YiN Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Το αεροπλάνο συμφέρει από πλευράς χρόνου, καθώς σε 50 λεπτά είσαι Αθήνα ή Θεσσαλονίκη. Η τιμή όμως είναι πολλαπλάσια, γύρω στο 60άρι μόνο για να πας. Δεν είναι και εξαιρετικά ακριβό, αλλά σίγουρα πιο ακριβό από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς, εκτός ίσως του αυτοκινήτου. Η τιμή είναι αναλόγως πότε θα το κλείσεις. 60άρι είναι η καλή περίπτωση. Έχω πληρώσει πολύ παραπάνω.
fuku Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 ξέρει κανείς τι σημαίνουν τα παρακάτω: IC, ΑΠ, Λεωφ, ΗΛ, Ταχ.Πρ. στον site του ΟΣΕ ??
djcat Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 ξέρει κανείς τι σημαίνουν τα παρακάτω: IC, ΑΠ, Λεωφ, ΗΛ, Ταχ.Πρ. στον site του ΟΣΕ ?? IC = intercity ΑΠ = απλό Λεώφ = παίζει και λεωφορείο του ΟΣΕ αφού κατέβεις από το σταθμό. Ταχ. Πρ. = Ταχείας Προτεραιότητας
paylidis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Ναι θελει πιο πριν. Αλλα ειναι καλη ντιλα.Καποιοι λενε πως με αεροπλανο συμφερει απο θεσσαλονίκη συμφέρει με αεροπλάνο. απο αθήνα οχι. εχει πολλούς φόρους αεροδρομίου... εγω οταν ανεβαίνω συνήθως βεβαια αεροπλάνο χρησιμοποιώ. το τραίνο εχει τραγικες καθυστερήσεις που μου σπάνε τα νεύρα (και παραλληλα μηδενικές αποζημιώσεις με φτηνες δικαιολογίες...), αλλά το εισητηριο των 9€ (που εχω πάρει 6-7 φορές) αξίζει πραγματικά...
vandikos98 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 ξερουμε αν καταργηθηκαν , των 9 και γενικα οι προσφορες στα ινδερνετ γενικώς, λεει πως εχουν καταργηθει αλλα μπαινω στο site του οσε και τα εχει ακομα στο πλάι εκεί που πας να κάνεις κράτηση, όχι σαν λινκ ή κάτι που μπορείς να τσεκάρεις γράφτηκα σαν μέλος, πατάω το λινγκ στο μέιλ ενργοποίησης και μετά με λέει ο λογαριασμός σαν δεν είναι ενεργοποιημένος αφού αυτό ακριβώς πάω να κάνω κουκλίτσα μου
μπιπ μπιπ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Τώρα ο οσε δεν εξαγοράστηκε από ιταλική εταιρεία; άλλαξε κατι; Υπάρχουν ακόμη καθυστερησεις;
paylidis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 ξερουμε αν καταργηθηκαν , των 9 και γενικα οι προσφορες στα ινδερνετ γενικώς, λεει πως εχουν καταργηθει αλλα μπαινω στο site του οσε και τα εχει ακομα στο πλάι εκεί που πας να κάνεις κράτηση, όχι σαν λινκ ή κάτι που μπορείς να τσεκάρεις γράφτηκα σαν μέλος, πατάω το λινγκ στο μέιλ ενργοποίησης και μετά με λέει ο λογαριασμός σαν δεν είναι ενεργοποιημένος αφού αυτό ακριβώς πάω να κάνω κουκλίτσα μου καταργηθηκαν, μου ειχε ερθει πριν απο μήνες σχετικό μειλ... υποσχόταν νέες προσφορες, αλλα ακομα δεν ειδα τίποτα... και γενικα με την κατασταση του οσε τα τελευταια 1-2 χρόνια μάλλον δε θα ταξιδευα ακομα και να μου εστελναν "προσφορες"... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα