Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια, εχω τα logitech Z5400 εδω και μερικα χρονια.

Χθες βραδυ εγινε μια διακοπη ρευματος σπιτι μου.

Λογικα σχετιζεται με το συμβαν,σημερα δεν ανοιγουν τα ηχεια. βαζω βγαζω ξαναβαζω στη πριζα ,τιποτα.

Τι κανω;

Για να παρω ισαξια ηχεια χρειαζομαι 300 ευρω τωρα και οπως καταλαβενετε ειναι περιοδος που δεν εχουμε να φαμε,οχι να δωσουμε τοσα. Αλλα η μοναδικη μου χαρα εδω ειναι να βλεπω bluray ταινιες στην οθοναρα μου και νακουω σουπερ ηχο απτις ηχειαρες μου.

γιαυτο....

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ.

Υπαρχει περιπτωση να φτιαχνονται αν καηκαν;

που εχει αντιπροσωπεια logitech?

Δημοσ.

δεν θυμάμαι αν στην ελλάδα έχουν (ούτε νομίζω ) , δες εγγύηση , η logitech σε αυτά τα θέματα είναι πολύ καλή αλλιώς μαζεύεις για τα Logitech Speakers Z-906 τα άκουσα στο πλαισιο λίγο και είναι πολύ ωραία για το τετράγωνο (αν και σε μέγεθος τα περίμενα μεγαλύτερα).

Δημοσ.

Ρεύμα παίρνουν;

Σωστά, τσέκαρε αυτό πρώτα. Πολύ πιθανόν να έχει καεί κάποια ασφάλεια (μικρό το κακό) ή να "πέθανε" το τροφοδοτικό (το έχω πάθει κι εγώ από τις μαλακίες του ρεύματος, με κάτι παλιά ηχειάκια 2,1 που είχα. Έβαλα όμως ένα καινούργιο τροφοδοτικό και δούλευαν μια χαρά!)

Δημοσ.

την προηγουμενη εβδομαδα τοσο εγω (με dreambox) οσο και γνωστος μου(με πι σι) μετα απο διακοπη δεν επαιρναν ρευμα.Τα βγαλαμε απο την πριζα τα ξαναβαλαμε και ολα καλα.Δεν ξερω τι εφταιγε.Για δοκιμασε το.....

Δημοσ.

στην πριζα οπως λεω και πιο πανω ταβαλα και ταβγαλα αρκετες φορες.

Αλλα δεν ανοιγουν,σα να μην ειναι στην πριζα.

Αυτο εγινε ενω ηταν σε standby mode και οχι ανοιχτα.

Που μπορω να βρω τετοια ασφαλεια ρε παιδες; σε οποιδηποτε μαγαζι με ηλεκτρονικα;

Δημοσ.

Τετοιες ασφαλειες μπορεις να βρει σιγουρα στο μαρκιδη(βρισκεται στο αιγαλεω) καθως και στο φανο(καπου στα εξαρχεια).Εχω παρει πολλες φορες παρομοιες για να αλλαξω σε τροφοδοτικα υπολογιστων.

Δημοσ.

Επειδη και τα δυο μου πεφτουν μακρυα,να υποθεση οτι σε απλα καταστηματα με ηλεκτρολογικο εξοπλισμο δεν βρισκω τετοιες ασφαλειες;

Δημοσ.

Για αλλη μια φορα βρεθηκε λυση.... και οπως παντα μου συμβαινει ηταν οτι πιο χαζο μπορουσα να παθω.

Προφανως καταλαθος,μιας και το γουφερ ειναισ τα ποδια μου, θα πατησα το ον/οφ πισω απτο γουφερ και γιαυτο δε δουλευανε.

Εντωμεταξυ δε μου πηγε καν το μυαλο εκει γιατι δεν τοχω ακουμπησει ποτε αυτο το κουμπι. να που ειχε γινει καταλαθος ομως!!!

ευχαριστω παιδες! Ολα καλα!

Δημοσ.

Για αλλη μια φορα βρεθηκε λυση.... και οπως παντα μου συμβαινει ηταν οτι πιο χαζο μπορουσα να παθω.

Προφανως καταλαθος,μιας και το γουφερ ειναισ τα ποδια μου, θα πατησα το ον/οφ πισω απτο γουφερ και γιαυτο δε δουλευανε.

Εντωμεταξυ δε μου πηγε καν το μυαλο εκει γιατι δεν τοχω ακουμπησει ποτε αυτο το κουμπι. να που ειχε γινει καταλαθος ομως!!!

ευχαριστω παιδες! Ολα καλα!

χαχαχαχα ελεος :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...