Προς το περιεχόμενο

Sony Ericsson Xperia Neo V 199E (?)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παρεπιπτοντος μου ειπαν στην vodafone οτι απο βδομαδα θα φερουν σετακι θηκη και screen protector για το veo v τωρα τι ποιοτητας θαναι θα διζει

δεν νομίζω να αξίζει...τη στιγμή που από το amazon παίρνεις 2 θήκες(σιλικόνης/κανονική)/10 protectors/hdmi καλώδιο με λιγότερο από 15Ε...Εγώ δεν έχω παραγγείλει αλλά έτσι το βλέπω τώρα...έλεος δηλαδή η ίδια θήκη εδώ κάνει 10Ε και από ebay/amazon 1Ε..!

Δημοσ.

δεν νομίζω να αξίζει...τη στιγμή που από το amazon παίρνεις 2 θήκες(σιλικόνης/κανονική)/10 protectors/hdmi καλώδιο με λιγότερο από 15Ε...Εγώ δεν έχω παραγγείλει αλλά έτσι το βλέπω τώρα...έλεος δηλαδή η ίδια θήκη εδώ κάνει 10Ε και από ebay/amazon 1Ε..!

βασικα δεν ξερω και ποια θα φερουν πληροφοριακα το λεω. παντος αυτη της case mate δεν μου γεμιζει και πολυ το ματι γιατι αφηνει εκτεθειμενα τα πλαινα κουμπια και την πανω και κατω επιφανεια του κηνιτου.

εσυ για ποια σκεφτεσε απο amazon;

Δημοσ.
Αυτή μου αρέσει πολύ...Αλλά άμα δεις εδώ έχει πάρα πολλές θήκες, ότι τύπου θέλεις...Εγώ προσωπικά δεν έχω ξαναγοράσει από amazon γιατί δεν ξέρω πως γίνεται αλλά θέλω να μάθω γιατί βλέπω πολύ μεγάλη ποικιλία από accs και είναι και πολύ φθηνά...
Δημοσ.

Αυτή μου αρέσει πολύ...Αλλά άμα δεις εδώ έχει πάρα πολλές θήκες, ότι τύπου θέλεις...Εγώ προσωπικά δεν έχω ξαναγοράσει από amazon γιατί δεν ξέρω πως γίνεται αλλά θέλω να μάθω γιατί βλέπω πολύ μεγάλη ποικιλία από accs και είναι και πολύ φθηνά...

πρέπει να έχεις πιστωτική για να πάρεις από το αμαζον, και θα πρέπει βέβαια να στέλνει και ο πωλητης Ελλάδα αν δεν είναι το ίδιο το αμαζον πωλητής. πχ αυτή η θήκη που κοιτάς δεν αποστέλλεται εδώ.

Δημοσ.

Εχω paypal...Απλά είναι ασφαλές να δώσω τα στοιχεία μου...? Και που μπορώ να δω αν έρχεται Ελλάδα και σε πόσες μέρες θα μου έρθει..?

Δημοσ.

Όταν πληρώνεις με paypal το μόνο που θα δει ο πωλητής είναι ονομα+διευθυνση κλπ για να στο στείλει, δεν βλέπει τα στοιχεία της καρτας που έχεις δηλωμένη στο paypal ώστε ν' ανησυχείς.

Αν στέλνει Ελλάδα θα το λέει στη σελίδα του προιόντος. Την πορεία του δέματος θα την βλέπεις μόνο αν το στέλνει με tracking number, αν στέλνει με απλό ταχυδρομείο απλά περιμένεις και οι μέρες ποικίλουν ανάλογα από το που έρχεται.

ΠΑΝΤΑ, ΠΑΝΤΑ, ΠΑΝΤΑ (!!!!) πριν την επιλογή/αγορά, τσεκάρεις την βαθμολογία που έχει ο πωλητής στο ebay και δεν αγοράζεις από πωλητή με χαμηλή βαθμολογία/κακές αξιολογήσεις (διαβαζεις τα σχόλια των άλλων αγοραστών).

Δημοσ.

αφου το neo v διαφερει απο το neo μονο στην καμερα θα κανουν στο v και οι θηκες που γραφουν οτι ειναι για το σκετο neo η παιζει να εχουν κανει και καμια διαφοροποιηση στο σασι;

Δημοσ.

αν εχετε επιδοτηση παραγγειλτε το ονλαιν

το παρηγγειλα σημερα, μου εδωσε μεγαλυτερη επιδοτηση και αναμενουμε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...