Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

τα πορτάκια που είναι σε στιλ μεντεσέ δεν ανοίγουν (πχ insomniaK)

τα πορτάκια που είναι συρταρωτά και μαγκώνουν ανοίγουν.

απλό

πολύ σωστές οι παρατηρήσεις, εμένα στο ένα είναι συρταρωτό κ όντως το βρίσκω ανοιχτό όταν τελειωνει, ενώ στο ΑΕG είναι με μεντεσέ κ δεν το βρίσκω ανοιχτό όταν τελειώνει, άρα να υποθέσω πως είναι νορμάλ να είναι κλειστό;

mafalda εσένα τί στυλ είναι το πορτάκι;

Δημοσ.

αυτά με το μεντεσέ δουλεύουν με υπερχείλιση.

δηλαδή γεμίζουν τη θήκη με νερό για κάποια ώρα,

αυτό διαλύει το απορρυπαντικό και βγαίνει από τις χαραμάδες τους μαζί με το πλεόνασμα του νερού.

μήπως οι τρύπες που έχει για να βγαίνει η υπερχείλιση έχουν πιάσει μπίχλα? :P

Δημοσ.

σωστό επίσης, βρε φίλε είσαι τενικός πλυντηρίων; πως τα ξέρεις όλα αυτά; ;)

ύστερα λοιπόν από τη πληροφορία αυτή -πως το απορριπαντικό βγαίνει με το νερό αφού διαλυθεί- να πω επίσης πως εμένα αφήνει υπόλλειμα απορριπντικού, αυτό να σημαίνει πως μάλλον βάζω πολύ απορριπαντικό κ δεν το διαλύει όλο;

Δημοσ.

όχι απλά έχω το συνήθειο να ξεκοιλιάζω ότι χαλάει στο σπίτι και να προσπαθώ να το φτιάξω μόνος μου (ή με συνεργό τον pantelwolf :P )

αυτά με τον μεντεσέ εισάγουν νερό από τη πάνω μεριά συνήθως (σωληνάκι ή τρυπούλα θα είναι)

μπορεί να έχει βουλώσει εκεί κάτι και να μην δίνει αρκετή πίεση στο νερό ώστε να διαλυθεί η ταμπλέτα.

δοκίμασε με κάτι μυτερό χωρίς δύναμη (καλαμάκι για κρέας κλασικό) να το σκαλίσεις λιγάκι να δεις.

το ίδιο καλό θα είναι να κάνεις και στις χαραμάδες του

PS: στο δικό μου που είχε βουλώσει ένα σωληνάκι εξαγωγής και δεν κατάφερα και πολλά με καλαμάκι.έβαλα σε άδειο πλυντήριο το πιο καυτό πρόγραμμα και τα ξεβούλωσε όλα :P

Δημοσ.

Δεν ξέρω οτι υπάρχει και περίπτωση να μην ανοίγει το πορτάκι.Πρώτη φορά το ακούω.

Εχω το εντοιχιζόμενο zanussi to 45αρι.Η θήκη είναι όπως στην φωτο.

plyntirio_piatwn_mini_bosch_23533514_2_F.jpg

Δημοσ.

δεν μου έχει πέσει ποτε στα χέρια μου με μεντεσέ και χωρίς χαραμάδες εξαγωγής...

να φανταστώ όταν το κλείνεις το πορτάκι έχει ελατήριο επαναφοράς όπως τα συρόμενα?

αν το αφήσεις dld πριν το κλείσιμο ανεβαίνει πάνω μόνο του?

Δημοσ.

Οχι δεν έχει ελατήριο επαναφοράς και όχι δεν ανεβαίνει πάνω μόνο του.Μια φορά που δεν άνοιξε,πήρα τηλ το σέρβις και μου είχαν πει ότι κάτι το εμπόδιζε.Δεν είχα τοποθετήσει δλδ σωστά τα σκεύη.

Δημοσ.

εμένα έχει ελατήριο επαναφοράς το πορτάκι πάντως κ μια μικρή τρυπούλα που πιθανώς κάνει αυτή την εκροή των υδάτων που λες Dark_son20

Δημοσ.

zoranb έτσι όπως το περιγράφεις στο τελευταίο σου post χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω. θα έπρεπε να ανοίγει.

αυτά που δεν ανοίγουν δεν έχουν ελατήριο επαναφοράς και έχουν ολόκληρες χαραμάδες όχι μια τρυπούλα

Δημοσ.

zoranb έτσι όπως το περιγράφεις στο τελευταίο σου post χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω. θα έπρεπε να ανοίγει.

αυτά που δεν ανοίγουν δεν έχουν ελατήριο επαναφοράς και έχουν ολόκληρες χαραμάδες όχι μια τρυπούλα

να πως είναι

post-74587-0-55331100-1320744587_thumb.jpg

Δημοσ.

Όταν πήρα για πρώτη φορά ταμπλέτες, ανακάλυψα πως δεν χωράνε στη θήκη του απορρυπαντικού. Πριν έβαζα σκόνη.

Η μία λύση ήταν να τις κόβω.

Η δεύτερη λύση, την οποία και σου προτείνω zoranb γιατί ζέχνει αντρίλα, είναι να αφήνεις την ταμπλέτα πάνω σε ένα ποτήρι, χύμα στο πλυντήριο.

Δημοσ.

Μισή ταμπλέτα είναι υπεραρκετή για ένα γεμάτο πλυντήριο. Κάνεις και οικονομία.

Επίσης κάτι που ήθελα να γράψω από την αρχή του θρεντ:

ΑΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Δημοσ.

Μισή ταμπλέτα είναι υπεραρκετή για ένα γεμάτο πλυντήριο. Κάνεις και οικονομία.

Επίσης κάτι που ήθελα να γράψω από την αρχή του θρεντ:

ΑΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ανάλογα κ τί πλυντήριο έχει κανείς βάζει κ custom ταμπλέτα, εμένα είναι μικρό δεν είναι κανονικό, το έχετε δεί στη κατασκευή που έχω κάνει με τις ρόδες

Δημοσ.

όταν δεν μου τα πλένει καλά τί σημαίνει; να σημειώσω πως στο πορτάκι μένει αρκετό υπόλλειμα απορρυπαντικού, τί σημαίνει αυτό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...