Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 212
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αγαπητε Τουφα- και οχι μονο εσυ,ολοι οι αντρες-κατσε δες το "P.s I love you" και μετε πειτε μου αν κλάψετε....

ΑΙΝΤΕ

P.s I love you? ooooh! βλέπω παίζει η Gina Gershon! δεν ξέρω αν κλάψω αλλά σίγουρα θα έχω χαρτομάντιλα έτοιμα... :devil:

Τι να πεις σταβι μου; Άντρες. Όλα τα ξέρουν και για όλα έχουν μια στύση.

Δημοσ.

P.s I love you? ooooh! βλέπω παίζει η Gina Gershon! δεν ξέρω αν κλάψω αλλά σίγουρα θα έχω χαρτομάντιλα έτοιμα... :devil:

ποια ειναι μια με gina gershon και elizabeth berkley. εκει θα τα χρειαστεις σιγουρα.

Δημοσ.

Ναι ολες οι παρουσες γυναικες ποτε δεν κανετε αυτα που λεμε.

ολες τις κατινιες του κοσμου πρεπει να τις κανουμε δλδ; δεν μπορουμε να κανουμε επιλογη στις κατινιες; για τους αντρες οπου κατινιες βαζουμε γαιδουριες.

Δημοσ.

ποια ειναι μια με gina gershon και elizabeth berkley. εκει θα τα χρειαστεις σιγουρα.

χαχα το Σόουγκερλς! τι παπαριά! προτιμώ το Παράνομα δεμένες όπου ερωμένη της είναι η πληθωρική Τζένιφερ Τίλυ!

Δημοσ.

Μαιρη μου, το εχω δει 3 φορες λογω γυναικοπαρεων. Δεν μου αρεσε. Το βιβλιο ηταν κατα πολυ ανωτερο οπως μου ειπανε και οι ιδιες.

Παρομοια εργα που μου αρεσαν: lost in translation, 500 days of summer, annie hall, broken flowers, fountain, brokeback mountain (μονο ενας ανοητος θα κολλαγε στο οτι ειναι η ταινια με τους gay cowboys γαματη ιστορια αγαπης)

χαχα το Σόουγκερλς! τι παπαριά! προτιμώ το Παράνομα δεμένες όπου ερωμένη της είναι η πληθωρική Τζένιφερ Τίλυ!

αχ jennifer tilly, πανεμορφη γυναικα.

http://www.youtube.com/watch?v=3yhIp-yLDeA

Δημοσ.

Ας δουμε μια ταινια που η πρωταγωνιστρια θελει καποιον μαλακα και στο τελος θα καταλαβει πως η αγαπη τελικα ηταν διπλα της και οχι εκει που εψαχνε και θα ειναι μαζι του.

Τα εργα δειχνουν τις γυναικες σαν αβουλα οντα που ειπε καποιος αλλος, και τους αντρες σαν αναισθητους ουνους.

λοιπον υπαρχει μια ευκολη εξηγηση γιατι η γυναικα θελει τον μαλακα κι οχι αυτον που της δινει την αγαπη στο πιατο.

1) δεν μας αρεσουν τα ετοιμα ειναι η ευκολη λυση πως να το θεσω, δεν υπαρχει ουτε αγωνια για το τι θα γινει αργοτερα ουτε τπτ. βαδισμα σε σιγουρο εδαφος.

2) θελουμε να διαλεξουμε εμεις κι οχι να μας διαλεξουν

3) συνηθως το "καλο" παιδι που λιωνει για παρτι μας δεν ειναι τπτ αλλο παρα ενα "καλο παιδι" που απο το τρακ του και την μαλακια που τον δερνει πουλαει λαθος το προιον του.

4) μην κανετε σαν 15χρονα αγορακια οταν τα φτηνει η γκομενα που θελουν. ειναι παραλογη η συναισθηματικη επενδυση οταν δεν βλεπεις ενδιαφερον απο την αλλη πλευρα.

καταλαβες γτ δεν υπαρχουν τετοιες ταινιες; γτ καμια γυναικα δεν θα πηγαινε να την δει.

Δημοσ.

Παρόλα αυτά, το eternal sunshine of a spotless mind σας γαμάει τα μυαλά άσχημα, γουντιαλενικοί πιατσαδόροι ρεαλιστές.

φφακ μου ερχοταν να σπασω το πσ με αυτη την ηλιθια ταινια. :mad:

Δημοσ.

λοιπον υπαρχει μια ευκολη εξηγηση γιατι η γυναικα θελει τον μαλακα κι οχι αυτον που της δινει την αγαπη στο πιατο.

1) δεν μας αρεσουν τα ετοιμα ειναι η ευκολη λυση πως να το θεσω, δεν υπαρχει ουτε αγωνια για το τι θα γινει αργοτερα ουτε τπτ. βαδισμα σε σιγουρο εδαφος.

2) θελουμε να διαλεξουμε εμεις κι οχι να μας διαλεξουν

3) συνηθως το "καλο" παιδι που λιωνει για παρτι μας δεν ειναι τπτ αλλο παρα ενα "καλο παιδι" που απο το τρακ του και την μαλακια που τον δερνει πουλαει λαθος το προιον του.

4) μην κανετε σαν 15χρονα αγορακια οταν τα φτηνει η γκομενα που θελουν. ειναι παραλογη η συναισθηματικη επενδυση οταν δεν βλεπεις ενδιαφερον απο την αλλη πλευρα.

καταλαβες γτ δεν υπαρχουν τετοιες ταινιες; γτ καμια γυναικα δεν θα πηγαινε να την δει.

1) σιγα ρε bernard montgomery που δεν θελετε σιγουρο εδαφος.

2) διαλεγετε τους μαλακες, και προσπαθειτε να τους αλλαξετε επειδη σας πιανει το μητρικο. Μετα οι αντρες φταινε.

3) οταν θα τρωει ξυλο καποια φιλη σου απο καποιον τριμαλακα, να της πεις οτι ο αλλος που λιωνει για παρτη της φταιει που δεν πουλαει καλα τον εαυτο του.

4) α να μην κανουμε δηλαδη οτι μας φταινε ολες οι γυναικες οταν μια μας επαιξε πουστια... και να γινουμε gay επειδη καποια μας φερθηκε ασχημα. οχι, και αυτο οι γυναικες το κανουν.

Δημοσ.

Μαιρη μου, το εχω δει 3 φορες λογω γυναικοπαρεων. Δεν μου αρεσε. Το βιβλιο ηταν κατα πολυ ανωτερο οπως μου ειπανε και οι ιδιες.

Παρομοια εργα που μου αρεσαν: lost in translation, 500 days of summer, annie hall, broken flowers, fountain, brokeback mountain (μονο ενας ανοητος θα κολλαγε στο οτι ειναι η ταινια με τους gay cowboys γαματη ιστορια αγαπης)

Χαίρομαι αγαπητε τουφα ππυ την εχεις δει!!!! :-D Δε ξερω για ποιο ps i love you λετε αλλά εγώ εννοώ αυτό με τον θεο Gerard Butler.

Το 500 days of summer το ειδα αλλα δε μου αρεσε πολύ.

Το Brokeback mountain το ειδα, δε μπορω να πω οτι συγκινηθηκα αλλά,ναι, κατι μου εκανε αυτη η ταινία.Τις αλλες ταινιες δεν τις εχω δει.

Οπως αναφερθηκε, το the notebook ειναι η επιτομη της ρομαντικης και κλαψιαρικης ταινιας.

Αλλες 2 που εχω λατρεψει ειναι:A walk to remember και Atonement.Ειδικα η 2η ειναι ισαξια με "το ημερολογιο",απο το κλαμα δεν αντεξα να δω τα τελευταια λεπτα... :wub:

Δημοσ.

Παρόλα αυτά, το eternal sunshine of a spotless mind σας γαμάει τα μυαλά άσχημα, γουντιαλενικοί πιατσαδόροι ρεαλιστές.

Ταινιαρα, ευκαιρια να την ξαναδω B)

Για να πω και εγω μια ταινια που μου αρεσε πολυ, The Lake House με Sandra Bullock και Keanu Reeves.

Δημοσ.

αχ jennifer tilly, πανεμορφη γυναικα.

http://www.youtube.com/watch?v=3yhIp-yLDeA

πανεμορφη αλλα χαζη... :Ρ

Δημοσ.

Χαίρομαι αγαπητε τουφα ππυ την εχεις δει!!!! :-D Δε ξερω για ποιο ps i love you λετε αλλά εγώ εννοώ αυτό με τον θεο Gerard Butler.

Το 500 days of summer το ειδα αλλα δε μου αρεσε πολύ.

Το Brokeback mountain το ειδα, δε μπορω να πω οτι συγκινηθηκα αλλά,ναι, κατι μου εκανε αυτη η ταινία.Τις αλλες ταινιες δεν τις εχω δει.

Οπως αναφερθηκε, το the notebook ειναι η επιτομη της ρομαντικης και κλαψιαρικης ταινιας.

Αλλες 2 που εχω λατρεψει ειναι:A walk to remember και Atonement.Ειδικα η 2η ειναι ισαξια με "το ημερολογιο",απο το κλαμα δεν αντεξα να δω τα τελευταια λεπτα... :wub:

Το ιδιο εργο λεμε, απο βιβλιο ειναι που εχει μερικες διαφορες.

Επισης ο butler δεν ηταν ουτε 15 λεπτα στο εργο, εκτος αν το ειδες για αυτον και οχι για την υποθεση.

Α επισης να πω ποσο μου αρεσε το boys don't cry.

πανεμορφη αλλα χαζη... :Ρ

Εχει παρει βραχιολακι στο poker, αρα μονο χαζη δεν μπορεις να την πεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...