hriska Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Kαλησπερίζω την κοινότητα . Πρόσφατα αγόρασα ένα Sony Ericsson Xperia X8 γιατί ήθελα ένα φτηνό smartphone και με ενδιέφερε περισσότερο η εμφάνιση .Ωστόσο ,αντιμετωπίζω ένα πρόβλημε με το wi-fi και δεν είμαι σίγουρος αν φταίει το router ή το κινητό . Το κινητό βρίσκει πολλά ασύρματα δίκτυα με κακό σήμα , αλλά όλως περιέργως δεν βρίσκει το router μου . Έχω ήδη ασύρματη σύνδεση στο σπίτι με την οποία συνδέεται το λαπτοπ από το οποίο σας γράφω . Τι νομίζεται ότι γίνεται και τι μπορώ να κάνω εγώ γι'αυτό; Επίσης έχω μία απορία . Το κινητό δεν διαθέτει φάκελο με όλα τα αρχεία μαζί; (εικόνες,μουσική,βίντεο,εφαρμογές Τέλος , μπορεί να φανώ άσχετος , αλλά όλοι από κάπου ξεκινάμε .. Πώς μπορώ να κάνω install μια εφαρμογή στο κινητό ; Πού θα την βρώ αν την μεταφέρω από τον υπολογιστή ; Αν έχετε οποιοδήποτε tip όσον αφορά το Xperia X8 8α ήμουν ευγνώμων . έχω να ρωτήσω και γω κάτι αντίστοιχο: στο Sony Ericsson w595 υπήρχε ένας φάκελος που άνοιγε με κωδικό που όριζε ο χρήστης και μέσα στον φάκελο αυτό αποθήκευες ευαίσθητα δεδομενα όπως, κωδικούς κάρτας, άλλα pin κτλ. Υπάρχει δυνατότητα στο x8 να δημιουργήσω ένα φάκελο που να κλειδώνει? ευχαριστώ Kαλησπερίζω την κοινότητα . Πρόσφατα αγόρασα ένα Sony Ericsson Xperia X8 γιατί ήθελα ένα φτηνό smartphone και με ενδιέφερε περισσότερο η εμφάνιση .Ωστόσο ,αντιμετωπίζω ένα πρόβλημε με το wi-fi και δεν είμαι σίγουρος αν φταίει το router ή το κινητό . Το κινητό βρίσκει πολλά ασύρματα δίκτυα με κακό σήμα , αλλά όλως περιέργως δεν βρίσκει το router μου . Έχω ήδη ασύρματη σύνδεση στο σπίτι με την οποία συνδέεται το λαπτοπ από το οποίο σας γράφω . Τι νομίζεται ότι γίνεται και τι μπορώ να κάνω εγώ γι'αυτό; Επίσης έχω μία απορία . Το κινητό δεν διαθέτει φάκελο με όλα τα αρχεία μαζί; (εικόνες,μουσική,βίντεο,εφαρμογές Τέλος , μπορεί να φανώ άσχετος , αλλά όλοι από κάπου ξεκινάμε .. Πώς μπορώ να κάνω install μια εφαρμογή στο κινητό ; Πού θα την βρώ αν την μεταφέρω από τον υπολογιστή ; Αν έχετε οποιοδήποτε tip όσον αφορά το Xperia X8 8α ήμουν ευγνώμων . έχω να ρωτήσω και γω κάτι αντίστοιχο: στο Sony Ericsson w595 υπήρχε ένας φάκελος που άνοιγε με κωδικό που όριζε ο χρήστης και μέσα στον φάκελο αυτό αποθήκευες ευαίσθητα δεδομενα όπως, κωδικούς κάρτας, άλλα pin κτλ. Υπάρχει δυνατότητα στο x8 να δημιουργήσω ένα φάκελο που να κλειδώνει? ευχαριστώ
c0prse_grinder Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 έχω να ρωτήσω και γω κάτι αντίστοιχο: στο Sony Ericsson w595 υπήρχε ένας φάκελος που άνοιγε με κωδικό που όριζε ο χρήστης και μέσα στον φάκελο αυτό αποθήκευες ευαίσθητα δεδομενα όπως, κωδικούς κάρτας, άλλα pin κτλ. Υπάρχει δυνατότητα στο x8 να δημιουργήσω ένα φάκελο που να κλειδώνει? ευχαριστώ έχω να ρωτήσω και γω κάτι αντίστοιχο: στο Sony Ericsson w595 υπήρχε ένας φάκελος που άνοιγε με κωδικό που όριζε ο χρήστης και μέσα στον φάκελο αυτό αποθήκευες ευαίσθητα δεδομενα όπως, κωδικούς κάρτας, άλλα pin κτλ. Υπάρχει δυνατότητα στο x8 να δημιουργήσω ένα φάκελο που να κλειδώνει? ευχαριστώ υπαρχει σιγουρα εφαρμογη τετοια στο market που να σου δεινει δικαιωμα να ορισεις κωδικο για προσβαση σε συγκεκριμενα αρχεια
hriska Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 υπαρχει σιγουρα εφαρμογη τετοια στο market που να σου δεινει δικαιωμα να ορισεις κωδικο για προσβαση σε συγκεκριμενα αρχεια thanx για την απάντηση
oshwood Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 παιδια θελω καποια βοηθεια με το x8... το πηρα πριν καμια βδομαδα και εχω απογοητευτει τελειως...εχω καποια προβληματα και δεν ξερω τι παιζει προβλημα1 -> οταν η εσωτερικη μνημη φτασει ναι ειναι κατω απο 15 mb (τοτε που βγαζει την ειδοποιηση οτι δεν εχουμε πολυ ελευθερο χωρο) το κινητο δεν μπορει να δεχτει μηνυματα...οταν τ συνειδητοποιησα κ αρχισα να σβηνω καποιες εφαρμογες ηρθαν απανωτα τα μηνυματα χωρις σταματημο...τι παιζει? 2) δεν βολευει καθολου το λογισμικο 2.1....δηλαδη τοσο στο multitouch...οσο και τη δυνατοτηταν να μεταφερεις τις εφαρμογες στην SD που δεν εχει και εχουν τα αλλα εχω ξενερωσει αγρια..δεν θα βγει κανενα επισημο update απο την S.E? 3) γιατι ετσι στα καλα το καθουμενου εκει που κανω κληση η παιζω παιχνιδια κλεινει και ξανανοιγει μονο του? :|
Meraklis56 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 παιδια θελω καποια βοηθεια με το x8... το πηρα πριν καμια βδομαδα και εχω απογοητευτει τελειως...εχω καποια προβληματα και δεν ξερω τι παιζει προβλημα1 -> οταν η εσωτερικη μνημη φτασει ναι ειναι κατω απο 15 mb (τοτε που βγαζει την ειδοποιηση οτι δεν εχουμε πολυ ελευθερο χωρο) το κινητο δεν μπορει να δεχτει μηνυματα...οταν τ συνειδητοποιησα κ αρχισα να σβηνω καποιες εφαρμογες ηρθαν απανωτα τα μηνυματα χωρις σταματημο...τι παιζει? 2) δεν βολευει καθολου το λογισμικο 2.1....δηλαδη τοσο στο multitouch...οσο και τη δυνατοτηταν να μεταφερεις τις εφαρμογες στην SD που δεν εχει και εχουν τα αλλα εχω ξενερωσει αγρια..δεν θα βγει κανενα επισημο update απο την S.E? 3) γιατι ετσι στα καλα το καθουμενου εκει που κανω κληση η παιζω παιχνιδια κλεινει και ξανανοιγει μονο του? :| διάβασε το thread,αναβαθμίσου και ότι πρόβλημα υπάρξει ξανα-ρωτάς.
oshwood Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 το σκεφτομαι πολυ για τν αναβαθμιση αλλα κολωνω λγ γιατι φοβαμαι μν τα σκατωσω και το χασουμε το κορμι πατριωτη.. ειχα προσπαθησει πριν 3 μερες να κανω απο αυτον τον οδημο http://myplaisio.gr/easy-guides/%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-a%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-xperia-x8-%CE%B1%CF%80%CF%8C-21-%CF%83%CE%B5-android-229 αλλα δεν τ ολοκληρωσα γιατι κολλησα στο βημα 9 και ειδα απο κατω που ρωτανε διαφοροι και λενε οτι δν ανοιγει τ κινητο και εχει αυτα τ προβληματα μετα κ γ να πω τν αληθεια αυτο με φοβισε γιατι ενταξει απο το να μν εχω καθολου κινητο προτυμω ναι ειναι ετσι...επισης οταν το εκανα root στο τελος μ ελεγε failed...οποτε κατι γινοταν λαθος...το δοκιμασα σε windows 7 παιζει ρολο?
SPARTIAN Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Φίλε για να μην κάνεις καμία ζημιά βαλε go launcher να αλλάξεις ριζικά την εμφάνιση του smartphone σου, από απόδοση όμως την ίδια θα έχεις και κάποιες φορές και κανένα lag. ;-)
oshwood Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 τι κανει αυτο? τι ειναι? συγνωμη ρε παιδια αν σας τα πριζω αλλα ειμαι καινουριος με τα android κ δν ξερω π μου πανε τα 4
Meraklis56 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 ψάξε στο playstore το go launcher και θα δεις.αλλιώς google it να δεις. φιλική συμβουλή,για να εξοικιωθείς με το android θέλει να ασχοληθείς κάποιες ώρες.Αν είσαι διατεθημένος εδώ είναι το λινκ δεν χρειάζεται πολύ καλό επίπεδο αγγλικών.
oshwood Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 το εβαλα το go luncher και σιγουρα τωρα το κινητο μου εχει περισσοτερο ενδιαφερον απο οτι πριν...τωρα οσο για ολες αυτες τις πληροφοριες π εχει τ λινκ μ ειναι λγ δυσκολο να τς διαβασω λογω χρονου γτ ειναι πλ ελαχιστος γαμω τς πανελληνιες γαμω...κανενα αλλο τιπ π να βελτιωνει τν επιδωση του κινητου? μηπως κατι γ να μπορω να μεταφερω εφαρμογες στ SD? τι σκατα τα εχω τα 16 GB? =P
Meraklis56 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 κάνε υπομονή έναν μήνα ακόμα.Μετά,θα χεις όλο τον χρόνο μπροστά σου
pp6210 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 ψάξε στο playstore το go launcher και θα δεις.αλλιώς google it να δεις. φιλική συμβουλή,για να εξοικιωθείς με το android θέλει να ασχοληθείς κάποιες ώρες.Αν είσαι διατεθημένος εδώ είναι το λινκ δεν χρειάζεται πολύ καλό επίπεδο αγγλικών. υπάρχουν και αυτά τα λινκ στα Ελληνικά, όταν έχεις χρόνο πέρνα και απο εκεί *ttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=276211 *ttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=286524 *ttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=323216 *ttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=316377 *ttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=296063 Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που μπορείς ν ακάνεις με το τηλέφωνό σου από το να πάς απλά σε 2.2.9.... Πρόσεξε μόνο την εβδομάδα παραγωγής σου πριν δοκιμάσεις να ξεκλειδώσεις το bootloader (όταν διαβάσεις το σχετικό thread θα καταλάβεις)!
oshwood Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 προσεξε μονο την εβδομαδα παραγωγης....τ εννοεις?
Meraklis56 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 αν πας να κάνεις unlock το bootloader αν δεν έχεις κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία,μπορεί να καταστρέψεις το κινητό.Αν πάλι δεν καταλαβαίνεις τι εννοούμε,διάβασε τα threads και θα καταλάβεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα