Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα ένα απλό της Microsoft... νομίζω Basic Optical λέγεται. Για κάποιο λόγο χάλασε και από τότε ψάχνω mouse.

Δοκίμασα ένα άλλο bluetrack της Microsoft που είχε γύρω στο 20άρικο, αλλά η ροδέλα του γυρνούσε ανεξέλεγκτα και ήταν σκληρή στο κλικ, γεγονός που με έκανε να θέλω να το πετάξω απ' το παράθυρο. Στη συνέχεια δοκίμασα το m100 της logitech αλλά η ροδέλα του ήταν σκληρή στο γύρισμα και άβολη και παραήταν ελαφρύ και ψέυτικο...

Για να μη γράφω πολλά και κουράζω, ψάχνω ένα mouse με τα εξής χαρακτηριστικά:

•  
  • Ενσύρματο
  • Η ροδέλα του να έχει "σκάλες" δλδ να μη γυρνάει ελεύθερα και να μην είναι πολύ σκληρή στο κλικ.
  • Να μην είναι πολύ ελαφρύ (σαν κάτι Trust τον 6 ευρώ :P)
  • Να είναι σχετικά ψηλό, δλδ να κάνει καμπύλη για να μη "σέρνεται" το χέρι στο mousepad.
  • Να έχει όσο το δυνατόν λιγότερα πλαϊνά κουμπιά. Αν δεν έχει και καθόλου ακόμα καλύτερα. Χρειάζομαι μόνο τα 2 βασικά κουμπιά και τη ροδέλα. Δεν ασχολούμαι με gaming.
  • Όριο στα χρήματα δεν υπάρχει, δεδομένου ότι ζητάω κάτι απλό.

Οποιαδήποτε πρόταση/βοήθεια/σκέψη ευπρόσδεκτη! :)

Δημοσ.

ψάχνω ένα mouse με τα εξής χαρακτηριστικά:

•  
  • Ενσύρματο
  • Η ροδέλα του να έχει "σκάλες" δλδ να μη γυρνάει ελεύθερα και να μην είναι πολύ σκληρή στο κλικ.
  • Να μην είναι πολύ ελαφρύ (σαν κάτι Trust τον 6 ευρώ :P)
  • Να είναι σχετικά ψηλό, δλδ να κάνει καμπύλη για να μη "σέρνεται" το χέρι στο mousepad.
  • Να έχει όσο το δυνατόν λιγότερα πλαϊνά κουμπιά. Αν δεν έχει και καθόλου ακόμα καλύτερα. Χρειάζομαι μόνο τα 2 βασικά κουμπιά και τη ροδέλα. Δεν ασχολούμαι με gaming.
  • Όριο στα χρήματα δεν υπάρχει, δεδομένου ότι ζητάω κάτι απλό.

Οποιαδήποτε πρόταση/βοήθεια/σκέψη ευπρόσδεκτη! :)

Αυτό που είχες (το κλασσικό ενσύρματο της microsoft με τα δύο πλήκτρα και τη ροδέλα) δε μπορείς να το βρεις; Έχω την εντύπωση ότι υπάρχει παντού. Εκτός κι αν για κάποιο λόγο δε θέλεις το ίδιο ξανά.

(Μπορεί να "φταίει" το ότι ούτε εγώ ασχολούμαι καθόλου με games, αλλά προσωπικά, δε μπορώ να δουλέψω με άλλο mouse...)

Δημοσ.

αυτα ειναι τα καλυτερα ποντικια εβερ

το ειχα βρει ebay καινουργιλα 10 ευρω και εκανα την μλκα και αγορασα ενα μπλουτρακ κομφορτ και καλα, τελειως φολα

Δημοσ.

πραγματικά είναι πολύ καλά απλοϊκά και δουλεύουν super μέχρι και παιχνίδια πεζω με αυτά και με το πρόγραμμα τις microsoft προγραμματίζονται και τα πλήκτρα να κανεις ότι θες και με templates για κάθε παιχνίδι.

Και ιδιαιτερα άμα εχεις κάποιο παλιό pc και το mouse αρχίζει και έχει lag όταν το pc ζορίζεται στα games κουμπώνεις το mouse σαν ps2 και παιζει ακόμη καλύτερα.

Eχω Microsoft intellimouse 10 χρονων και δουλευει ακομα

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Το intellimouse φαίνεται όντως ενδιαφέρων! H μόνη ένστασή μου είναι πως είναι 400dpi... και μου φαίνεται λίγο αργό σε σχέση με ένα 1000dpi που δοκίμασα. Ακόμη και με full pointer speed...

εκανα την μλκα και αγορασα ενα μπλουτρακ κομφορτ και καλα, τελειως φολα

αυτό είχα κι εγώ... α-πα-ρά-δε-κτο mouse!!!!!!!

Δημοσ.

Link

το εχω αυτο το ποντικι και ειναι πολυ καλο.κουμπια για να αλλαζεις ταχυτητα και μπορεις να προσαρμοσεις το βαρος του εως και 30 γραμμαρια παραπανω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...