Προς το περιεχόμενο

Sony Ericsson Xperia Neo V 199E (?)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως για την ιστορία το xperia ray unlocked το βρίσκει κανείς στο ebay.co.uk με 244€ με free μεταφορικά + 1 χρόνο εγγύηση.

παιζει αν αυτος ομως το εχει φέρει απο Ασία κλπ, εδω η να σε ζορισουν Ή δε θα το παρει καν το σερβις.

(π.χ η samsung το εφηρμόζε οταν τους πηγα omniα εκτος ΕU, στην SE δε ξερω τι παιζει).

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για την καλυτερη κατασκευη δεν γνωριζω καθως δεν εχω πιασει στα χερια μου κανενα απο τα δυο. Για την καλυτερη εμφανιση ειναι θεμα γουστου. Το καλυτερη καμερα δεν γνωριζεις αν ισχυει. Οτι εχει μεγαλυτερη αναλυση δεν σημαινει κατι. Τι 8, τι 5 MP. Δεν ειναι και φωτογραφικη μηχανη. ;)

Οσο για την καλυτερη οθονη που την ειδες; Επειδη γραφει 297ppi εναντι 265ppi; Προφανως θα εχει περισσοτερα ppi οταν εχουν την ιδια αναλυση και το ray εχει μικροτερη οθονη. Τα 60 ευρω δεν τα αξιζει με την καμια.

Για τη καμερα δεν ειμαι 100% συγουρος αλλα το ray εχει αισθητηρα exmor ενω το Neo V οχι.

Εχει μικροτερη οθονη με την ιδια αναλυση αλλα εχει περισσοτερα ppi, αυτο σημαινει οτι θα πιξελιαζει πολυ λιγοτερο και θα φαινονται καλυτερα οι γραμματοσιερες.

Για τη κατασκευη εχω να πω οτι ειναι πιο κομψω και οτι ισως να ειναι πλαστικο(δεν το ξερω συγουρα) αλλα φαινεται ωραιο ενω το Neo V φαινεται σκετη πλαστηκουρα !!!

Δημοσ.

Εχει μικροτερη οθονη με την ιδια αναλυση αλλα εχει περισσοτερα ppi, αυτο σημαινει οτι θα πιξελιαζει πολυ λιγοτερο και θα φαινονται καλυτερα οι γραμματοσιερες.

Ναι η μικροτερη οθονη στην ιδια αναλυση σημαινει αυτοματα οτι θα εχει μεγαλυτερη πυκνοτητα των pixel, δηλαδη περισσοτερα ppi. Εννοειται και δεν θα πιξελιαζει. Αυτες τις αναλυσεις 800x τις χρησιμοποιουσαμε παλιοτερα σε οθονες 15" και θα δεις πιξελιασμα στην 3,7; Αν ειχαμε αυτη την αναλυση σε οθονη 3" ή 2,5", που αυτο συνεπαγεται οτι θα εχει περισσοτερα ppi, θα εχεις καλυτερη οθονη εκει;

Θεωρω οτι η οθονη του neo V οχι μονο δεν θα ειναι χειροτερη αλλα ισα ισα θα ειναι καλυτερη απο το ray.

Δημοσ.

Παιδιά είχα κανονίσει να πάω σήμερα Σάββατο Βονταφον για να το αγοράσω και παίρνω τηλέφωνα και δεν το σηκώνουν...Έχουν τελειώσει όλα τα κομμάτια..?

Δημοσ.

εχω να πω μην αγχωνεται κανενας.ειδικα οπως ειναι τα πραγματα τωρα θα προσπαθησουν ολα τα μαγαζια τα χριστουγεννα να κανουν τρελους τζιρους ανεξαρτητως κερδους.σιγουρα θα παιξουν δυνατες προσφορες

Παιδιά είχα κανονίσει να πάω σήμερα Σάββατο Βονταφον για να το αγοράσω και παίρνω τηλέφωνα και δεν το σηκώνουν...Έχουν τελειώσει όλα τα κομμάτια..?

τελικα εσυ τι θα παρεις ρε διαμαντιδη :D .. λαιβ ή νεο???

Δημοσ.

Διαμαντίδη..!? :mrgreen: :-D ^_^ lol :confused: Δεν είπα ποτέ ότι θα πάρω το λάιβ... :mrgreen: Απλά είναι ότι είναι καλό κινητάκι για 200Ε, ειδικά και για τα 169Ε της βονταφον...! Κακό είναι δηλαδή να ανοίξω ένα thread στις προσφορές επειδή το βρήκα πιο φθηνό..!? btw, πάντως σήμερα που πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι οι παραλαβές για το neo v γίνονται δευ-τετ-παρ...Δευτέρα είπαν δεν παίζει, ίσως τετάρτη μου είπαν αλλά πρώτα να επικοινωνήσω γιατί μπορεί να μην έχουν έρθει...ίδωμεν!

Υ/Γ: Α και ο Διαμαντίδης είναι μόνο ένας..! ^_^ :mrgreen:

Δημοσ.

Το neo το περιεργάστηκα σήμερα και έχω να πω πως αυτά που λέγονται για την ποιότητα κατασκευής είναι τελείως αβάσιμα.

Σε αυτά τα λεφτά είναι άριστη επιλογή,με την ποιότητα κατασκευής να είναι (τουλάχιστον) απροβλημάτιστη.

Δημοσ.

Μέγεθος οθόνης 3.3"

instant fail

Εξαρταται αν εισαι απο αυτους που θελουν μικρη ή μεγαλη οθονη.

Αν μου επιτραπει η συγκριση το xperia ray μου θυμιζει λιγο iPhone.

Δημοσ.

Εγω συμφωνω για το Ray, εχει το ιδανικο μεγεθος για κινητο.

Αν και εχω παρει το Galaxy S με 250, ισως να προτιμουσα το RAY αν το ειχα ανακαλυψει νωριτερα.

Δημοσ.

Εγω συμφωνω για το Ray, εχει το ιδανικο μεγεθος για κινητο.

Αν και εχω παρει το Galaxy S με 250, ισως να προτιμουσα το RAY αν το ειχα ανακαλυψει νωριτερα.

Αν είχες πάρει το ray θα ήθελες να πάρεις το galaxy s...μετά από τόσο καιρό και είναι ακόμη το καλύτερο μονοπύρηνο κινητό (οθόνη, gpu). Θα άφηνες την super amoled για να πας σε lcd και σε κατώτερη gpu; Για την εσωτερική αποθήκευση από τα 8gb στο 1gb είναι μικρό το κακό γιατί διορθώνεται με μία κάρτα microsd.

Δημοσ.

Αν είχες πάρει το ray θα ήθελες να πάρεις το galaxy s...μετά από τόσο καιρό και είναι ακόμη το καλύτερο μονοπύρηνο κινητό (οθόνη, gpu). Θα άφηνες την super amoled για να πας σε lcd και σε κατώτερη gpu; Για την εσωτερική αποθήκευση από τα 8gb στο 1gb είναι μικρό το κακό γιατί διορθώνεται με μία κάρτα microsd.

Δικιο εχεις εν μερη ομως γιατι το ray θα παρει την επομενη αναβαθμιση Android 4.0 ICS ενω το galaxy μαλλον οχι

Δημοσ.

Δικιο εχεις εν μερη ομως γιατι το ray θα παρει την επομενη αναβαθμιση Android 4.0 ICS ενω το galaxy μαλλον οχι

Το sar του δεν είναι υπερβολικό?

Δημοσ.

Παιδια το αν και δεν υποστηριζω πια την Sony οπως παλια το κινητο ειναι καλο παραγγειλα μεσω ιντερνετ το Νeo αλλα το μοντελο με την καμερα με τα 8MP εχει ψωνιο με τις φωτο η μικρη και ενταξει μπορω να πω ενα ωραιο κινητο για τα λεφτα του απλα ειναι λιγο πκαστικουριστικο ελαφρυ πανω απο ολα με android με μια καλη θηκουλα να μην σπασει και το καπακι της μπαταριας που ειναι πλαστικο τελιως ειναι κομπλε και τιμη 278 δηλαδη 78 ευρω πιο ακριβο απο το Neo V λογο της καμερας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...