Προς το περιεχόμενο

Sony Ericsson Xperia Neo V 199E (?)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια το αν και δεν υποστηριζω πια την Sony οπως παλια το κινητο ειναι καλο παραγγειλα μεσω ιντερνετ το Νeo αλλα το μοντελο με την καμερα με τα 8MP εχει ψωνιο με τις φωτο η μικρη και ενταξει μπορω να πω ενα ωραιο κινητο για τα λεφτα του απλα ειναι λιγο πκαστικουριστικο ελαφρυ πανω απο ολα με android με μια καλη θηκουλα να μην σπασει και το καπακι της μπαταριας που ειναι πλαστικο τελιως ειναι κομπλε και τιμη 278 δηλαδη 78 ευρω πιο ακριβο απο το Neo V λογο της καμερας

Παιδια ... σε ΚΙΝΗΤΟ 8Mp και 5mp.. δεν εχουν διαφορα...

Αλλοστε ΟΠΩΣ και να εχει 5mp για φωτο στο κινητο FB ακομα και PRINT ειναι μια χαρα...

Πιστευω οτι η μικρη για FB και ετσι θα της θελει αρα ειναι ΠΕΡΙΤΤΆ τα 8. απλα εχει περασει στον κοσμο οτι MORE MPX BETTER RESULT.

Δεν ειναι ετσι ομως!

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ειδα και στον κωτσοβολο στο mall στα 200

Νομιζω ηταν το σκετο neo αλλα δεν ειμαι σιγουρος

είσαι σίγουρος..? νομίζω κάνεις κάποιο λάθος...δεν υπάρχει στον Κοτσόβολο...

Δημοσ.

Στον Κωτσόβολο στο mall είχε το neoV σε μαυρομπλέ 200€ αλλά μόνο ένα (το εκθεσιακό).

Στη MediaMarkt φέρανε το neo με την 8άρα κάμερα πάλι σε μαυρομπλέ στα 249€ και από ότι είδα είναι

Ελληνικότατο.

Δημοσ.

Στον Κωτσόβολο στο mall είχε το neoV σε μαυρομπλέ 200€ αλλά μόνο ένα (το εκθεσιακό).

Στη MediaMarkt φέρανε το neo με την 8άρα κάμερα πάλι σε μαυρομπλέ στα 249€ και από ότι είδα είναι

Ελληνικότατο.

εγω δεν θα τα εδινα τα 50e εξτρα μονο για την 8αρα καμερα, αν ηταν να εδινα 250 θα επαιρνα το galaxy S. οποτε ως εχουν τα πραμγατα στα 200 παραμενει "king" αυτη τη στιγμη το neo v

Δημοσ.

εγω δεν θα τα εδινα τα 50e εξτρα μονο για την 8αρα καμερα, αν ηταν να εδινα 250 θα επαιρνα το galaxy S. οποτε ως εχουν τα πραμγατα στα 200 παραμενει "king" αυτη τη στιγμη το neo v

Εγω το εχω σε λευκο.. μετα απο διαφορα tests κτλ.. ειναι ΑΡΙΣΤΟ για τα λεφτα του απλα!!!

Οσοι λενε για κακη κατασκευη.. δεν εχουν δικιο.. Ειναι ΑΡΙΣΤΟ σε ολα του..

Μετα το ROOT και την αφαίρεση του περριτου λογισμικου θα διξει ακομα περισοτερο!

Δημοσ.

εχω ξενερωσει τη ζωη μου..

την 1η φορα το παιρνω..προβλημα η καμερα...1,5 βδομαδα αναμονη για την αντικατασταση..(εν το μεταξυ τοτε ο πωλητης/μανατζερ μου ειχε πει "παρτο να το ξαναδοκιμασεις για μια-δυο μερες, το καθαρισα το φλας και την καμερα με ενα ειδικο πανακι" shock.gif...τεσπα)

σημερα..2η φορα..ερχεται το καινουργιο..το ανοιγω σαν μαργαριταρι...αλλη ξενερα!! στο κατω δεξια κομματι της οθονης εβγαινε λιγο φως απο το πισω της οθονης μεσα στην οθονη! (γ@μw τα led μου γ@μw). Το παω αμεσως πισω... ο ιδιος πωλητης (..) του εξηγω του δειχνω το κοιταει..λεει "εγω δεν βλεπω κατι..." τον πριζω, του το ξαναδειχνω...το βλεπει και μια αλλη κοπελια που δουλευε εκει "ε.." μου λεει "αυτο εγω το βλεπω σαν ψιλο στ'αχυρα, δεν μπορω να σου κανω καθε φορα DOA"

shock.gifrtfm.gifkill.gifκαι τρελενομαι και με βλεπει οτι τρελενομαι και τελικα το ξαναδεχεται για αντικατασταση......αλλη 1 βδομαδα στην καλυτερη για αναμονη.. ελεος

δεν υπαρχει περιπτωση να παρω τα λεφτα μου πισω ετσι? απλα εχω ξενερωσει..

Δημοσ.

lol ρε..! :confused: Κάποιος σε μάτιασε ή αυτός είναι και ο λόγος που τα δίνουν με 199€...δηλαδή ότι δεν γίνονται οι απαραίτητοι έλεγχοι(που σημαίνει περισσότερα έξοδα)...Αλλά το πιο πιθανόν είναι ότι είσαι άτυχος γιατί δεν έχει αναφερθεί κανένα άλλο πρόβλημα από άλλον...

Και εγώ σήμερα το παράγγειλα και από βδομάδα το περιμένω...!!!! :shock: ^_^ :-D B) :mrgreen: :mrgreen:

Υ/Γ: Το μπλε-περλε είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ...! Το άσπρο τελικά από κοντά δεν λέει και πολύ...είναι πολύ "κοινό"...Αλλά το μπλε είναι πάρα πολύ ωραίο και ξεχωριστό..! :wub:

Δημοσ.

lol ρε..! :confused: Κάποιος σε μάτιασε ή αυτός είναι και ο λόγος που τα δίνουν με 199€...δηλαδή ότι δεν γίνονται οι απαραίτητοι έλεγχοι(που σημαίνει περισσότερα έξοδα)...Αλλά το πιο πιθανόν είναι ότι είσαι άτυχος γιατί δεν έχει αναφερθεί κανένα άλλο πρόβλημα από άλλον...

Και εγώ σήμερα το παράγγειλα και από βδομάδα το περιμένω...!!!! :shock: ^_^ :-D B) :mrgreen: :mrgreen:

Υ/Γ: Το μπλε-περλε είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ...! Το άσπρο τελικά από κοντά δεν λέει και πολύ...είναι πολύ "κοινό"...Αλλά το μπλε είναι πάρα πολύ ωραίο και ξεχωριστό..! :wub:

και γω το μπλε "προσεγγιζω" (γιατι δεν εχω καταφερει να το παρω ακομα).. ελπιζω την 3η φορα να ειναι ολα οκ......

οσον αφορα τους ελεγχους δεν νομιζω να τρεχει κατι..απλα ημουν απολυτως γκαντεμης..... και μου λεει να φανταστεις ο τυπος.."Παρε ενα αλλο και αμα ειναι ακριβοτερο δωσε τη διαφορα"..

ΧΑ! ναι, να παρω το ray που εχουν 389 η το "χειροτερο" του neo v το ace στα 280 ποσο το χουν δε θυμαμαι... :-(

το χουν χeσει λιγο το θεμα... μονο 4 κομματια εφερε η συγκεκριμενη vodafone και ολα κρατημενα.. ενταξει μπορει να εχει ζητηση και λογικο αλλα αν δεν μπορεις να ανταπεξελθεις στη ζητηση δεν βαζεις καν την προσφορα...πολυ ταλαιπωρια.........

Δημοσ.

Παιδιά έχω iphone 3G, το παλιό. Έχω απηυδήσει, πάει σαν κάρβουνο. Μόνο τα email με νοιάζουν, να το κοιτάξω πιο σοβαρά για αυτό;

Δημοσ.

Παιδιά έχω iphone 3G, το παλιό. Έχω απηυδήσει, πάει σαν κάρβουνο. Μόνο τα email με νοιάζουν, να το κοιτάξω πιο σοβαρά για αυτό;

Σίγουρα είναι πολύ καλύτερο...Μπορείς να πας σε ένα κατάστημα και να το δοκιμάσεις...σίγουρα δεν θα έχεις την ίδια ποιότητα στο λειτουργικό(αυτό εξαρτάται και από το άτομο) και τις τόσο ποιοτικές εφαρμογές αλλά θα έχεις ένα πολύ καλύτερο hardware...Θεωρώ ότι αξίζει αλλά η μετάβαση από iPhone σε android phone θα σου αφήσει πολλές "πικρές" αλλά και "γλυκές" γεύσεις...Xperia Neo V ftw..! :mrgreen:

Υ/Γ: Στην φράση που υπογράμμισα εννοείς ότι πάει σαν να καίει κάρβουνο μάλλον.... B)

Δημοσ.

Σε άλλο threar ήμουν ανάμεσα σε Neo ή Ray. Τελικά προτίμησα το Ray για δικούς μου λόγους (άσχετο). Πάντως πριν την αγορά το έψαχνα και εγώ σε 4 καταστήματα Vodafone. Όλοι είχαν σαν δείγμα το άσπρο, που μου φαινόταν απαίσιο σε σύγκριση με το μπλέ. Τι γίνεται μόνο άσπρο σπρώχνουν; Άσε που έπρεπε να "κλάψεις" για να μπορέσεις να αποσπάσεις μια υπόσχεση ότι θα το πάρεις στην επόμενη παραλαβή που πήγαινε από Δευτέρα σε Τετάρτη σε Παρασκευή και άντε πάλι.

Δημοσ.

Σε άλλο threar ήμουν ανάμεσα σε Neo ή Ray. Τελικά προτίμησα το Ray για δικούς μου λόγους (άσχετο). Πάντως πριν την αγορά το έψαχνα και εγώ σε 4 καταστήματα Vodafone. Όλοι είχαν σαν δείγμα το άσπρο, που μου φαινόταν απαίσιο σε σύγκριση με το μπλέ. Τι γίνεται μόνο άσπρο σπρώχνουν; Άσε που έπρεπε να "κλάψεις" για να μπορέσεις να αποσπάσεις μια υπόσχεση ότι θα το πάρεις στην επόμενη παραλαβή που πήγαινε από Δευτέρα σε Τετάρτη σε Παρασκευή και άντε πάλι.

Το RAY το έχει η κοπελιά μου... Τι να πω ενώ είμαι του ΜΑΥΡΟΥ (χρώματος) το ασπρο με εντυπωσίασε και έκανα μια πολύ καλή επιλογή! Λογικο ειναι να μην εχει αποθεμα.. με αυτα που προσφέρει στα ΛΕΦΤΑ που το προσφέρει...

Παντως μονο το γεγωνος οτι εχει μεγαλητερη οθονη απο το RAY εμενα με κερδισε (η φωτογραφική δεν με νιαζει καθολου και τα 5mpx υπερ-αρκετα ειναι)

Δημοσ.

Παιδιά πήγα χθες Σάββατο και τους είπα να μου κάνουν κράτηση το μαύρο όπως προανέφερα...Το άσπρο δεν μου άρεσε καθόλου...δεν ξέρω γιατί! :whistle:

* * * * * ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ * * * * *

Επίσης χθες το Σάββατο (αφού είχα δει πολλά μηνύματα και είχα προβληματιστεί) πήρα τηλέφωνο στον Κοτσόβολο (στο κατάστημα Αργυρούπολης) και ρώτησα αν έχουν το Xperia Neo V γιατί δεν υπάρχει στο site και μου είπαν ότι υπάρχει αλλά πρέπει να το παραγγείλω γιατί έρχονται απευθείας από την αντιπροσωπία(έτσι είπε αν θυμάμαι καλά)...ΑΛΛΑ είπε και ότι υπάρχει σε κάποια καταστήματα (σε κάποια το άσπρο, σε άλλα το λευκό, σε άλλα και τα 2) αλλά δεν συγκράτησα που...Μπορείτε να καλέσετε και να ενημερωθείτε...! :mrgreen: Η τιμή είναι 199.90€

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...