arxaggelos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 μεταξυ του Htc wildfire S και του Sony Ericsson Xperia Neo V με κλειστα τα ματια θα επαιρνα το δευτερο. Και καλυτερο επεξεργαστη, 1 GHz αντι για τα 600MHz του HTC, και μεγαλυτερη οθονη και καλυτερη αναλυση 480χ854 αντι για 320χ480, 2η καμερα μπροστα, εχει ανακοινωθει οτι θα παρει και το android 4.0. Προσωπικα ουτε που θα σκεφτομουν να παρω το htc. Εγω ειμαι αναμεσα σε huawei ideos x5 pro και το sony. +1, πραγματικά απορώ με την HTC και την πολιτική τιμολόγησης των κινητών τους. Και αφού το βγάζουν πανάκριβο, αφού βλέπουν ότι η αγορά αλλάζει δραματικά, γιατί εξακολουθούν να το έχουν πανάκριβο; η Voda και η SE έπιασαν το υποννοούμενο και έβγαλαν κάτι καλό, ποιοτικό και επώνυμο σε εξαιρετική τιμή. Btw, ανάμεσα σε Χ5 και Neo V θα έπαιρνα το SE σαν "βάρος" ονόματος και μεταπώλησης. Αρκεί να μην σέρνεται (δεν το έχω δοκιμάσει), αλλά από την άλλη δεν θα έπαιρνα και κινητό που δεν έχω δοκιμάσει
imr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Τρελη προσφορα. Θα παω να το χτυπησω δευτερα και θα δωσω το lg optimus στον αδερφο μου
giorgos_k Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 ρε παιδιά το σκέφτομαι σοβαρα για αυτό. Τι λετε, αξίζει; Ποια τα αρνητικά του; Ήθελα το Htc wildfire S αλλα και αυτό μου εχει τραβηξει την προσοχή τώρα και λίγη βοήθεια θα ήταν ευπρόσδεκτη... Παίδες πήγα τη δευτέρα στη voda να κάνω ανανέωση και να πάρω συσκευή για τη κοπέλα μου. Πήγαινα για wildfire s και ο πωλητής μου έδειξε αυτο, ειδική συμφωνία με τη voda έκανε η SE γιαυτό και η τιμή. Κάλύτερο μακραν σε specs απτο htc, η ποιότητα κατασκευής αρκετά level πιο κάτω όμως. Ο μόνος λόγος που θα το προτιμούσα, για την κοπέλα μου πάντα που τι χρήση θα κάνει πια…, είναι η οθόνη. Τελικά της πήρα το wildfire s, κουκλί το άτιμο σε λευκό.
newtech Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 +1, πραγματικά απορώ με την HTC και την πολιτική τιμολόγησης των κινητών τους. Και αφού το βγάζουν πανάκριβο, αφού βλέπουν ότι η αγορά αλλάζει δραματικά, γιατί εξακολουθούν να το έχουν πανάκριβο; η Voda και η SE έπιασαν το υποννοούμενο και έβγαλαν κάτι καλό, ποιοτικό και επώνυμο σε εξαιρετική τιμή. Btw, ανάμεσα σε Χ5 και Neo V θα έπαιρνα το SE σαν "βάρος" ονόματος και μεταπώλησης. Αρκεί να μην σέρνεται (δεν το έχω δοκιμάσει), αλλά από την άλλη δεν θα έπαιρνα και κινητό που δεν έχω δοκιμάσει Αυτη η HTC ειναι τραγικη. To Ice Cream Sandwitch... HTC Rezound HTC Vivid HTC Sensation HTC Sensation XL HTC Sensation SE HTC EVO 3D HTC EVO 4G HTC Amaze Από την άλλη, σύμφωνα με την εταιρεία το Nexus One δεν θα πάρει την σχετική αναβάθμιση.¨ Δεν εχει πιασει τον παλμο της αγωρας καθολου ομως!!!
probe Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Θα ήθελα να ευχαριστήσω το παιδί που ξεκίνησε το θέμα δεδομένου ότι η προσφορά της vodafone δεν φαινόταν στο skroutz και με γλίτωσε από 50 ευρώ παραπανίσια που θα έδινα για να το πάρω από αλλού. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το τηλέφωνο κι εν πάσει περιπτώσει δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή, σε αυτή την τιμή κάτι ανταγωνιστικό πλέον του huawei που προαναφέρθηκε.
arxaggelos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Πιαδιάόσοι το πήρατε μπορείτε να μου πείτε αν είναι vodafone branded το μενού;
newtech Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Πιαδιάόσοι το πήρατε μπορείτε να μου πείτε αν είναι vodafone branded το μενού; ΟΧΙ δεν ειναι! καθος και δεν ειναι παραεισαγωγη
tsourakis13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Και εγώ μετά από πάρα πολύ καιρό σκέψης για αγορά κινητού λέω να το τσιμπήσω...Πάντως δεν περίμενα να δω τέτοια τιμή από Vodafone..! Υ/Γ:Καλά Probe, και να μην άνοιγα το θέμα, θα την έβλεπες την προσφορά στην τηλεόραση(αν παρακολουθείς...) Πάνω από 10 φορές την έχω δει σήμερα... Υ/Γ2: Όποιος το έχει πάρει ας ανοίξει ένα thread στα "Κινητά" για να κάνει ένα μίνι review...Πάντως όσες φορές το έχω χρησιμοποιήσει δείχνει αρκετά καλό...
giorginho Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Αν και πριν λιγο νομιζω ειδα την σχετικη διαφημιση, δεν το βλεπω πλεον στο site! Μας ..τελειωσε;
newtech Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Αν και πριν λιγο νομιζω ειδα την σχετικη διαφημιση, δεν το βλεπω πλεον στο site! Μας ..τελειωσε; Και μου κανει εντύπωση πως σε ΤΕΤΟΙΑ τιμη τετοιο ΚΙΝΗΤΌ κράτησε τοσο! Ναι φιλε μου τελος.. Απο οτι γνωριζω θα φερουν την αλλη εβδομαδα ξανα αλλα δεν ξερω σε ποια τιμη!
K44KK Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 εγω σημερα το πηρα!! (μεχρι στιγμης σουπερ ικανοποιημενος! νιιω8ω τυχερος που στα 200 ευρω ειχα 2 επιλογες εν αντιθεση με το αν επρεπε να παρω κινητο ενα μηνα πριν που θα πηγαινα αναγκαστικα του ideosx5).. ηταν το τελευταιο στη συγκεκριμενη vodafone! ελπιζω να ειναι και την αλλη βδομαδα στην ιδια τιμη και να μην το ανεβασουν 20 ευρω οπως ειχαν κανει τα mediamarkt με τον γαλαξια....
REDODIN7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Για μενα δεν αξιζει δωστε κατι παραπανω και παρτε το Xperia Ray
newtech Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Για μενα δεν αξιζει δωστε κατι παραπανω και παρτε το Xperia Ray Γιατι το λες αυτο? Για την ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ που ειναι 8 αντι για 5?????
arxaggelos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Μόλις ξαναείδα τη διαφήμιση, άρα λογικά παίζει ακόμη. Τουλάχιστον όπου υπάρχει στοκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα