Προς το περιεχόμενο

ITPro|Dev Connections 2011


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

Η κοινότητα επαγγελματιών πληροφορικής, το autoexec.gr, σε συνεργασία με την αντίστοιχη κοινότητα προγραμματιστών, το dotNETZone.gr, για 4η συνεχή χρονιά διοργανώνουν το ITPro Dev Connections 2011, μία διήμερη εκδήλωση η οποία φέτος θα διεξαχθεί στις 26 και 27 Νοεμβρίου 2011 στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (EKETE) στη Γλυφάδα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν 50 τεχνικές παρουσιάσεις από μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων σε 5 παράλληλα tracks από 53 έμπειρους ομιλητές.

 

Περιεχόμενο

 

Οι διοργανωτές υπόσχονται ότι «Το περιεχόμενο των παρουσιάσεων είναι εντελώς τεχνικό και δεν υπάρχουν marketing slides και βαρετές λίστες με νέα "features". Πρακτική εφαρμογή στις ανάγκες της ελληνικής πραγματικότητας, εστίαση στα σωστά σημεία και συζητήσεις ουσίας θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της διήμερης εκδήλωσης. Ειδικά αυτή την περίοδο που πλήθος νέων λύσεων έχουν κάνει την εμφάνισή τους στην αγορά της πληροφορικής αλλά τα χρήματα είναι είδος προς εξαφάνιση, οι επαγγελματίες της πληροφορικής θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν σωστά σχετικά με όλες τις νέες εξελίξεις στον χώρο τους.»

 

Ομιλητές

 

Πέρα από το περιεχόμενο, η μεγάλη διαφορά από τις υπάρχουσες εκδηλώσεις και ημερίδες είναι οι άνθρωποι που θα κάνουν τις παρουσιάσεις. Δεν είναι στελέχη marketing ή σύμβουλοι πωλήσεων. Οι κεντρικοί ομιλητές σε αυτή την εκδήλωση είναι έμπειροι μηχανικοί πληροφορικής που γνωρίζουν πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα και έχουν συμμετάσχει σε παρόμοια events στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με σημαντικές πρωτιές στο τεχνικό περιεχόμενο. Οι περισσότεροι είναι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές στο αντικείμενο τους και βραβευμένοι με τον παγκόσμιο τίτλο Microsoft Most Valuable Professional που υποδεικνύει την υψηλής ποιότητας τεχνική κατάρτιση και εκτεταμένη εμπειρία σε IT έργα μικρά και μεγάλα. Όλοι έχουν απευθείας επαφή με τα product groups των τεχνολογιών στις οποίες ειδικεύονται και μπορούν να "κυνηγήσουν" προβλήματα μέχρι το τέλος.

 

Εγγραφές

 

Οι εγγραφές για την εκδήλωση έχουν ξεκινήσει και μέχρι τις 30 Οκτωβρίου μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ειδική προσφορά Early Bird που μειώνει το κόστος συμμετοχής στα 180 ευρώ. Η «κανονική» συμμετοχή κοστίζει 230 ευρώ, ενώ στοwww.itprodevconnections.gr θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για την εκδήλωση καθώς και την online φόρμα εγγραφής.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, το αναλυτικό πρόγραμμα και τη θε­μα­το­λο­γία μπορείτε να ενημερωθείτε στο www.itprodevconnections.gr.

 

Link.png Site: ITProDevConnections 2011

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...