Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 ώστε τον έστειλες γιατί έβλεπε μπασκετάκι τις προάλλες;
akpe Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 είναι η εικόνα που έχουμε... από τις ταινίες τώρα, δεν ξέρω απο που... πάντως αυτή την εικονα έχουμε για τον άντρα. There's your problem...
stavi Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 ώστε τον έστειλες γιατί έβλεπε μπασκετάκι τις προάλλες; όχι, με φτιάχνει να βλέπει ο άλλος μπάσκετ... τον άλλον όμως με το μαρούλι.... μυρίζαν και τα πόδια του..... καταλαβαίνεις :-P
slygeo87 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Στάβη, πες έναν άντρα από μία γνωστή ταινία που σου άρεσε. Όχι ρομαντική αν θες γιατί δεν είμαι fan.
stavi Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 There's your problem... ναι έχεις δίκιο στις ταινίες οι άντρες μυρίζουν πιο όμορφα και σχεδόν ποτέ δε σκαλίζουν τη μύτη τους...
freedubus Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Στάβι με ποιό δάχτυλο σε φτιάχνει να σκάβει τη μύτη του ο άντρας ενώ βλέπει μπάσκετ; Επίσης, φτιάχνεσαι περισσότερο όταν τα μυξόμπαλα τα αμολάει απέναντι ή όταν τα κολλάει κάτω από το μπράτσο του καναπέ;
akpe Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 ναι έχεις δίκιο στις ταινίες οι άντρες μυρίζουν πιο όμορφα και σχεδόν ποτέ δε σκαλίζουν τη μύτη τους... Για την ακρίβεια δεν έχεις επιλέξει και το πιο αντιπροσωπευτικό μέτρο απεικόνισης της πραγματικότητας.
stavi Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Στάβη, πες έναν άντρα από μία γνωστή ταινία που σου άρεσε. Όχι ρομαντική αν θες γιατί δεν είμαι fan. σε όλες... αν δεις παντού προβάλλουν τον άντρα σαν ρομαντικό, μεγαλόψυχο, που αγαπάει πολύ, που πονάει πολύ, που κάνει τα πάντα για να αποκτήσει αυτή που θέλει, που της ετοιμάζει βραδιές ρομαντικές, μιλάει στους φίλους του γι΄αυτην και παραδέχεται ότι την αγαπάει (εσείς ιδίως στους φιλους το παίζεται αδιάφοροι για να μη σας πάρουν στο ψηλό).... έχεις δει το "γαμπρός της συμφοράς" ε αυτόν τον λάτρεψα τον τύπο. Στάβι με ποιό δάχτυλο σε φτιάχνει να σκάβει τη μύτη του ο άντρας ενώ βλέπει μπάσκετ; Επίσης, φτιάχνεσαι περισσότερο όταν τα μυξόμπαλα τα αμολάει απέναντι ή όταν τα κολλάει κάτω από το μπράτσο του καναπέ; σίγουρα οχι να τα πετάει απέναντι,,, γιατί μια φορά φοβήθηκα άσχημα όταν θα την πετάξει πάνω μου, ευτυχώς που τελευταία στιγμή συνειδητοποίησε τι ακριβώς κρατούσε... φιου.. φτηνά τη γλυτωσα
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 ω ρε Στάβη, βλέπω πως θέλεις απελπισμένα να ερωτευτείς. Επίσης, φτιάχνεσαι περισσότερο όταν τα μυξόμπαλα τα αμολάει απέναντι ή όταν τα κολλάει κάτω από το μπράτσο του καναπέ; με τα νέου τύπου έπιπλα, εκλείπει πια η δεύτερη επιλογή στις μέρες μας...
Toufas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Εσυ τοτε εισαι το γνωστο ηλιθιο προβατο που δεν μπορει να σκεφτει για τον εαυτο της οπως το δειχνουν οι ταινιες?
slygeo87 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 σε όλες... αν δεις παντού προβάλλουν τον άντρα σαν ρομαντικό, μεγαλόψυχο, που αγαπάει πολύ, που πονάει πολύ, που κάνει τα πάντα για να αποκτήσει αυτή που θέλει, που της ετοιμάζει βραδιές ρομαντικές, μιλάει στους φίλους του γι΄αυτην και παραδέχεται ότι την αγαπάει (εσείς ιδίως στους φιλους το παίζεται αδιάφοροι για να μη σας πάρουν στο ψηλό).... έχεις δει το "γαμπρός της συμφοράς" ε αυτόν τον λάτρεψα τον τύπο. Είσαι λίγο εκτός. Άντε και να δεχτώ με τα χίλια ζόρια ότι δεν γουστάρεις άντρα να κλάνει αλλά αν σου πει: "γυναίκα, πάω να αγοράσω κωλόχαρτα, ξεμείναμε" τι θα του πεις δηλαδή; Δεν είσαι ρομαντικός;
akpe Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 γιατί μια φορά φοβήθηκα άσχημα όταν θα την πετάξει πάνω μου, ευτυχώς που τελευταία στιγμή συνειδητοποίησε τι ακριβώς κρατούσε... Γι'αυτό ακριβώς αγαπητοί ινσόμνιακς, ΠΑΝΤΑ quotάρουμε το μήνυμα στο οποίο απαντάμε... Αλλιώς κινδυνεύουμε να παρεξηγηθούμε
stavi Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 ω ρε Στάβη, βλέπω πως θέλεις απελπισμένα να ερωτευτείς. το να είσαι ερωτευμένος είναι πια ντεμοντέ Είσαι λίγο εκτός. Άντε και να δεχτώ με τα χίλια ζόρια ότι δεν γουστάρεις άντρα να κλάνει αλλά αν σου πει: "γυναίκα, πάω να αγοράσω κωλόχαρτα, ξεμείναμε" τι θα του πεις δηλαδή; Δεν είσαι ρομαντικός; εννοειται, τι θα του πω;;; αν μου πει... γυναικαααα πάω να αγοράσω ΚΩΩΩΛΟΧΑΡΤΟ τι θέλεις να του πω;
akpe Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 το να είσαι ερωτευμένος είναι πια ντεμοντέ Σύμφωνα με ποιούς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα