stavi Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 ΑΑν και ξέρω ότι οι περισσότεροι απο σας, απλά θα διακωμοδίσετε το θέμα, θα τολμήσω να ρωτήσω, και ποντάρω στους λίγο πιο ευαίσθητούς και ρομαντικούς άντρες για μια απάντηση.... {αν και οι περισσότεροι γουστάρετε να το παίζετε σκληροί (boys don't cry, οι άντρες δεν κλαίνε μονάχα πονάνε και τα σχετικά...)}. Λοιπόν, έχω την εξής απορία και θα παρακαλούσα θερμά τα αγοράκια του φόρουμ να μου απαντήσουν. Όταν βλέπουμε, εμείς οι γυναίκες, στην τηλεόραση ή τέλος πάντων σε ταινίες ζευγαράκια που είτε κάνουν έρωτα, είτε μαλώνουνε, είτε κάνουν ναζάκια ή τέλος πάντων ότι και να κάνουν, το μυαλό μας πάει to someone special και κείνει την ώρα αντί να βλέπουμε τους ηθοποιούς βλέπουμε εμάς με αυτόν... Τέλος παντων, δεν ξέρω αν το κάνουν όλα τα κοριτσάκια, εγώ πάντως το κάνω, οπότε ρωτάω και τα κοριτσάκια του φόρουμ, εσείς το κάνετε αυτό;;
Pantelwolf Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Εγω καμια φορα ναι damn you 500 days of Summer
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 του στυλ να βλέπω τις ερωτικές περιπτύξεις της Μόνικας Μπελούτσι και να την αντικαθιστώ στο νου μου με την Κούλα;
Toufas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Οχι το μυαλο σας παει με τον ηθοποιο. Και εξηγω την σκεψη μου. Ειναι ενα νεο σχετικα ζευγαρι, ο αντρας εχει εναν φιλο και η γυναικα μια φιλη. Το ζευγαρι ειναι στις γλυκες οπως ειναι λογικο. Ο αντρας φιλος θα πει: "α τι καλο, θελω και εγω κατι παρομοιο" Η γυναικα φιλη θα πει: "α τι καλο, θελω ΑΥΤΟΝ". Source: chris rock και προσωπικές εμπειριες με μεγαλο δειγμα μετρησης.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Όταν βλέπουμε, εμείς οι γυναίκες, στην τηλεόραση ή τέλος πάντων σε ταινίες ζευγαράκια που είτε κάνουν έρωτα, είτε μαλώνουνε, είτε κάνουν ναζάκια ή τέλος πάντων ότι και να κάνουν, το μυαλό μας πάει to someone special και κείνει την ώρα αντί να βλέπουμε τους ηθοποιούς βλέπουμε εμάς με αυτόν... Οσον αφορα τις τσοντες (αν καταλαβα καλα αναφερεσαι και σε αυτες), οχι δεν σκεφτομαι καμια απο τον κοινωνικο μου κυκλο. Και δεν παρομοιαζω την πρωταγωνιστρια με καμια αλλη, εκτος αν τυχει να ειναι καμια που εχει υπερβολικες ομοιοτητες με καμια τρελη μου καψουρα. Οσον αφορα τις ταινιες αναλογως την πλοκη αλλα και την αισθηματικη φαση στην οποια βρισκομαι. Δηλαδη αν μοιαζουν αρκετα πραγματα στην ταινια με την τοτε συναισθηματικη μου κατασταση ως προς μια κοπελα, τοτε μπορει να κανω παρομοιωσεις με οσα συμβαινουν η θα ηθελα/δεν θα ηθελα να συμβαινουν μεταξυ μας.
μαφαλντα Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Εξαρτάται από την ταινία.Μια καλή ταινία την "βιώνεις",ταυτίζεσαι με τους ήρωες ασυναίσθητα. Καλή ταινία τρόμου -τις αποφεύγω-με επηρεάζει για καιρό.
stavi Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Οχι το μυαλο σας παει με τον ηθοποιο. Και εξηγω την σκεψη μου. Ειναι ενα νεο σχετικα ζευγαρι, ο αντρας εχει εναν φιλο και η γυναικα μια φιλη. Το ζευγαρι ειναι στις γλυκες οπως ειναι λογικο. Ο αντρας φιλος θα πει: "α τι καλο, θελω και εγω κατι παρομοιο" Η γυναικα φιλη θα πει: "α τι καλο, θελω ΑΥΤΟΝ". Source: chris rock και προσωπικές εμπειριες με μεγαλο δειγμα μετρησης. εγώ τώρα σου λεώ ότι κάθομαι στον καναπέ, ρε παιδί, και βλέπω μια ταινία ξέρω γω, και δείχνει κάποια όμορφη σκηνή με έναν άντρα και μια γυναίκα... .καλή ώρα όπως χτες το βραδυ που βλεπα τηλεόραση... και το μύαλο μου πάει κατευθείαν σεναν και τρώω φλασιά μετά και αναρωτιέμαι, αν βλέπει κι αυτός αυτην την ταινία τώρα κι αν με σκέφτεται εξαιτίας αυτού που βλέπει στην ταινία και μετά λέω, πώς θα το μάθω... αν τον ρωτήσω δε θα μου πει, θα μου πει μαλακίες, θα ρωτήσω στο ινσόμνια να μου πούνε οι άλλοι άντρες ανώνυμα αν γενικά ο άντρας το κάνει. Τώρα αυτό που λες πολλές πουτ@νες το κάνουν να πουμε, άσε μη μου το θυμίζεις γιατί τα παίρνω στο κρανίο.
Toufas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Ναι ολες οι παρουσες γυναικες ποτε δεν κανετε αυτα που λεμε.
caution Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Εγώ μόνο με το Megatron κατάφερα να ταυτιστώ. Είναι παρεξηγημένος ήρωας. Δεν ξέρετε τι έχει περάσει...
stavi Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Ναι ολες οι παρουσες γυναικες ποτε δεν κανετε αυτα που λεμε. όσο και να μην το πιστεύεις όταν μια φίλη μου είναι με κάποιον, παύω να τον βλέπω σαν άντρα, σαν φίλο ναι, σαν άντρα καθόλου
caution Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 ^ Αυτές τις ατάκες να μην άκουγα και θα το άφηνα να ζήσει το γατάκι. Ζήσε με τις τύψεις τώρα.
Toufas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δηλαδη εσυ δεν θες η σχεση σου να ειναι και φιλος σου?
Holyday Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Ταυτίζομαι με τους χαρακτήρες ταινιών που με “αγγίζουν" ή που έχω παρόμοιες εμπειρίες. Όταν ξεκινάει η ταινία, αρχίζω και να παρατηρώ!Εκφράσεις...κινήσεις...λόγια... Θα προσπαθήσω να “μπω” στη θέση τους και να αναρωτηθώ τι θα έκανα εγώ σε μια παρόμοια περίπτωση. Βλέποντας αντιδράσεις - συμπεριφορές, θα αναρωτηθώ εάν χειρίστηκα κι εγώ το πρόβλημα με τον ίδιο τρόπο ή διαφορετικό και γιατί. Δεν ταυτίζομαι με “ακραίους” χαρακτήρες...δεν πλησιάζουν τον δικό μου χαρακτήρα.
freedubus Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Ταυτίζομαι με τους πορνοστάρ. Ειδικά με αυτούς που έχουν αλογίσια ψωλή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα