Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά όπως αναφέρω και στον τίτλο, ψάχνομαι για να αγοράσω online κωδικό ενεργοποίησης για Windows 7 & Office 2010. για όσους δεν καταλάβανε, ενδιαφέρομαι ΜΟΝΟ για το κλειδί ενεργοποίησης και οχι για συνοδευτικό δίσκο εγκατάστασης. με μια αναζήτηση στο google βρήκα το παρακάτω κατάστημα το οποίο απο ότι βλέπω δέχεται paypal οπότε μάλλον δεν θα έχω πρόβλημα... το έχει δοκιμάσει κανείς? έχει κανείς να προτείνει κανένα αντίστοιχο δοκιμασμένο?

http://www.win7activation.com/microsoft-windows-7-ultimate-service-pack-1-activation-key-p-107.html?zenid=3583bd54b2c4712d3d057c32b1def11c

http://www.win7activation.com/microsoft-office-2010-professional-plus-product-activation-key-p-28.html?zenid=3583bd54b2c4712d3d057c32b1def11c

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά το μεσημέρι αγόρασα τελικά την παραπάνω άδεια μέσω paypal και μόλις μου ήρθε μέσω email το activation key τηλεφώνησα στην Microsoft Hellas για να τους το πω και να μου επαληθεύσουν ότι όντως είναι έγκυρο. το κλειδί δυστυχώς όμως δεν είναι έγκυρο και έτσι άνοιξα Dispute και στο "καπάκι" Claim στο Paypal ζητώντας τα λεφτά μου πίσω.

Θα σας κρατάω ενήμερους.

Δημοσ.

Παιδιά το μεσημέρι αγόρασα τελικά την παραπάνω άδεια μέσω paypal και μόλις μου ήρθε μέσω email το activation key τηλεφώνησα στην Microsoft Hellas για να τους το πω και να μου επαληθεύσουν ότι όντως είναι έγκυρο. το κλειδί δυστυχώς όμως δεν είναι έγκυρο και έτσι άνοιξα Dispute και στο "καπάκι" Claim στο Paypal ζητώντας τα λεφτά μου πίσω.

Θα σας κρατάω ενήμερους.

Είναι γνωστό ότι αυτά τα "site" είναι απατεώνες. Ελπίζω να πάρεις πίσω τα χρήματα που έδωσες...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είναι γνωστό ότι αυτά τα "site" είναι απατεώνες. Ελπίζω να πάρεις πίσω τα χρήματα που έδωσες...

καλά γνωστό δεν είναι γιατί αν ήταν όλο και κάποιο μέλος του insomnia θα με είχε ενημερώσει σχετικά έστω μετά από τόσο καιρό...

και εγώ το ίδιο ελπίζω...

Δημοσ.

καλά γνωστό δεν είναι γιατί αν ήταν όλο και κάποιο μέλος του insomnia θα με είχε ενημερώσει σχετικά έστω μετά από τόσο καιρό...

Υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι καθιερωμένα στην κοινή λογική και η απάντηση είναι προφανής ή εύκολο να απαντηθεί. Για παράδειγμα θα αγόραζες «αυθεντικό» παπούτσι απο πλανόδιο γύφτο στην Αγία Βαρβάρα; Αν ρωτούσες εδω μέσα «Συναντησα ένα γύφτο στην Αγία Βαρβάρα που πουλούσε Nike με 15 ευρω, είναι αυθεντικά;» λες να έπαιρνες απαντήσεις; Δεν πειράζει για το πάθημα σου. Απο τα λάθη μαθαίνουμε.

και εγώ το ίδιο ελπίζω...

Δεν είμαι σίγουρος οτι θα πάρεις τα χρήματα σου πίσω. Ο πωλητής σου πούλησε licence για windows και office και αφού πλήρωσες, σου έστειλε τους σειριακούς αριθμους. Το οτι τους έχει πουλήσει σε άλλους 100 είναι εκτός δικαιοδοσίας paypal. Εγώ θα κράταγα πισινή. Το dispute σου σε τι κατάσταση είναι;

Δημοσ.

Υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι καθιερωμένα στην κοινή λογική και η απάντηση είναι προφανής ή εύκολο να απαντηθεί. Για παράδειγμα θα αγόραζες «αυθεντικό» παπούτσι απο πλανόδιο γύφτο στην Αγία Βαρβάρα; Αν ρωτούσες εδω μέσα «Συναντησα ένα γύφτο στην Αγία Βαρβάρα που πουλούσε Nike με 15 ευρω, είναι αυθεντικά;» λες να έπαιρνες απαντήσεις; Δεν πειράζει για το πάθημα σου. Απο τα λάθη μαθαίνουμε.

και επειδή είναι προφανές σε όλους τους ανθρώπους του πλανήτη εκτός από εμένα, σημαίνει ότι δεν αξίζει τον κόπο κάποιος να αφιερώσει 5 δευτερόλεπτα από την ζωή του για να μου απαντήσει στο ερώτημα μου?

Δεν είμαι σίγουρος οτι θα πάρεις τα χρήματα σου πίσω. Ο πωλητής σου πούλησε licence για windows και office και αφού πλήρωσες, σου έστειλε τους σειριακούς αριθμους. Το οτι τους έχει πουλήσει σε άλλους 100 είναι εκτός δικαιοδοσίας paypal. Εγώ θα κράταγα πισινή. Το dispute σου σε τι κατάσταση είναι;

μα εμένα δεν με ενόχλησε που το πούλησε και σε 100 άλλους. αυτό που με ενόχλησε είναι ότι σύμφωνα με την Microsoft αυτό το κλειδί είναι παράνομο να το χρησιμοποιήσω για οικιακή χρήση.

σχετικά με το dispute δεν έχω κανένα νέο μέχρι στιγμής...

Δημοσ.

Ελπίζω να σου δώσουν πίσω τα χρήματά σου γιατί είναι μεγάλη κομπίνα το site.

Αν χρησιμοποιείς firefox κατέβασε to addon WOT.Σου δείχνει πόσο έμπιστα είναι διάφορα site βασιζόμενο σε βαθμολογίες απο άλλους χρήστες.Εγώ με το που μπήκα στο site που αναφέρεις μου έβγαλε WARNING.

Δημοσ.

Ελπίζω να σου δώσουν πίσω τα χρήματά σου γιατί είναι μεγάλη κομπίνα το site.

Αν χρησιμοποιείς firefox κατέβασε to addon WOT.Σου δείχνει πόσο έμπιστα είναι διάφορα site βασιζόμενο σε βαθμολογίες απο άλλους χρήστες.Εγώ με το που μπήκα στο site που αναφέρεις μου έβγαλε WARNING.

σε ευχαριστώ πολύ για το addon! το κατέβασα στον Chrome!

Δημοσ.

δυστυχώς σήμερα παρέλαβα την εξής απάντηση από την paypal:

Dear ,

We have concluded our investigation into this case. Unfortunately, at this time we are unable to decide this claim in your favor.

δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πήρανε την συγκεκριμένη απόφαση...

• Moderators
Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρος οτι θα πάρεις τα χρήματα σου πίσω. Ο πωλητής σου πούλησε licence για windows και office και αφού πλήρωσες, σου έστειλε τους σειριακούς αριθμους. Το οτι τους έχει πουλήσει σε άλλους 100 είναι εκτός δικαιοδοσίας paypal.

δυστυχώς σήμερα παρέλαβα την εξής απάντηση από την paypal:

Dear ,

We have concluded our investigation into this case. Unfortunately, at this time we are unable to decide this claim in your favor.

δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πήρανε την συγκεκριμένη απόφαση...

Mαλλον γι'αυτο. Ελπιζω να μην την πατησουν κι αλλοι με ολο αυτο παεμπιπτοντως.

Δημοσ.

Mαλλον γι'αυτο. Ελπιζω να μην την πατησουν κι αλλοι με ολο αυτο παεμπιπτοντως.

ναι αλλά εμένα δεν με ενημέρωσε ότι ο κωδικός αυτός δεν προορίζεται για οικιακή χρήση ούτε έγραφε κάτι σχετικό στην περιγραφή ή στον τίτλο του προιόντος. οπότε παρέλαβα ένα προιόν διαφορετικό από αυτό που αγόρασα.

Δημοσ.

ναι αλλά εμένα δεν με ενημέρωσε ότι ο κωδικός αυτός δεν προορίζεται για οικιακή χρήση ούτε έγραφε κάτι σχετικό στην περιγραφή ή στον τίτλο του προιόντος. οπότε παρέλαβα ένα προιόν διαφορετικό από αυτό που αγόρασα.

Ε στειλε το αυτο..

Και στειλε και στην MICROSOFT αναφεροντας το SITE επισεις και το PAΥPAL.

Δημοσ.

Ε στειλε το αυτο..

Δημοσ.

Ε στειλε το αυτο..

στην Microsoft το είχα καρφώσει εξαρχής το site αλλά απάντηση δεν πήρα. έστειλα τώρα email στην paypal ρωτώντας τον τρόπο σκέψης τους και γιατί πήραν αυτή την απόφαση και θα δω πως θα κινηθώ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...