Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

thanos καλημερα!!ετρεξα το furmak οπως μου ειπες αλλα δεν μου εβγαλε κανενα τελικο scor.Οποτε το σταματησα ακριβως στα 11λεπτα και εγραψα αυτα.

1920x1080 antila...x4

min fps 9

max fps 14

avg fps 9

frames 6000

gpu load 99%

mem load 12%

η θερμοκρασια πρεπει να ηταν 61

τα fps λιγα μου φενονται τι λες και εσυ??

artifacts δεν ειδα

που εισται ρε παιδια help!!!!

Επεξ/σία από kir
Δημοσ.

Ρε παιδιά, το λέει ξεκάθαρα το παιδί. Έχει 4 gb ram & win 7 32 bit. Όποτε στην ουσία έχει 3,25 gb ram. Τα 32 bit "τρώνε" περίπου 700 mb. Όποτε του μένουν γύρο στα 2.5 gb ram. Αν απλώς αλλάξει και βάλει win 7 64 bit τότε αυτό θα έχει πάλι ως αποτέλεσμα να του απομένουν ίσως και λιγότερα καθώς καθαρά τα 64x χρειάζονται 1,5 gb... Οπότε πάλι γύρο στα 2.5 διαθέσιμα. Χρειάζεται και λειτουργικό αλλαγή αλλά και έξτρα μνήμη. Αν και μόνο με τα 64x πιθανών να διορθωθεί το πρόβλημα. Το ίδιο θεματακι είχα και γω με το Dirt 3, και λύθηκε με έξτρα μνήμη.

Δημοσ.

φιλε flogerakos τα νουμερα απο το furmak τα θεωρεις ok?? γιατι εχω ανχωθει και για την καρτα

Δημοσ.

φιλε flogerakos τα νουμερα απο το furmak τα θεωρεις ok?? γιατι εχω ανχωθει και για την καρτα

Η κάρτα σου κόβει στο Furmark γι αυτό βλέπεις λίγα fps και κατά συνέπεια δε μπορείς να την τεστάρεις μ'αυτό γιατί ουσιαστικά δουλεύει ελάχιστα.

Αν δε σου είναι κόπος πέρνα τα 64bit Windows και έπειτα βλέποντας και κάνοντας.

Δημοσ.

ξερεις τι γινεται φιλε μου λειτουργικο δεν βαζω απο τον θειο εχω τις ενημερωσεις συνεχεια ανοιχτες ασε που μετα αρχιζουν τα μα μου στο πλαισιο δεν τα μπορω αυτα.

ξερεις κανενα αλλο τροπο να το τσεκαρουμε???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...