Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή έχω πρόβλημα με τη σκόνη στο pc μου, έχω μεγάλο κουτί, μεγάλους ανεμιστήρες (για όσους ξέρουνε πρόκειται για το haf932 κουτί) κατά συνέπεια να χρειάζεται καθάρισμα καλό κάθε 2μηνο τουλάχιστον σκέφτομαι να αγοράσω κανέναν compressor αέρα αλλά με φίλτρο χωρίς λάδια υγρασίες κτλπ.

Ακούω προτάσεις!

Δέστε και το παρακάτω που είναι super duper κοστίζει γύρω στα 50€ αλλά επειδή είναι Αμερική για να μου το στείλουνε θα πρέπει να πληρώσω 80€ μεταφορικά έξοδα τι λέτε να το τσιμπήσω? Μιλάμε και για οικονομία χώρου αλλά και φορητότητα είναι σαν μία μικρή φιάλη αλλά δεν αδειάζει ποτέ γιατί λειτουργεί με ρεύμα. Σαν μία ηλεκτρική σκούπα που αντί να ρουφάει φυσάει αέρα με τρελή πίεση. Έχει και κάποια αξεσουάρ από λάστιχο για να φτάνει όλα τα μέρη του pc.

Σκέφτομαι σοβαρά να το παραγγείλω από Αμερική αφού πρόκειται για αμερικάνικο προιόν και εδώ στην Ελλαδίτσα δεν υπάρχει.Εκτός αν έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο.

super1

super2

super3

super4

DataVac Electric Duster ED500 Handheld Blower

Metro Data Vacuum ED500 Datavac Electric Duster

Φανταστείται σαν ένας μικρός κομπρέσορας, πιστέψτε με αλλιώς δεν φεύγει με τίποτα όλη η σκόνη. :rolleyes:

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Έψαχνα ένα τέτοιο καιρό, πρέπει να είναι απίστευτα βολικό και σίγουρα θα βγεί οικονομικότερο από το να δίνεις 7 ευρό για να αγοράζεις πεπιεσμένο αέρα κάθε 2 μήνες.

Δημοσ.

Ναι είναι έξοδα περιτά οι φυάλες πίεσης.

Πάντως με φυσητήρα φύλλων και με πιστολάκι κομμωτηρίου δεν γίνεται τίποτα, έχω δοκιμάσει τα πάντα.

Για να φύγει καλά η σκόνη και για να δείχνει σαν καινούριος ο Η/Υ θέλει ή αγορά φυάλη με 7 € ή κάτι τέτοιο που πρότεινα.

Δημοσ.

Blower

H περνεις κατι σαν το παραπανω γυρω στο 20αρικο και καθαριζεις (oταν καθαριζεις ανεμηστηρες να τους blockaris με κατι μην σου παρουσιασουν προβλημα αργοτερα)

Δημοσ.

Μακρια απο τα φθηνα Blower οπως τα Bormann των 15 Ευρω. Παιδι στο TheLab εχει κινδυνεψει, αλλα ευτυχως τραυαμτιστηκε ελαφρα απο τα θραυσματα που πεταχτηκαν οταν το Bormann εσπασε εν ωρα λειτουργιας.

Το δικο μου πηρε φωτια στο καλωδιο του ρευματος. Μετα πηρα αλλο ενα το οποιο χαλασε. Δουλευε οποτε ηθελε. Αργοτερα χρησιμοποιουσα ενα ιδιο φιλου μου, το οποιο αρχιζε να κανει παραξενους θορυβους. Το πεταξαμε για να ειμαστε σιγουροι για την υγεια μας.

Ετσι αγορασα με 60Ευρω ενα τετοιο της Krausman. Λογικα πρεπει να ειναι καλο. Δεν ανεβαζει θερμοκρασια καθολου και ειναι απιστευτα δυνατο. Πρεπει να περασει βεβαια καιρος για να ειμαστε σιγουροι.

Προσοχη παιδια με τα φθηνα Blower κινεζιες!

Δημοσ.

Καλή η λύση του blower (έχω δοκιμάσει με ένα ενός φίλου μου και τα αποτελέσματα ήταν πολύ καλά) αλλά το πρόβλημα είναι ότι, συνήθως, είναι πολύ ισχυρά, με αποτέλεσμα να φοβάσαι να πλησιάσεις στα εξαρτήματα του Η/Υ. Εάν υπήρχε ένας ρεοστάτης, όπως στα τρυπάνια, θα ήταν ιδανικό.

Από την άλλη, η λύση του DataVac έχει το μειονέκτημα ότι θα είναι σε 110V και, εκτός των άλλων (μεταφορικά κλπ), χρειάζεται και μετασχηματιστής για Ελλάδα.

Δημοσ.

Καλό το Makita αλλά κοστίζει από 130 έως 165, σύμφωνα με τη σελίδα αυτή.

Με μια γρήγορη έρευνα στα φυσερά που έχει η σελίδα, βρήκα ότι το Krausmann 6300 που προτείνει ο Heatspreader έχει 750W, κοστίζει από 44 έως 52 και διαθέτει ρυθμιστή ταχύτητας.

Δημοσ.

Εγω παντως με το Bormann δυο χρονια τωρα δεν ειχα καποιο προβλημα. Χρειαστηκε μονο να του αλλαξω το ενα καπακι που πιεζει το καρβουνακι γιατι ελιωσε λογο θερμοτητας. Για να εχεις ομως το κεφαλι σου ησυχο αξιζει να δωσεις λιγα παραπανω και να παρεις το Krausmann. Απλα ολα αυτα θελουν συντηρηση. Να αλλαζεις τα καρβουνακια τους καθε τοσο γιατι τρωγονται.

Δημοσ.

Αν εχεις χωρο,παιρνεις ενα κομπρεσερ ψιλοκαλο γυρω στα 150 ευρω και το εχεις και για το αυτοκινητο καθαριζεις τα αιρκοντισιον στο σπιτι το εσωτερικο του αυτοκινητου τα καρμπυρατερ της βαρκας πριονιου κτλ κτλ και το εχεις για να κανεις λαμπικο το PC (ειναι ιδανικο επισης για να σπας και τα νευρα της γυναικας σου).

edit:και το σημαντικοτερο με εναν αερογραφο κανεις και ενα custom paintjob στο κουτακι σου

Δημοσ.

Αν εχεις χωρο,παιρνεις ενα κομπρεσερ ψιλοκαλο γυρω στα 150 ευρω και το εχεις και για το αυτοκινητο καθαριζεις τα αιρκοντισιον στο σπιτι το εσωτερικο του αυτοκινητου τα καρμπυρατερ της βαρκας πριονιου κτλ κτλ και το εχεις για να κανεις λαμπικο το PC (ειναι ιδανικο επισης για να σπας και τα νευρα της γυναικας σου).

edit:και το σημαντικοτερο με εναν αερογραφο κανεις και ενα custom paintjob στο κουτακι σου

Έχω ένα κομπρεσέρ της NUAIR (ιταλικό, και το πήρα γύρω στα 80 πριν από 2 χρόνια) για όλες τις δουλειές (φουσκώνει τα πάντα, από το μπαλόνι του δοχείου διαστολής της γεώτρησης μέχρι τις σαμπρέλες του ποδηλάτου, τις μπάλες κλπ) αλλά όσες φορές το έχω χρησιμοποιήσει για τον Η/Υ, βγάζει μεν τη σκόνη, αλλά έχουν τόση δύναμη, όλα τα ακροφύσια που διαθέτει, που "σκοτώνουν" και γι αυτό το λόγο το αποφεύγω και σκέπτομαι για blower με ρυθμιστή ταχύτητας.

Τελικά, καταλήγω ότι ο Krausmann 6300 είναι καλή λύση για τους Η/Υ.

Δημοσ.

Έχω ένα κομπρεσέρ της NUAIR (ιταλικό, και το πήρα γύρω στα 80 πριν από 2 χρόνια) για όλες τις δουλειές (φουσκώνει τα πάντα, από το μπαλόνι του δοχείου διαστολής της γεώτρησης μέχρι τις σαμπρέλες του ποδηλάτου, τις μπάλες κλπ) αλλά όσες φορές το έχω χρησιμοποιήσει για τον Η/Υ, βγάζει μεν τη σκόνη, αλλά έχουν τόση δύναμη, όλα τα ακροφύσια που διαθέτει, που "σκοτώνουν" και γι αυτό το λόγο το αποφεύγω και σκέπτομαι για blower με ρυθμιστή ταχύτητας.

Τελικά, καταλήγω ότι ο Krausmann 6300 είναι καλή λύση για τους Η/Υ.

-Αρκει να βαλεις ενα ρυθμιστη πιεσης αν δεν εχει απο τη μανα του η να φυσας απο μεγαλη αποσταση

Δημοσ.

Πάνε στα praktiker πάρε έναν γερμανικό blower Muller των 15ε και θα κάνεις την δουλέια σου με το παραπάνω. Μην πετάς τα λεφτά σου τζάμπα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...