slygeo87 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Οκ. Λυπάμαι που παίζουν τέτοιες απόψεις, αρχίζω και πιστεύω πως το πορνό είναι περισσότερο ρεαλιστικό.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 το να είσαι ερωτευμένος είναι πια ντεμοντέ χα! ο έρωτας, και δη ο κεραυνοβόλος, είναι η μέινστρημ θρησκεία της εποχής
salliara Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 σε όλες... αν δεις παντού προβάλλουν τον άντρα σαν ρομαντικό, μεγαλόψυχο, που αγαπάει πολύ, που πονάει πολύ, που κάνει τα πάντα για να αποκτήσει αυτή που θέλει, που της ετοιμάζει βραδιές ρομαντικές, μιλάει στους φίλους του γι΄αυτην και παραδέχεται ότι την αγαπάει (εσείς ιδίως στους φιλους το παίζεται αδιάφοροι για να μη σας πάρουν στο ψηλό).... εαν θες να πεις οτι δεν υπαρχουν τετοιοι ή/και οτι δεν τα κανουν αυτα, σορρυ, αλλα μαλλον ήσουν 'ατυχη' ως τωρα φιλεναδα. επισης, τι με τα κωλοχαρτα? πως να τα πει δλδ?
Toufas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 χαρτι υγειας οσο πιο υγιης εισαι τοσο πιο λιγο χαρτι θες.
slygeo87 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 χαρτι υγειας οσο πιο υγιης εισαι τοσο πιο λιγο χαρτι θες. Δεν είναι το θέμα πως θα το πει. Μπορούμε να ξεχωρίσουμε λίγο τον άνθρωπο από μία ταινία με τον άνθρωπο έξω στη ζωή; Σε μια ταινία ο άντρας θα κάτσει σε ένα εστιατόριο να φάει ρομαντικά με το γκομενάκι. Στη ζωή ο άντρας πριν πάει στο εστιατόριο θα ρίξει και ένα χέσιμο ρε παιδί μου. ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΑΣ ΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ;;;;
Toufas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Οχι, πως θελουν να τα ακουσουν τα αυτακια της σταβις ειπα εγω, που ειναι γεματα με ροζ γατακια και απαλα σκυλακια. Αν και τωρα που το σκεφτομαι, ο αντρας ο σωστος παει και τα παιρνει χωρις να πει τιποτα. Μετα οταν πχ φυσιξει την μιξα η σταβι και η καθε σταβι κοιταει απο την αλλη μερια ταχα μου για να μην την προσβαλει. Οταν η σταβι τρωει αυτος εχει κατεβασμενο το κεφαλι κατο και μια πετσετα απο πανω ωστε να μην την δει με καμια σαλτσα απο τα μακαρονια στο μαγουλο.
freedubus Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 με τα νέου τύπου έπιπλα, εκλείπει πια η δεύτερη επιλογή στις μέρες μας... Τα υφασμάτινα εννοείς; Ίσα ίσα, σκουπίζεται και πιο καλά το δάχτυλο.
De@th L0rd Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Για το φέο κλαίγανε.... Όπως και στο άλλο τόπικ. Ειλικρινά έχω περιέργεια να δω τι θα στάνταρ θα περάσετε ορισμένες στις κόρες σας(εαν κ εφόσον) κάνετε ποτέ... Θα είμαι από μια γωνία και θα γελάω ειλικρινά, όταν θα σας κοιτάει το πιτσιρίκι και θα λέει από μέσα του"Η μαμά δε ξέρει τι θέλει, μια έτσι κ μια αλλιώς". Αφιερωμένο σε αυτές που τους αρέσουν οι "σκληροί" άντρες. :X http://youtu.be/tJ9VUcu0NP0 Σύμφωνα με ποιούς; Με τις ταινίες και τις σειρές...
akpe Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Για να καταλάβω. Τον θέλουν δυναμικό, ΑΝΤΡΑ, μάγκα και όχι γυναικούλα, αλλά να φοβάται να πει την λέξη κωλόχαρτο; Τον θέλουν ρομαντικό, ευαίσθητο και με μεγαλη καρδιά αλλά τώρα πια το να είσαι ερωτευμένος είναι ντεμοντέ. Το όλο concept μου θυμίζει σχόλιο που είχα διαβάσει σε βίντεο μιας λαικούρας... ψεύτικα μαλλιά, ψεύτικα νύχια, ψεύτικα μάτια, ψεύτικα μεμέ (μην πούμε και βυζά και παρεξηγηθεί κανείς), όλα έξω και να αναρωτιέται που πήγαν οι 100% άντρες. Meh.
stavi Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Για να καταλάβω. Τον θέλουν δυναμικό, ΑΝΤΡΑ, μάγκα και όχι γυναικούλα, αλλά να φοβάται να πει την λέξη κωλόχαρτο; Τον θέλουν ρομαντικό, ευαίσθητο και με μεγαλη καρδιά αλλά τώρα πια το να είσαι ερωτευμένος είναι ντεμοντέ. ε μα πολλά ζητάμε οι γυναίκες;;; τέσπα, καθώς σκεφτόμουν τη συζήτηση, συνειδητοποιήσα κάτι που δεν το είχα αντιληφθεί ως τώρα, ότι δεν έχουν πέσει μόνο οι άντρες θύματα της τιβι, με όλες αυτές τις πανέμορφες κοπέλες που δείχνει επιθυμώντας κάτι αντίστοιχο και στην πραγματική ζωή, κι εμείς περιμένουμε κάτι αντιστοιχο με αυτούς που βλέπουμε στην τηλεόραση. Ναι, εντάξει, ξέρω τι θα πείτε, θα έπρεπε να το είχα καταλάβει εδώ και καιρό, ε δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι... δεν ξέρω, κοιτούσα μάλλον περισσότερο πως να μοιάζω με αυτές τις τηλεόρασης. Οχι, πως θελουν να τα ακουσουν τα αυτακια της σταβις ειπα εγω, που ειναι γεματα με ροζ γατακια και απαλα σκυλακια. Αν και τωρα που το σκεφτομαι, ο αντρας ο σωστος παει και τα παιρνει χωρις να πει τιποτα. Μετα οταν πχ φυσιξει την μιξα η σταβι και η καθε σταβι κοιταει απο την αλλη μερια ταχα μου για να μην την προσβαλει. Οταν η σταβι τρωει αυτος εχει κατεβασμενο το κεφαλι κατο και μια πετσετα απο πανω ωστε να μην την δει με καμια σαλτσα απο τα μακαρονια στο μαγουλο. ναι ε? έτσι κάνετε? δεν ξέρω, εγώ μοιάζω με αυτές στην τιβι... δεν φυσάω τη μύτη μου και δεν τρώω λαιμαργα μπροστά σε αυτόν που μου αρέσει... πάντως θα το εκτιμούσα αν κάποιος το έκανε αυτό....
akpe Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δεν είναι οτι θέλετε πολλά, είναι οτι αυτά που θέλετε (στο αποπάνω παράδειγμα δηλαδή) ακυρώνουν το ένα το άλλο.
stavi Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 για μένα είναι ο έρωτας ντεμοντέ, στην παρούσα φάση.
-nick- Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Εγω εχω βαρεθει να βλεπω παντου 'μαχες των φυλων' .... Αντι να αναλωνομαστε σε ανουσια ego trips θα μπορουσαμε να φτασουμε μαζι την καταλυση του εγω μας και τη θεωση
stavi Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Εγω εχω βαρεθει να βλεπω παντου 'μαχες των φυλων' .... Αντι να αναλωνομαστε σε ανουσια ego trips θα μπορουσαμε να φτασουμε μαζι την καταλυση του εγω μας και τη θεωση σωστό, έχεις δίκιο... παρόλαυτα και τι δε θα δινα να μπορούσα για μια μερα να ήμουν κάποιος άλλος... ένας άντρας, έτσι να δω πως μοιάζει η ζωή απο κει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα