solarsoul Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Καλημέρα. Έχω το σύστημα της υπογραφής μου.Είμαι χρονισμένος στα 4050.Σκέφτομαι αν ήρθε η ώρα να προσθέσω ram διότι παντού βλέπω τα 4gb είναι λίγα.Είναι όντως λιγα κι αν ναι που με κόβουν; Επίσης οι SSD τελικά αξίζουν;
Ntinaras Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Καλημέρα. Έχω το σύστημα της υπογραφής μου.Είμαι χρονισμένος στα 4050.Σκέφτομαι αν ήρθε η ώρα να προσθέσω ram διότι παντού βλέπω τα 4gb είναι λίγα.Είναι όντως λιγα κι αν ναι που με κόβουν; Επίσης οι SSD τελικά αξίζουν; εχω παρει αυτες τις μνημες http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0053GLCEY και ειναι τσαμπα! ssd ναι αξιζει.δε ξερεις τι χανεις.το θεμα ειναι ποσα λεφτα διαθετεις και τι απαιτησεις χωρου εχεις...
TheELF Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Όποιο λειτουργικό και να έχεις τα 4GB είναι υπεραρκετά για καθημερινή χρήση,ναι μερικά παιχνίδια εκμεταλλεύονται την περισσότερη μνήμη όπως και μερικές εφαρμογές αλλά αν δεν αντιμετώπισες πρόβλημα μέχρι τώρα,να καθυστερεί το σύστημα δηλαδή όταν κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα π.χ.,δεν χρειάζεσαι παραπάνω. Μπορείς να τρέξεις και την Διαχείριση εργασιών και στην καρτέλα επιδόσεις να παρακολουθείς πόση μνήμη έχεις ελεύθερη(διαθέσιμη) κατά της καθημερινές σου δραστηριότητες. Η SSD αξίζουν λέμε(άμα έχεις να δώσεις τα λεφτά ) είναι σαν να έχεις μνήμη αντί για σκληρό.
solarsoul Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Οπότε ram ακόμα μένω έτσι. Απαιτήσεις χώρου τα κλασσικά.Παιχνίδια, κάποια προγράμματα για video editing κτλ.Πιστεύω με κανα 120-160gb θα μαι οκ.
TheELF Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Οπότε ram ακόμα μένω έτσι. Απαιτήσεις χώρου τα κλασσικά.Παιχνίδια, κάποια προγράμματα για video editing κτλ.Πιστεύω με κανα 120-160gb θα μαι οκ. Δεν χρειάζεται να το πάρεις έτσι,στο SSD θα έχεις το λειτουργικό και τα βασικά σου προγράμματα άντε και κάποιο παιχνίδι που παίζεις,τα υπόλοιπα θα τα έχεις στον κλασσικό σκληρό αφού εκεί δεν βλέπεις σημαντική διαφορά.Όλο το ζουμί είναι στο λειτουργικό. Εκτός και αν σου περισσεύουν οπότε πάρε όσα περισσότερα GB μπορείς.
doommaster Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Καλημέρα. Έχω το σύστημα της υπογραφής μου.Είμαι χρονισμένος στα 4050.Σκέφτομαι αν ήρθε η ώρα να προσθέσω ram διότι παντού βλέπω τα 4gb είναι λίγα.Είναι όντως λιγα κι αν ναι που με κόβουν; Επίσης οι SSD τελικά αξίζουν; με 8gb ram (ddr2) και ssd στα win 7 64 bit (χωρίς swap file) δεν υπάρχει η έννοια loading. αν δεν έχεις μεγάλο θέμα στο οικονομικό (που δεν είναι και τίποτα σπουδαίο) αξίζει πάρα πολύ. άλλα επίπεδα πρόσφυσης! http://www.youtube.com/watch?v=_qqe6NkXJdc
cuprakatos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 SSD οπωςδήποτε , αλλά όπως διάβασες πιο πάνω δεν υπάρχει λόγος για τίποτε άλλο πάνω στον ssd πέραν του λειτουργικού και των προγραμμάτων , τα παιγχνίδια και τα αρχεία σε άλλο δίσκο ,πάνω απο 60 γίγα δε χρειάζεσαι , θάχεις και 30 άδεια, έτσι θα διατηρήσεις μακροζωία στο ssd, και μνήμες πάρε τώρα που είναι ''τσάμπα'' , 16 γίγα , μην βρέξει σε κανα εργοστάσιο μνημών και πάθουμε τα ιδια με τους δίσκους Επίσης αν θες ssd τούμπανο θα πας εδώ http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Solid-State-Drives/Corsair-Force-GT-60GB-SSD-w-Bracket-2-5-Sata-II-CSSD-F60GBGT-BK-CSSD-F60GBG.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα