Hamurabi Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 καλημερα παιδια, εχω τα logitech Z5400 εδω και μερικα χρονια. Χθες βραδυ εγινε μια διακοπη ρευματος σπιτι μου. Λογικα σχετιζεται με το συμβαν,σημερα δεν ανοιγουν τα ηχεια. βαζω βγαζω ξαναβαζω στη πριζα ,τιποτα. Τι κανω; Για να παρω ισαξια ηχεια χρειαζομαι 300 ευρω τωρα και οπως καταλαβενετε ειναι περιοδος που δεν εχουμε να φαμε,οχι να δωσουμε τοσα. Αλλα η μοναδικη μου χαρα εδω ειναι να βλεπω bluray ταινιες στην οθοναρα μου και νακουω σουπερ ηχο απτις ηχειαρες μου. γιαυτο.... ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ. Υπαρχει περιπτωση να φτιαχνονται αν καηκαν; που εχει αντιπροσωπεια logitech?
nickarmy Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 δεν θυμάμαι αν στην ελλάδα έχουν (ούτε νομίζω ) , δες εγγύηση , η logitech σε αυτά τα θέματα είναι πολύ καλή αλλιώς μαζεύεις για τα Logitech Speakers Z-906 τα άκουσα στο πλαισιο λίγο και είναι πολύ ωραία για το τετράγωνο (αν και σε μέγεθος τα περίμενα μεγαλύτερα).
deesnider Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Ρεύμα παίρνουν; Σωστά, τσέκαρε αυτό πρώτα. Πολύ πιθανόν να έχει καεί κάποια ασφάλεια (μικρό το κακό) ή να "πέθανε" το τροφοδοτικό (το έχω πάθει κι εγώ από τις μαλακίες του ρεύματος, με κάτι παλιά ηχειάκια 2,1 που είχα. Έβαλα όμως ένα καινούργιο τροφοδοτικό και δούλευαν μια χαρά!)
louben Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 την προηγουμενη εβδομαδα τοσο εγω (με dreambox) οσο και γνωστος μου(με πι σι) μετα απο διακοπη δεν επαιρναν ρευμα.Τα βγαλαμε απο την πριζα τα ξαναβαλαμε και ολα καλα.Δεν ξερω τι εφταιγε.Για δοκιμασε το.....
pabou13 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Καμμενη ασφαλεια πρεπει να ειναι, οριστε λυση που δοθηκε απο αλλο γειτονικο forum http://www.thelab.gr/ixos-multimedia-kai-input-devices/kaikan-ta-z-5500-a-56075.html#post813753 ειναι για τα z5500 αλλα προκειται για σχεδον ιδια ηχεια..
Hamurabi Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 στην πριζα οπως λεω και πιο πανω ταβαλα και ταβγαλα αρκετες φορες. Αλλα δεν ανοιγουν,σα να μην ειναι στην πριζα. Αυτο εγινε ενω ηταν σε standby mode και οχι ανοιχτα. Που μπορω να βρω τετοια ασφαλεια ρε παιδες; σε οποιδηποτε μαγαζι με ηλεκτρονικα;
Chris92 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Τετοιες ασφαλειες μπορεις να βρει σιγουρα στο μαρκιδη(βρισκεται στο αιγαλεω) καθως και στο φανο(καπου στα εξαρχεια).Εχω παρει πολλες φορες παρομοιες για να αλλαξω σε τροφοδοτικα υπολογιστων.
Hamurabi Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Επειδη και τα δυο μου πεφτουν μακρυα,να υποθεση οτι σε απλα καταστηματα με ηλεκτρολογικο εξοπλισμο δεν βρισκω τετοιες ασφαλειες;
Hamurabi Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Για αλλη μια φορα βρεθηκε λυση.... και οπως παντα μου συμβαινει ηταν οτι πιο χαζο μπορουσα να παθω. Προφανως καταλαθος,μιας και το γουφερ ειναισ τα ποδια μου, θα πατησα το ον/οφ πισω απτο γουφερ και γιαυτο δε δουλευανε. Εντωμεταξυ δε μου πηγε καν το μυαλο εκει γιατι δεν τοχω ακουμπησει ποτε αυτο το κουμπι. να που ειχε γινει καταλαθος ομως!!! ευχαριστω παιδες! Ολα καλα!
haris013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Για αλλη μια φορα βρεθηκε λυση.... και οπως παντα μου συμβαινει ηταν οτι πιο χαζο μπορουσα να παθω. Προφανως καταλαθος,μιας και το γουφερ ειναισ τα ποδια μου, θα πατησα το ον/οφ πισω απτο γουφερ και γιαυτο δε δουλευανε. Εντωμεταξυ δε μου πηγε καν το μυαλο εκει γιατι δεν τοχω ακουμπησει ποτε αυτο το κουμπι. να που ειχε γινει καταλαθος ομως!!! ευχαριστω παιδες! Ολα καλα! χαχαχαχα ελεος
Thanos1972 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Μου θυμησε αυτο Τι εχετε παθει τελευταια???
haris013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Μου θυμησε αυτο Τι εχετε παθει τελευταια??? χαχαχαχαχαχα ελιωσα!!!!
Luciddream Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 και αυτό http://www.insomnia.gr/topic/425942-%CE%B8%CE%AD%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-prolimatech-megashadow/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα