Προς το περιεχόμενο

Εφ’ όρου ζωής ανανέωση χαρτών από τη Mio


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

Η Mio Technology, παγκόσμια ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο των φορητών Συσκευών Πλοήγησης (PND), παρέχει πλέον εφ’ όρου ζωής ανανέωση χαρτών αγοράζοντας μία συσκευή Mio. Οι χρήστες χρειάζεται απλά να δηλώσουν τη συσκευή τους εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς στη διεύθυνση www.mio.com, ώστε να λαμβάνουν τις πιο πρόσφατες ανανεώσεις χαρτών, έως 4 φορές το χρόνο, καθ’ όλη την ωφέλιμη διάρκεια ζωής της συσκευής, χωρίς επιπλέον κόστος.

 

Κάθε συσκευή πλοήγησης Mio διαθέτει την πιο πρόσφατη Εγγύηση Ενημερώσεων Χάρτη, διασφαλίζοντας ότι οι οδηγοί ταξιδεύουν με τους πλέον ενημερωμένους χάρτες, αλλά ωστόσο, οι δρόμοι αλλάζουν συνεχώς. Νέοι δρόμοι και κόμβοι κατασκευάζονται συνεχώς, καθώς και αναπτύσσονται ολοένα και νέες οικιστικές περιοχές, επεκτείνοντας το οδικό δίκτυο. Με την Εγγύηση Ενημερώσεων Χάρτη της Mio, οι χρήστες μπορούν βασίζονται πάντα στη συσκευή πλοήγησής τους, για να τους οδηγήσει με ασφάλεια και άνεση στον προορισμό τους. Ακόμη και όταν φτάσουν όμως στον προορισμό τους, οι ενημερωμένοι χάρτες τους παρέχουν τη δυνατότητα να βρουν τα νεότερα εστιατόρια, μουσεία και οποιοδήποτε συναρπαστικό μέρος της πόλης που δεν πρέπει να χάνει κανείς.

 

Οφέλη από τη συμβολή της κοινότητας των οδηγών

 

Οι δρόμοι αλλάζουν συνεχώς και προσαρμόζονται στις ανάγκες της κοινωνίας. Με την Εφ’ όρου Ζωής Ανανέωση Χαρτών από τη Mio, αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να προβληματίζει πλέον τους χρήστες. Τα δεδομένα των χαρτών συγκεντρώνονται και επιβεβαιώνονται από χιλιάδες παγκόσμιες πηγές, όπως κυβερνητικά έγγραφα, φορείς δημόσιας ασφάλειας, κατασκευαστικές εταιρείες και οδηγούς μεταφορικών εταιρειών, καθώς και δορυφόρους, εναέριες φωτογραφίες και κινητές μονάδες χαρτογράφησης. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στα σχόλια της κοινότητας των εκατομμυρίων οδηγών, τα οποία χρησιμοποιούνται ως μία πρόσθετη πηγή διασταύρωσης των πληροφοριών, ώστε να παρέχονται δυναμικοί και ακριβείς χάρτες.

 

Τα σχόλια της κοινότητας επαληθεύονται και ενσωματώνονται στους χάρτες, κάτι το οποίο είναι εξαιρετικά χρήσιμο σε γεωγραφικά απομονωμένες και απομακρυσμένες περιοχές, οι οποίες σπάνια καλύπτονται από άλλες πηγές δεδομένων. Επιπλέον, οι χρήστες που ζουν και ταξιδεύουν καθημερινά σε αυτές τις περιοχές είναι οι πλέον ειδικοί στο να παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τις δικές τους κοινότητες, ενώ η ολοένα αυξανόμενη παγκόσμια κοινότητα των οδηγών που χρησιμοποιούν αυτούς τους χάρτες, συμβάλλει εξαιρετικά στους ψηφιακούς χάρτες του μέλλοντος.

 

Εύκολη εγγραφή

 

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι χρήστες για να λάβουν τις Εφ’ όρου Ζωής Ανανεώσεις Χαρτών, είναι να δηλώσουν τη νέα Mio συσκευή τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.mio.com/lifetimemaps μέσα σε 30 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς. Ακολουθώντας κάποια απλά βήματα, θα λάβουν ένα κλειδί ενεργοποίησης με οδηγίες επί της οθόνης, ενώ όποτε υπάρχουν διαθέσιμες ανανεώσεις χαρτών, οι χρήστες θα λαμβάνουν σχετική ενημέρωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο δηλωμένο e-mail και ειδοποίησης στην οθόνη τους. Οι ανανεώσεις είναι άμεσα διαθέσιμες καθ’ όλη την ωφέλιμη διάρκεια ζωής της συσκευής (η περίοδος κατά την οποία η Mio μπορεί να υποστηρίξει/επισκευάσει το προϊόν) ή μέχρι να σταματήσει να λαμβάνει δεδομένα ενημέρωσης χαρτών ή λογισμικό υποστήριξης από τον προμηθευτή της, αναλόγως με ποιο θα συμβεί πρώτα

 

Εφ’ όρου ζωής αξεπέραστη εμπειρία πλοήγησης

 

Η Εφ’ Όρου Ζωής Ανανέωση Χαρτών είναι μία μοναδική υπηρεσία, η οποία προστίθεται στο μεγάλο εύρος εργαλείων ακριβούς πλοήγησης της Mio, όπως το IQ RoutesTM, μία έξυπνη λειτουργία που αντιμετωπίζει την κυκλοφοριακή συμφόρηση βασιζόμενη σε στοιχεία ιστορικού, καθώς και το LearnMeTM, ένα ευφυές σύστημα το οποίο μαθαίνει και προσαρμόζεται στον ατομικό τρόπο οδήγησης του καθενός, υπολογίζοντας έτσι με ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια τον εκτιμώμενο χρόνο άφιξης. Άλλες κορυφαίες λειτουργίες που αξιοποιούν οι συσκευές της Mio, είναι η πληροφόρηση κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο, το μενού QuickSmartTM, η εκφώνηση των ονομάτων των οδών (TTS), η αναζήτηση με όρους κλειδιά, η ενημέρωση για το όριο ταχύτητας, η καθοδήγηση σε σήραγγες και άλλες πολλές έξυπνες εφαρμογές, που κάνουν την πλοήγηση ακόμη ευκολότερη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...