guardianx71 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Για λευκο που ψαχνει μια φιλη της ειπαν μπορει να παει και 15μερες γιατι τα περιμενουν πολλοι (εγω λεω μπορει και μετα τις γιορτες)... Μονο εδω μεσα τα πουλανε 5 ατομα. Πηρε και CU μπας και, 2€ κερδισε .δε παει στο πλαισιο γτ εχει μια μικρο επιδοτηση.. Σε αλλο φορουμ ειδα και αγγελια για 250! ελεος. Αν δεν κάνω λάθος μπορείς να κάνεις χρήση της επιδότησης σου στο πλαίσιο.
ipal Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 εξαντληθηκε & Στο πλαισιο. Παντως Συνταγμα δινουν δωρεαν CU . To πακετο μονο. ως σημερα το απογευμα. Για οποιον θελει να τζογαρει...
tsourakis13 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Να ενημερώσω ότι χθες μου ήρθε email από vodafone και έγραφε ότι το κινητό είναι διαθέσιμο για αγορά από το site με 199€...Εγώ προσωπικά το παράγγειλα(το βρήκα μετά από πολλές μέρες..! ) Αύριο θα το έχω...
mainboardER Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 μου ηρθε και μενα σημερα το κηνιτακι (η μαλον η κηνιταρα ) και πραγματικα για τα χρηματα του ειναι απιστευτο. κατι που με εντυπωσιασε ειταν το touchpanel του το οποιο αναγνωριζει 4! σημεια αφης και μαλιστα χωρις κανενα κολλημα
alex alxt Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 παιδια πιο να προτιμισω το neo v ή το live with walkman? κε γιατί ?
Tomahawk Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Εάν θες να χειρίζεσαι το κινητό με το ένα χέρι και η παλάμη σου ειναι μεγάλη πήγαινε σε Neo V. Μπορείς να βλέπεις άνετα ταινίες, η πλοήγηση το net ειναι πιο εύκολη και γενικά η μεγάλη οθόνη σου κάνει τη ζωή εύκολη σε πολλές λειτουργίες αρκεί να μη σου είναι δύσχρηστο λόγω μεγέθους.
alex alxt Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 χμμ... απο ιχεία λεεί τίποτα? εχουν καμια σχεση με του live with walkman ?
mainboardER Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 χμμ... απο ιχεία λεεί τίποτα? εχουν καμια σχεση με του live with walkman ? δεν ξερω τι λεει το ηχειο του live παντος του neo v βγαζει αρκετα δυνατο και καθαρο ηχο,επεισης το ηχειο ειναι τοποθετημενο στο κατω μερος της συσκευης ωστε οταν το κρατας ο ηχος να κατευθυνετε πρως τα εσενα σε αντιθεση με αλες συσκευες που περιεργος το βαζουν στο πανω μερος κοντα στην καμερα κατι που δεν ειναι και ιδιαιτερα πρακτικο
tsourakis13 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Νομίζω πως αξίζει πολύ περισσότερο το Neo V...Το έχω στα χέρια μου εδώ και 3 μέρες και πετάει...Έχω περάσει καμιά 20αριά εφαρμογές και όλα πάνε τέλεια...Η κάμερα επίσης πετάει... Υ/Γ: Μια παρατήρηση, οι φωτογραφίες στο gallery ΔΕΝ έχουν την πλήρη ανάλυση...θα πρέπει να κατεβάσετε κάποιο file manager για να τις δείτε σε πλήρη ανάλυση...νομίζω πως όλα τα android έτσι είναι(και της αδερφής μου έτσι είναι...) Υ/Γ2: Άμα κατεβάσετε τη φωτεινότητα στο 50-60% θα έχετε αρκετά μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας Υ/Υ3: Θα πρέπει να κατεβάσετε κάποιο πρόγραμμα task killer, γιατί πολλές εφαρμογές που έχει μέσα το κινητό ανοίγουν πολύ συχνά και τρώνε αρκετή ram...
mainboardER Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Υ/Υ3: Θα πρέπει να κατεβάσετε κάποιο πρόγραμμα task killer, γιατί πολλές εφαρμογές που έχει μέσα το κινητό ανοίγουν πολύ συχνά και τρώνε αρκετή ram... ταχουμε ξαναπει αυτα το android κραταει στη ram τοις εφαρμογες που χρησιμοποιουμε ποιο συχνα ωστε οταν τοις τρεξουμε να ανοιγουν ποιο γρηγορα (νομιζω), οταν το συστημα χρειαστει παραπανω μνημη για καποια εφαρμογη κανει απο μονο του χορο κλινοντας μερικες εφαρμογες που τρεχουν στο background,το task killer ειναι χρησιμο μονο για να κλησουμε καποια εφαρμογη που τυχων εχει κολλησει
tsourakis13 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 ααα οκ...δεν το είχα ακούσει ποτέ αυτό thanks
lalanis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Επίσης από το 2.3 και μετά,οι task killers δεν έχουν καμία χρησιμότητα,
mainboardER Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 παρεπιπτοντος μου ειπαν στην vodafone οτι απο βδομαδα θα φερουν σετακι θηκη και screen protector για το veo v τωρα τι ποιοτητας θαναι θα διζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα