει να βγάλω καινούριες φωτογραφίες εδώ που τα λέμε... Εγώ ο ίδιος όμως...
biomecanoid Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 κοίτα άμα είσαι πιεσμένος από χρόνο και δεν προλαβαίνεις μπορείς να μας πεις εμάς την διεύθυνση και τις βγάζουμε και εμείς τις photos. Εννοείτε βεβαια πως θα στις κάνουμε copy και σε σένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα