Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποσες φορες θα το πουμε?ΔΕΝ ειναι παρανομος,απο την στιγμη που δεν κλεβει ρευμα.την δεη δεν την ενδιαφερει ,γιαυτο και βαζει στο καθε ρολοι την μικροτερη ασφαλεια ,για να μην μπορει ενα ρολοι να τροφοδοτει 2 κανονικα σπιτια.

Μ' αρέσει που επιμένεις κιόλας!

Ο ΚΕΗΕ (κανονισμός εσωτερικών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων) δεν είναι συμβουλευτικό τεφτέρι που ΑΝ γουστάρεις εφαρμόζεις, είναι νόμος του κράτους. Συνεπώς αν τον παραβιάζεις διαπράττεις παρανομία.

Επίσης, η ΔΕΗ δεν βάζει μικρές ασφάλειες γιά να μας τη σπάσει, βάζει τις σωστές ασφάλειες βάση της εγκατάστασής σου και του πιστοποιητικού που κατέθεσες, ζητώντας από αυτήν συγκεκριμένο φορτίο. Αν χρειάζεσαι περισσότερο μπορείς να ζητήσεις επέκταση ή τριφασικό, κάνοντας τις ανάλογες τροποποιήσεις (που προβλέπουν οι κανονισμοί) στην εγκατάστασή σου. Δε θα στο αρνηθούν, εκτός από τις λίγες περιοχές που αυτό δεν γίνεται τεχνικά.

νομιμοτατο,εφοσον ο ιδιοκτητης του παλιου ειναι δικος σου ανθρωπος.αλλα αν εχει χαμηλης εντασης παροχη μπορει να μην σηκωνει τα ρευματα σου.το καλωδιο με το οποιο θα παρεις ρευμα προσεχε να ειναι 3χ1.5 τουλαχιστον,αν αναβεις θερμοσιφωνα καντο 3χ2 ειδικα αν ειναι και μεγαλη η αποσταση.και εγω κατι τετοιο θα κανω.δεν πληρωνω δεν πληρωνω............

1) Καμία απλή μονοφασική παροχή δεν επαρκεί ούτε καν γιά ένα σπίτι αν τραβάνε ρεύμα ταυτόχρονα κουζίνα, θερμοσίφωνο και a/c. Θα πέσει η ασφάλεια. Πολλαπλασίασε επί 2 και βγάλε συμπέρασμα.

2) Οι συμβουλές σου είναι όχι μόνο εκτός πραγματικότητας, αλλά και επικίνδυνες και φυσικά επίσης παράνομες σαν πρακτική. Το θερμοσίφωνο θέλει 4άρι καλώδιο, η δε κουζίνα 6άρι. Ασφαλισμένα στον πίνακα όπως προβλέπεται απ' τον ΚΕΗΕ.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γιατι χρειαζεται περισσοτερο?

αφου το παλιο ειναι ακατοικητο.

αν αναφερεσαι σε αλλον και οχι στον ts παω πασο

Αν προσέξεις την παράθεση, θα δεις ότι περιλαμβάνει κείμενα του LOULATRANS, στα οποίο μεταξύ άλλων έγραφε:

την δεη δεν την ενδιαφερει ,γιαυτο και βαζει στο καθε ρολοι την μικροτερη ασφαλεια ,για να μην μπορει ενα ρολοι να τροφοδοτει 2 κανονικα σπιτια.

Παρεμπιπτόντως, τυπικά η εγκατάσταση του παλιού σπιτιού είναι επίσης παράνομη, εκτός αν έχει υποβληθεί πιστοποιητικό επανελέγχου μέσα στα τελευταία 13 χρόνια και 364 μέρες.

Και ουσιαστικά μπορεί να είναι επικίνδυνη, π.χ. παλιά καλώδια ασημένια, έλλειψη ρελέ διαφυγής έντασης, κακή ή ανύπαρκτη γείωση, κ.α.

Δημοσ.

Παρεμπιπτόντως, τυπικά η εγκατάσταση του παλιού σπιτιού είναι επίσης παράνομη, εκτός αν έχει υποβληθεί πιστοποιητικό επανελέγχου μέσα στα τελευταία 13 χρόνια και 364 μέρες.

Και ουσιαστικά μπορεί να είναι επικίνδυνη, π.χ. παλιά καλώδια ασημένια, έλλειψη ρελέ διαφυγής έντασης, κακή ή ανύπαρκτη γείωση, κ.α.

περα απο τα τυπικα το θεμα για τον ts ειναι οτι δεν υπαρχει προβλημα κ μπορει να το κανει :devil:

τυχερος ο ts

Δημοσ.

ΔΕΝ ειναι παρανομο,απο την στιγμη που ΔΕΝ κλεβεις ρευμα.(περναει απο ρολοι)-και ναι,αν κοψεις ρευμα,δεν πληρωνεις την ερτ,αλλα ο δημος ενημερωνεται και σου στελνει ραβασακια αυτονομα πλεον.γιαυτο δωσανε ρευμα στα καινουρια αυθαιρετα,για να τσιμπισουν τα δημοτικα.

Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Ούτε εγώ είμαι ηλεκτροόγος εγκαταστάτης ούτε ο LOULATRANS, οπότε σίγουρα μόνο ένας εγκαταστάτης θα σου πει υπευθυνα.

Το μόνο που ξέρω σίγουρα είναι ότι όταν κάνεις αίτηση για ρευμα υποβάλεις τα στοιχεία του ακινήτου και ηλεκτρολογικό διάγραμμα. Σε δημόσιο έργο που έκανα ως υπαλληλος εταιρίας υποβαλλολαμε και κάτοψη αν και δε νομίζω να παιτείται για ιδιώτες.

Το ότι και τα δύο θα είναι δικά σου δε σημαίνει τίποτα. ΄Για να χαριολογήσω λίγάκι αν έχεις δύο διαμερίσματα σε άπέναντι πολυκατοικίες δε μπορείς να αμολύσεις καλούμπα-μπαλαντέζα ... φαντάζομαι συμφωνείς. Για τους ίδιους λόγους ανεξάρτητες ιδιοκτησίες έχουν ανεξάρτητα ρολόγια.

ποσες φορες θα το πουμε?ΔΕΝ ειναι παρανομος,απο την στιγμη που δεν κλεβει ρευμα.την δεη δεν την ενδιαφερει ,γιαυτο και βαζει στο καθε ρολοι την μικροτερη ασφαλεια ,για να μην μπορει ενα ρολοι να τροφοδοτει 2 κανονικα σπιτια.

Lourantrans : μπορείς να μας πεις με τι ασχολεισαι. αν τα όσα λες τα ξέρεις από τη δουλειά σου και μπορείς να διακαιολογήσεις όσα λες τότε ζητώ συγνώμη.

"Παράνομος τεχνολογικά" δεν υπάρχει όρος.

Ως προς τη ΔΕΗ σίγουρα θα είσαι εκτεθημένος.

Το "δε κλέβεις ρευμα" που αναφέρει ο Lourantrans χωράει μεγάλη κουβέντα. Η ΔΕΗ δε σου πουλά ρευμα "χύμα" να το κάνεις ότι θες. σου πουλά ρευμα υπο την προυπόθεση ότι θα το καταναλώνεις στη συγκεκριμενη οικία που περιγράφει η αίτησή σου. Αν το καις αλλού ναι τότε "κλέβεις" ρευμα.

Με τη "λογική" του Loulatrans δεν έχει συμασία σε ποιόν ανήκουν οι οικίες φτάνει να το γνωρίζει και να συμφωνεί ο ιδιοκτήτης του 1ου ρολογιού. δηλαδ΄με τη λογική αυτή αν εγώ πληρώνω το ρευμα στη ΔΕΗ και στο δίνω εσένα (στο χαρίζω) κανείς δεν έχει κλέψει ρευμα, το ρευμα έχει πληρωθεί. Όμως όπως καταλαβαίνεις είναι αντίθετο με το συμβόλαιό σου. Θεωρητικά η ΔΕΗ μπορεί να χάσει αφού αν καταναλώνεις το ίδιο ρευμα σε δύο σπιτια χάνει ένα πάγιο.

1. Διάβασε το συμβόλαιό σου.

2. Δες πληροφορίες στο site της ΔΕΗ

3. για 100% ρώτα επαγγελματία ... μην επαναπαύεσαι σε ότι λέγεται εδώ μέσα, τα δικά σου χρ΄ματα και το δδικό σου κ@λο ρισκάρεις.

Μ' αρέσει που επιμένεις κιόλας!

Ο ΚΕΗΕ (κανονισμός εσωτερικών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων) δεν είναι συμβουλευτικό τεφτέρι που ΑΝ γουστάρεις εφαρμόζεις, είναι νόμος του κράτους. Συνεπώς αν τον παραβιάζεις διαπράττεις παρανομία.

Επίσης, η ΔΕΗ δεν βάζει μικρές ασφάλειες γιά να μας τη σπάσει, βάζει τις σωστές ασφάλειες βάση της εγκατάστασής σου και του πιστοποιητικού που κατέθεσες, ζητώντας από αυτήν συγκεκριμένο φορτίο. Αν χρειάζεσαι περισσότερο μπορείς να ζητήσεις επέκταση ή τριφασικό, κάνοντας τις ανάλογες τροποποιήσεις (που προβλέπουν οι κανονισμοί) στην εγκατάστασή σου. Δε θα στο αρνηθούν, εκτός από τις λίγες περιοχές που αυτό δεν γίνεται τεχνικά.

+1

Δημοσ.

Tην ίδια μικρή απόσταση που έχει και ο άναρχος γύφτος με τον Έλληνα. Όπως ξαναείπα παραπάνω ή παράνομη αποφυγή φόρων θα φέρει ακόμα μεγαλύτερους φόρους και ΑΚΟΜΑ μεγαλύτερη εξαθλίωση μέχρι και χρεωκοπία.

Μην βάζεις λόγια στο στόμα μου που δεν είπα. Αυτα για Παπανδρέου να τα πείς στο 60% των Ελλήνων που ψήφιζαν αυτά τα κόμματα όχι σε μένα.

Τέτοιες λογικές αυτοδικίας σίγουρα δεν σώζουν. Και δημιούργησαν όλες αυτές τις εισφορές απο τις τεράστιες τρύπες της ξέφρενης φοροδιαφυγής όλα αυτά τα χρόνια. Τα σπασμένα σας πληρώνω και πουλάς και ειρωνεία και απο πάνω

Οι νόμοι είναι έτσι αυτή την στιμή. Αν δεν σας αρέσει άντε στις σπηλιές. Ή φύγετε σε ξένη χώρα, ελεύθεροι είστε σε όλα τα κράτοι της ΕΟ. Και άντε εκεί να πείτε τα δεν πληρώνω- φοροδιαφεύγω. Λες και μπορείτε να δουλέψετε όπως θέλουν εκεί

Αφού λοιπόν υπάρχουν νόμοι και εμείς παρανομούμε να μας βάλουν φυλακή ότι εξαιτίας μας η χώρα χρεοκώπησε ( για χρεωκοπημένους μας είχα , τελοσπάντων ) . Η' ας κάνουν μία ρύθμιση να τα πληρώσουμε σε πολλές δόσεις. Να παράγω δευτερογενές χρήμα δεν μπορώ , δεν είμαι τράπεζα ( πόσα δις πήραν αυτές που λέγανε τότε ότι είναι προς ενίσχυση της πραγματικής οικονομίας ; ). Δεν έχω φράγκο , ευρώ , δραχμή , πώς το λένε .

Χορτάσαμε ηθικότητα και καθωσπρεπισμό σε αυτή τη χώρα.

Δημοσ.

Το ρολόι για το κοινόχρηστο όμως δεν έχει μέσα ασφάλεια 40άρα που έχει το ρολόι για ένα κανονικό διαμερισμα ;)

Για πόσο χαζη την περάσατε πια τη δεη;!

Οι προηγούμενοι τουλαχιστον μιλουσαν για διαμοιρασμό από νορμάλ ρολόι, εσυ το πήγες στη σφαίρα του απίθανου με το να πεις για ρολόι κοινόχρηστου.

Δηλαδή εάν σου βγάλω φωτογραφία το ρολόι στο κοινόχρηστο, με τριφασικό ρευμα (3 ασφάλειες) και η κάθε ασφάλεια είναι πάνω από 35Α κερδίζω κάτι?

Και δεν περνάω την ΔΕΗ για χαζή. Απλά έχουμε κατηλήξει να πληρώνουμε "ενοίκιο" στο σπίτι μας, με όλα αυτά τα νέα "απαραίτητα" μέτρα...

Δημοσ.

οικιακό συμβόλαιο δεη

παμε

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ-ΔΑΠΑΝΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ

ΑΡΘΡΟ 6: (1) Ο Καταναλωτής έχει την ευθύνη για τη φύλαξη των εγκαταστάσεων και των συσκευών της Επι-χειρήσεως που βρίσκονται πάνω στο ακίνητό του και στα παραρτήματά του. Απαγορεύεται στον Καταναλωτήκαι σε κάθε τρίτο, να αγγίζει τις εγκαταστάσεις αυτές, εκτός από τον μικροαυτόματο διακόπτη που αναφέρε-ται στο άρθρο 4, τον οποίο επιτρέπεται να χειρίζεται μόνο για την αποκατάσταση της παροχής ρεύματος σεπερίπτωση διακοπής. Ο Καταναλωτής ευθύνεται, πάντοτε, απέναντι στην Επιχείρηση, για κάθε επέμβαση πάνωσ’ αυτές τις εγκαταστάσεις και για κάθε βλάβη, φθορά, αλλοίωση ή μεταρρύθμισή τους που θα οφείλεται σ’ αυτή την επέμβαση.

(2) Στην περίπτωση που ο Καταναλωτής διαπιστώνει κάποια φθορά, αλλοίωση ή παραβίαση σφραγίδων τωνεγκαταστάσεων ή συσκευών της Επιχείρησης που είναι τοποθετημένες πάνω στο ακίνητό του, και τα παραρ-τήματά του, είναι υποχρεωμένος να ειδοποιεί αμέσως την Επιχείρηση και να καταβάλει σ’ αυτή τη δαπάνη αν-τικατάστασης της σφραγίδας ή της αποκατάστασης οποιασδήποτε άλλης ζημίας ή φθοράς των πιο πάνωεγκαταστάσεων, οποιαδήποτε και αν είναι η αιτία που τις προκάλεσε.

(3) Στην περίπτωση που ο Καταναλωτής δεν ειδοποιήσει αμέσως την Επιχείρηση για επέμβαση που τυχόνέγινε στις εγκαταστάσεις και τις συσκευές της, καθώς και στην περίπτωση που θα διαπιστωθεί από την Επι-χείρηση ότι μία τέτοια επέμβαση έγινε με σκοπό να γίνει παράνομη ή αντίθετη προς τους όρους αυτού του Συμβολαίου χρήση του ηλεκτρικού ρεύματος, παρέχεται στην Επιχείρηση το δικαίωμα να διακόψει αμέσως τηνπαροχή ηλεκτρικού ρεύματος και να καταγγείλει το Συμβόλαιο αυτό καθώς επίσης και το δικαίωμα για δικα-στική δίωξη του Καταναλωτή ή τρίτου για την αποκατάσταση οποιασδήποτε ζημιάς που τυχόν έγινε.

ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

ΑΡΘΡΟ 14: (1) Ο Καταναλωτής δεν μπορεί να χρησιμοποιεί, άμεσα ή έμμεσα, το ηλεκτρικό ρεύμα που του χο-ρηγεί η Επιχείρηση για άλλη χρήση εκτός από αυτή που προβλέπει το Συμβόλαιο αυτό. Απαγορεύεται επίσηςστον Καταναλωτή, να δίνει σ’ οποιονδήποτε τρίτο με οποιονδήποτε τύπο ή μορφή, όλο ή μέρος του ηλεκτρι-κού ρεύματος που του χορηγεί η Επιχείρηση.(2) Σε περίπτωση παράβασης των πιο πάνω, παρέχεται στην Επιχείρηση το δικαίωμα, να κόβει αμέσως τηνπαροχή του ηλεκτρικού ρεύματος και να κάνει ανατιμολόγηση κατά την κρίση της όλων των λογαριασμών πουεξέδωσε από την ημερομηνία της παράβασης, διατηρώντας και κάθε επιφύλαξη για δικαστική δίωξη του πα-ραβάτη. Πριν από κάθε επανασύνδεση πρέπει να καταβληθεί στην Επιχείρηση κάθε ποσό που είναι απαραί-τητο εξαιτίας της παράβασης αυτής.

τώρα θα πείτε δεν είναι τρίτος αυτός που θα το πάρει, αλλα το bold ειναι ενα θέμα.

Δημοσ.

ακριβως αυτο.....δλδ το πολυ πολυ να του κοψει το ρευμα,απο την στιγμη που δεν προκαλει ζημια στην δεη.το οτι τον απαγορευει να δινει σε τριτον ρευμα αλλα και τα bold,ειναι δικλιδα ασφαλειας για την εταιρια.ολα τα αλλα ειναι να'χαμε να λεγαμε........

Δημοσ.

περα απο τα τυπικα το θεμα για τον ts ειναι οτι δεν υπαρχει προβλημα κ μπορει να το κανει :devil:

τυχερος ο ts

Πέρα απ' τα τυπικά, το θέμα είναι ότι το ρεύμα είναι επικίνδυνο και σκοτώνει ακόμα και γνώστες. Πόσο μάλλον άσχετους, που θεωρούν ότι με μιά... μπαλαντέζα θα ηλεκτροδοτήσουν σπίτι. Το δικό τους σπίτι ας το κάψουν, δε δίνω δεκάρα. Όμως αν ήμουν γείτονας θα κινδύνευε και το δικό μου σπίτι, απλό δεν είναι;

Δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένεις να αναφέρεσαι στον topic starter, ο οποίος στο κάτω-κάτω είχε την προνοητικότητα να ρωτήσει κατά πόσον είναι ασφαλής μιά τέτοια πρακτική. Τα υπόλοιπα που γράφτηκαν στο θέμα δεν τα πρόσεξες;

Το συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και μπορεί να το κάνει από που το έβγαλες; Είσαι εγκαταστάτης ηλεκτρολόγος; Σου ανέθεσε ο topic starter τον έλεγχο της εγκατάστασης του παλιού σπιτιού; Δεν καταλαβαίνω τη σιγουριά σου...

Δημοσ.

Mπορεις να πας και να πληρωσεις την ΔΕΗ κανονικα και να μην πληρωσεις το χαρατσι! Εμεις αυτο καναμε! Απλα αμα δεν πληρωσεις το χαρατσι δεν θα μπορεις να κανεις αγοραπωλησειες ακινητων και να παρεις λεφτα που μπορει να σου χρωσταει το δημοσιο.

Δημοσ.

Πέρα απ' τα τυπικά, το θέμα είναι ότι το ρεύμα είναι επικίνδυνο και σκοτώνει ακόμα και γνώστες. Πόσο μάλλον άσχετους, που θεωρούν ότι με μιά... μπαλαντέζα θα ηλεκτροδοτήσουν σπίτι. Το δικό τους σπίτι ας το κάψουν, δε δίνω δεκάρα. Όμως αν ήμουν γείτονας θα κινδύνευε και το δικό μου σπίτι, απλό δεν είναι;

Δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένεις να αναφέρεσαι στον topic starter, ο οποίος στο κάτω-κάτω είχε την προνοητικότητα να ρωτήσει κατά πόσον είναι ασφαλής μιά τέτοια πρακτική. Τα υπόλοιπα που γράφτηκαν στο θέμα δεν τα πρόσεξες;

Το συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και μπορεί να το κάνει από που το έβγαλες; Είσαι εγκαταστάτης ηλεκτρολόγος; Σου ανέθεσε ο topic starter τον έλεγχο της εγκατάστασης του παλιού σπιτιού; Δεν καταλαβαίνω τη σιγουριά σου...

oλο του λες για επικινδυνο κτλ

αφου θα φερει ηλεκτρολογο να τα δει ολα αυτα και να τα τσεκαρει.

αν του δωσει το οκ οτι ειναι ολα ενταξει κατι μου λεει οτι εσυ παλι οχι θα λες για λογους που θα εφευρισκεις

το θεμα ειναι οτι γινεται

και κατι αλλο μου την λες επειδη ειμαι Ontopic???

ελεος!

Δημοσ.

Mπορεις να πας και να πληρωσεις την ΔΕΗ κανονικα και να μην πληρωσεις το χαρατσι! Εμεις αυτο καναμε! Απλα αμα δεν πληρωσεις το χαρατσι δεν θα μπορεις να κανεις αγοραπωλησειες ακινητων και να παρεις λεφτα που μπορει να σου χρωσταει το δημοσιο.

Οταν θα περασουν οι μερες και καποια στιγμη θα στο κοψουν, θα ερθεις να μας το πεις, η θα κανεις τοτε την παπια;

Η ΔΕΗ σας δουλευει ψιλο γαζι. Το οτι πληρωσες εσυ ενα κομματι του λογαριασμου (αφηνοντας κατα την κριση σου απ εξω, ενα ποσο αντιστοιχο του χαρατσιου), δεν αποτελει ολοκληρωμενη πληρωμη του λογαριασμου, αλλα μερος αυτου και το υπολοιπο θα παει στον επομενο λογαριασμο ως προηγουμενη οφειλη.

Αν ηταν τοσο ευκολο γιατι δεν το εμαθε ολη η ελλαδα, και γιατι τοσα χρονια δεν το κανει κανεις για την ΕΡΤ;

Δημοσ.

επανέρχομαι στο θέμα μου πριν ξεφύγουμε. :rolleyes:

όπως είχα πει αυτή την πατέντα την είχα χρησιμοποιήσει για 1 (+) χρόνο περίπου πριν πάρω κανονικά ρεύμα στο σπίτι μου.

ο ηλεκτρολόγος είχε συνδέσει ένα καλώδιο (χοντρό-δεν ξέρω χαρακτηριστικά) από τον εσωτερικό πίνακα του σπιτιού και έφτανε μέχρι το δικό μου. δεν πήγα μόνος δηλαδή να απλώσω μια μπαλαντέζα.

δεν είχα ποτέ πρόβλημα ηλεκτρολογικό. δε με ενόχλησε κανείς. το παλιό ήταν και τότε ακατοίκητο όπως και τώρα. άρα δεν τίθεται θέμα υπερφόρτωσης αφού στην ουσία 1 σπίτι τροφοδοτείται πάλι.

άρα θεωρητικά αφού έγινε μια φορά γιατί να μη γίνει και 2η; δε νομίζω να αλλάζει κάτι επειδή έχει συνδεθεί πλέον στην παροχή της ΔΕΗ.

οπότε πρακτικά το θέμα έχει λυθεί.

στα υπόλοιπα...

βασικά υποψιάζομαι ότι είναι παράνομο. και ο λόγος που το λέω είναι απλός. ξέρουμε όλοι ότι ισχύει το...

όταν χάνει λεφτά το κράτος τότε είναι παράνομο. όταν χάνουμε εμείς είναι νομοσχέδιο

απλά ήθελα μια πιο σίγουρη απάντηση με πιθανές συνέπειες.

επίσης σε ενδεχόμενη επανασύνδεση εκτός από χαρτούρα που πιθανώς να μου ζητήσουν (υπάρχουν όλα) θα πληρώσω τίποτα τρελά;

+1

Έτσι τη πάτησα και εγώ. Έκοψα το ρεύμα και δεν γνωστοποίησα στο δήμο τη διακοπή (δεν το γνώριζα). Με τα πολλά πήγα να κάνω αλλαγή ονόματος και τα πλήρωσα μαζωμένα.

εδώ δεν κατάλαβα τι παίζει. αν μπορείς εξήγησε το λίγο

αν το κόψω μέχρι το τέλος του έτους δε νομίζω να έρθει το χαράτσι για το νέο έτος.

θα περιμένω να δω πόσο θα μου έρθει για φέτος και θα πράξω αναλόγως αν και μάλλον έχω αποφασίσει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...