babkar Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Παιδια καλησπερα..Ποιο προγραμμα υπαρχει για να αντιγραψω αυθεντικο παιχνιδι dvd, σε αλλο dvd κ να μου το βλεπει ως αυθεντικο???(DVDfab ας πουμε?) Ευχαριστω
insomnier12345 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Επειδή με μπέρδεψες. Το DVDFab, είναι για ripάρισμα ταινιών. Δηλαδή να αποθηκεύσεις μια ταινία από ένα dvd στον υπολογιστή σου. Εσύ θες να αντιγράψεις ταινία, ή παιχνίδι??? *Ελπίζω να μην είναι κάτι παράνομο αυτό που θες να κάνεις...
babkar Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Εχω αυθεντικο dvd παιχνιδι...και θελω να το κανω copia....με iso που προσπαθησα δεν γινεται...θελω το αντεγραμενο σιντι να το βλεπει ως αυθεντικο ας πουμε..χωρις κρακ και και και ....
angmar Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Όχι, δεν γίνεται, αλλιώς δε θα υπήρχε λόγος για crack και και και...
micos000 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Αυτό μου άρεσε. Φυσικά και δεν γίνεται. Θα μου πεις ότι αφού υπάρχουν τα mini iso που περιέχουν το κλείδωμα, άρα θα μπορεί να δημιουργηθεί ανάλογο iso από τα αυθεντικά δισκάκια. Δεν συμβαίνει όμως αυτό γιατί τα mini iso φορτώνονται με ειδικό τρόπο και δεν μπορείς να ξαναπεράσεις το κλείδωμα σε άλλο δισκάκι. Αν γινόταν κάτι τέτοιο τότε οι μαύροι θα πουλούσαν παιχνίδια χωρίς cracks.
TheELF Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Θεωρητικά το alcohol120% ακριβός αυτό κάνει σε όσες προστασίες υποστηρίζει,αλλά όπως προείπανε η ελπίδες για επιτυχία είναι πολύ μικρές.
micos000 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Θεωρητικά το alcohol120% ακριβός αυτό κάνει σε όσες προστασίες υποστηρίζει,αλλά όπως προείπανε η ελπίδες για επιτυχία είναι πολύ μικρές. Όντως, το alcohol ξεκίνησε με αυτή την προοπτική (όπως και τα blind write, Clone cd, Game jackal κτλ). Φτάσαμε όμως σε σημείο τα παιχνίδια να μην δουλεύουν καθόλου αν ανιχνεύσουν το daemon tools εγκατεστημένο στο σύστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα