μαφαλντα Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 zoranb τι να σου πω.Εγώ και στους 50 που βάζω μια χαρά διαλύονται. Μήπως δεν σου ζεσταίνει το νερό;
zoranb Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 τα πορτάκια που είναι σε στιλ μεντεσέ δεν ανοίγουν (πχ insomniaK) τα πορτάκια που είναι συρταρωτά και μαγκώνουν ανοίγουν. απλό πολύ σωστές οι παρατηρήσεις, εμένα στο ένα είναι συρταρωτό κ όντως το βρίσκω ανοιχτό όταν τελειωνει, ενώ στο ΑΕG είναι με μεντεσέ κ δεν το βρίσκω ανοιχτό όταν τελειώνει, άρα να υποθέσω πως είναι νορμάλ να είναι κλειστό; mafalda εσένα τί στυλ είναι το πορτάκι;
Dark_son20 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 αυτά με το μεντεσέ δουλεύουν με υπερχείλιση. δηλαδή γεμίζουν τη θήκη με νερό για κάποια ώρα, αυτό διαλύει το απορρυπαντικό και βγαίνει από τις χαραμάδες τους μαζί με το πλεόνασμα του νερού. μήπως οι τρύπες που έχει για να βγαίνει η υπερχείλιση έχουν πιάσει μπίχλα?
zoranb Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 σωστό επίσης, βρε φίλε είσαι τενικός πλυντηρίων; πως τα ξέρεις όλα αυτά; ύστερα λοιπόν από τη πληροφορία αυτή -πως το απορριπαντικό βγαίνει με το νερό αφού διαλυθεί- να πω επίσης πως εμένα αφήνει υπόλλειμα απορριπντικού, αυτό να σημαίνει πως μάλλον βάζω πολύ απορριπαντικό κ δεν το διαλύει όλο;
Dark_son20 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 όχι απλά έχω το συνήθειο να ξεκοιλιάζω ότι χαλάει στο σπίτι και να προσπαθώ να το φτιάξω μόνος μου (ή με συνεργό τον pantelwolf ) αυτά με τον μεντεσέ εισάγουν νερό από τη πάνω μεριά συνήθως (σωληνάκι ή τρυπούλα θα είναι) μπορεί να έχει βουλώσει εκεί κάτι και να μην δίνει αρκετή πίεση στο νερό ώστε να διαλυθεί η ταμπλέτα. δοκίμασε με κάτι μυτερό χωρίς δύναμη (καλαμάκι για κρέας κλασικό) να το σκαλίσεις λιγάκι να δεις. το ίδιο καλό θα είναι να κάνεις και στις χαραμάδες του PS: στο δικό μου που είχε βουλώσει ένα σωληνάκι εξαγωγής και δεν κατάφερα και πολλά με καλαμάκι.έβαλα σε άδειο πλυντήριο το πιο καυτό πρόγραμμα και τα ξεβούλωσε όλα
μαφαλντα Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δεν ξέρω οτι υπάρχει και περίπτωση να μην ανοίγει το πορτάκι.Πρώτη φορά το ακούω. Εχω το εντοιχιζόμενο zanussi to 45αρι.Η θήκη είναι όπως στην φωτο.
Dark_son20 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 δεν μου έχει πέσει ποτε στα χέρια μου με μεντεσέ και χωρίς χαραμάδες εξαγωγής... να φανταστώ όταν το κλείνεις το πορτάκι έχει ελατήριο επαναφοράς όπως τα συρόμενα? αν το αφήσεις dld πριν το κλείσιμο ανεβαίνει πάνω μόνο του?
μαφαλντα Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Οχι δεν έχει ελατήριο επαναφοράς και όχι δεν ανεβαίνει πάνω μόνο του.Μια φορά που δεν άνοιξε,πήρα τηλ το σέρβις και μου είχαν πει ότι κάτι το εμπόδιζε.Δεν είχα τοποθετήσει δλδ σωστά τα σκεύη.
zoranb Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 εμένα έχει ελατήριο επαναφοράς το πορτάκι πάντως κ μια μικρή τρυπούλα που πιθανώς κάνει αυτή την εκροή των υδάτων που λες Dark_son20
Dark_son20 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 zoranb έτσι όπως το περιγράφεις στο τελευταίο σου post χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω. θα έπρεπε να ανοίγει. αυτά που δεν ανοίγουν δεν έχουν ελατήριο επαναφοράς και έχουν ολόκληρες χαραμάδες όχι μια τρυπούλα
zoranb Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 zoranb έτσι όπως το περιγράφεις στο τελευταίο σου post χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω. θα έπρεπε να ανοίγει. αυτά που δεν ανοίγουν δεν έχουν ελατήριο επαναφοράς και έχουν ολόκληρες χαραμάδες όχι μια τρυπούλα να πως είναι
Lucifer Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Όταν πήρα για πρώτη φορά ταμπλέτες, ανακάλυψα πως δεν χωράνε στη θήκη του απορρυπαντικού. Πριν έβαζα σκόνη. Η μία λύση ήταν να τις κόβω. Η δεύτερη λύση, την οποία και σου προτείνω zoranb γιατί ζέχνει αντρίλα, είναι να αφήνεις την ταμπλέτα πάνω σε ένα ποτήρι, χύμα στο πλυντήριο.
YiN Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Μισή ταμπλέτα είναι υπεραρκετή για ένα γεμάτο πλυντήριο. Κάνεις και οικονομία. Επίσης κάτι που ήθελα να γράψω από την αρχή του θρεντ: ΑΠΡΟΒΛΗΜΑ.
zoranb Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Μισή ταμπλέτα είναι υπεραρκετή για ένα γεμάτο πλυντήριο. Κάνεις και οικονομία. Επίσης κάτι που ήθελα να γράψω από την αρχή του θρεντ: ΑΠΡΟΒΛΗΜΑ. ανάλογα κ τί πλυντήριο έχει κανείς βάζει κ custom ταμπλέτα, εμένα είναι μικρό δεν είναι κανονικό, το έχετε δεί στη κατασκευή που έχω κάνει με τις ρόδες
zoranb Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 όταν δεν μου τα πλένει καλά τί σημαίνει; να σημειώσω πως στο πορτάκι μένει αρκετό υπόλλειμα απορρυπαντικού, τί σημαίνει αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα