Προς το περιεχόμενο

Sony Ericsson Xperia Neo V 199E (?)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και καλυτερο να ναι,60 ευρω παραπανω δεν ειναι και λιγα...

Eγω μονο καμερα βλεπω... τιποτα παραπανω (και μικροτερη οθονη)

60 λες? Ποιο ειναι το πιο φτυνο ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ???

Δημοσ.

Μόλις ξαναείδα τη διαφήμιση, άρα λογικά παίζει ακόμη. Τουλάχιστον όπου υπάρχει στοκ.

android.png

και εγω το ειδα αλλα υπαρχει στο συστημα τους στα μαγαζια? γτ οι διαφήμισεις παραγγελονται πιο πριν.

περιεργο που το βγαλαν απ το site τελείως.

Δημοσ.

τι καλυτερο εχει το ray;

Εχει καλυτερη καμερα, καλυτερη οθονη (297 ppi εναντι 265 ppi), καλυτερη κατασκευη και καλυτερη εμφανιση.

Οκ 60 ευρω ειναι ισως πολλα αλλα δεν ειναι και τρελη διαφορα.

Δημοσ.

Εχει καλυτερη καμερα, καλυτερη οθονη (297 ppi εναντι 265 ppi), καλυτερη κατασκευη και καλυτερη εμφανιση.

Οκ 60 ευρω ειναι ισως πολλα αλλα δεν ειναι και τρελη διαφορα.

Για την καλυτερη κατασκευη δεν γνωριζω καθως δεν εχω πιασει στα χερια μου κανενα απο τα δυο. Για την καλυτερη εμφανιση ειναι θεμα γουστου. Το καλυτερη καμερα δεν γνωριζεις αν ισχυει. Οτι εχει μεγαλυτερη αναλυση δεν σημαινει κατι. Τι 8, τι 5 MP. Δεν ειναι και φωτογραφικη μηχανη. ;)

Οσο για την καλυτερη οθονη που την ειδες; Επειδη γραφει 297ppi εναντι 265ppi; Προφανως θα εχει περισσοτερα ppi οταν εχουν την ιδια αναλυση και το ray εχει μικροτερη οθονη. Τα 60 ευρω δεν τα αξιζει με την καμια.

Δημοσ.

παιδια ειναι πραγματικη ευκαιρια ποιος να το περιμενε οτι θα εχει μονο τοσο.ειχα ψηθει και εγω να το παρω αν το εβρισκα πουθενα... αλλα προσοχη εχω διαβασει πολλα προβληματα οπως αλλιωσεις στις φωτογραφιες συνεχομενα reboot... οποτε προτεινω να περιμενετε λιγο να δουμε αν θα λυθουν....

Δημοσ.

παιδια ειναι πραγματικη ευκαιρια ποιος να το περιμενε οτι θα εχει μονο τοσο.ειχα ψηθει και εγω να το παρω αν το εβρισκα πουθενα... αλλα προσοχη εχω διαβασει πολλα προβληματα οπως αλλιωσεις στις φωτογραφιες συνεχομενα reboot... οποτε προτεινω να περιμενετε λιγο να δουμε αν θα λυθουν....

εφοσον υπαρχει DOA δεν τιθεται θεμα, αν εχει κατι το πας πισω, παιρνεις καινουργιο..

αν περιμενεις ισως χασεις και την προσφορα

Δημοσ.

Ναι στο MYPHONE διαβασα 2 που ειχαν.. αυτα σιμβενουν σε ΟΛΑ τα τηλεφωνα.. καποια βγαίνουνε DOA :)

Δημοσ.

το θεμα ειναι να μην ειναι γενικο προβλημα. αλλα αυτο θα φανει μετα απο καποιο καιρο χρησης. δεν ξερω με προβληματιζει πολυ αυτη η τιμη. και ειδικια απο τη sony ericsson η οποια με την κυκλοφορια νεου μοντελου βαραει πολυ στην τιμη και μετα απο καποιους μηνες αρχιζει να την κατεβαζει

Δημοσ.

Για το θέμα των φωτογραφιών δεν ξέρω τι εννοείτε και δεν έχω ασχοληθεί είναι η αλήθεια καθόλου,

αλλά reboot εδώ και μέρες που το έχω μόνιμα ανοιχτό και το σκαλίζω δεν μου έχει συμβεί ούτε επίσης

και κάποιο κόλλημα η πάγωμα. Κι εγώ σε προβληματικά τηλέφωνα πιστεύω ότι έτυχαν οι συγκεκριμένοι και

στο κάτω κάτω το ότι γράφτηκε κάτι δεν σημαίνει ότι είναι πάντα έτσι. Άλλωστε το τηλέφωνο κυκλοφορεί

και σε όλη την υφήλιο και πουλιέται σε ακριβότερες τιμές.

Κανονικά με την κατάσταση που ζούμε πια όλα τα καταστήματα θά πρεπε να πουλάνε χαμηλά,

είναι ο μόνος τρόπος να πείσουν τον κόσμο να αγοράσει. Αλλιώς θα αγοράζουμε τα πάντα από έξω

(ακόμα και κ@λόχαρτο από το amazon με free super saver delivery έχω σκεφτεί να παραγγείλω)

και αυτοί θα κλείσουν - όπως τους πρέπει άλλωστε.

Δημοσ.

Πάντως για την ιστορία το xperia ray unlocked το βρίσκει κανείς στο ebay.co.uk με 244€ με free μεταφορικά + 1 χρόνο εγγύηση.

link

Not bad πιστεύω για κάποιον που ψήνεται σώνει και καλά για το ray. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...