Material boy Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Hey παιδιά, έχω μια ερώτηση να σας κάνω. Το σχολείο το έχω τελειώσει και μου έχουν μείνει δυο-τρία βιβλία της γ' λυκείου άθικτα (ήταν γενικής παιδείας, όχι ότι δεν διάβαζα...) και επειδή δεν τα χρειάζομαι πια σκέφτηκα ή να τα επιστρέψω ή να τα ανακυκλώσω, γιατί αν τα πετάξω θα πάνε χαμένα. Το πρόβλημα είναι πως δεν ξέρω πού να τα επιστρέψω, δεν έχω κάποιο γνωστό που να πηγαίνει γ' λυκείου, και επιπλέον πού γίνεται ανακύκλωση βιβλίων. Αν ξέρει κανείς από σας, θα με βοηθούσατε πολύ. Να 'στε καλά!
CtrlFreak Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Πήγαινέ τα πίσω στο σχολείο απ όπου τα πήρες.
Porg Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Πίσω να τα πας να πιάσουν τόπο. Η ανακύκλωση χαρτιού μήπως είναι ψιλό απάτη;
cyber_katsarida Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 αν θες να πιάσουν τόπο πήγαινε τα στο σχολείο σου. η και σε άλλο σχολείο να πας σίγουρα να έχουν ελλείψεις από βιβλία. δεν ξέρω αν διορθώθηκε η κατάσταση πλεον. όσο για το αν η ανακύκλωση είναι ψιλο-απάτη. εσύ αν έβλεπες σκουπιδιάρικο να παίρνει τους κάδους ανακύλωσης για χαρτί μαζί με τα υπόλοιπα σκουπίδια τη γνώμη θα σχημάτιζες;
panosno1com Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 απ οτι ακουω του χρονου θα αλλαξουν τα βιβλια (νεο λυκειο και τετοια) οποτε τα σημερινα βιβλια ειναι μεχρι και φετος... Δεν ξερω αν ισχυει παντως... Οπως και να χει πηγαινετε τα στο σχολειο απ οπου τα πηρες θα φανουν χρησιμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα