Προς το περιεχόμενο

To HTC Sensation XE με Beats Audio κυκλοφορεί στην Ελληνική αγορά


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

Η HTC Corporation, κορυφαία εταιρεία κατασκευής smartphones σε παγκόσμιο επίπεδο, ανακοινώνει σήμερα τη διάθεση στην Ελληνική αγορά του κινητού τηλεφώνου HTC Sensation XE με Beats Audio™. Το HTC Sensation XE με Beats Audio™ προσφέρει στους χρήστες την απόλυτη εμπειρία πολυμέσων, θέτοντας ταυτόχρονα νέα πρότυπα ποιότητας ήχου στην αγορά των κινητών τηλεφώνων.

 

Το HTC Sensation XE με Beats Audio™ προσφέρει στον χρήστη μια πραγματικά απίστευτη εμπειρία, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη δέσμευσή της HTC να θέτει τους καταναλωτές στο κέντρο των κινητών τους κόσμων. Επιπλέον, οι επιδόσεις του HTC Sensation XE με Beats Audio™ και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του έχουν ενισχυθεί ακόμα περισσότερο με την προσθήκη ενός απίστευτα γρήγορου διπύρηνου επεξεργαστή 1,5GHz και της μπαταρίας εκτεταμένης διάρκειας που σου επιτρέπει να ακούς, να βλέπεις, να μιλάς και να σερφάρεις ακόμα περισσότερες ώρες.

 

HTC_SensationXE_BeatAudio_%202-2.jpg

 

HTC_SensationXE_BeatAudio_%203Views.jpg

Η προτεινόμενη λιανική τιμή διάθεσης του HTC Sensation XE με Beats Audio™ ανέρχεται στα 599€.

 

Ακουστικά Beats

Το HTC Sensation XE με Beats Audio™ διατίθεται επίσης με κάρτα microSD (χωρητικότητας 16GB), για την αποθήκευση χιλιάδων τραγουδιών. Τα αποκλειστικά ακουστικά Beats by Dr. Dre συνοδεύονται από τηλεχειριστήριο που επιτρέπει στον χρήστη να σταματά, να παίζει ή να παρακάμπτει κομμάτια και να απαντά ή να τερματίζει κλήσεις, όταν το κινητό είναι στην τσέπη του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...