Προς το περιεχόμενο

Sony Ericsson Xperia Neo V 199E (?)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν εισαστε κοντα στο Mall, μπορειτε να πατε να το παραγγειλετε απο τον Κωτσοβολο. Τους λετε κιολας οτι στο Πλαισιο το εχουν πιο φθηνα, 199 αντι για 199,9 και σας κανουν ενα 5% εκπτωση λογω προσφορας για ολα τα ηλεκτρονικα προιοντα, σε αντιστοιχια με ολα τα καταστηματα του Mall. Γλιτωνετε ενα 10καρικο και ερχεται την Τεταρτη το μεσημερι καθως δεν εχει αλλα ετοιμοπαραδοτα.

Δημοσ.

ρε παιδια ολα καλα με το κινητακι αλλα απο πλοηγηση τι κανοθμε??? το εχω κανει ροοτ και εχω περασει iGO , navigo,find your way αλλα τιποτα δεν εχει την εμφανιση ενος σωστου τζιπιες σχετικα με χαρτες κτλ....στο χ6 μου εχω destinator και ειναι απιστευτο δεν υπαρχει κατι για android opws destinator,garmin ktl ktl???

σε γενικες γραμμες απιστευτο το κινητακι!!!

ευχαριστω!

Δημοσ.

ρε παιδια ολα καλα με το κινητακι αλλα απο πλοηγηση τι κανοθμε??? το εχω κανει ροοτ και εχω περασει iGO , navigo,find your way αλλα τιποτα δεν εχει την εμφανιση ενος σωστου τζιπιες σχετικα με χαρτες κτλ....στο χ6 μου εχω destinator και ειναι απιστευτο δεν υπαρχει κατι για android opws destinator,garmin ktl ktl???

σε γενικες γραμμες απιστευτο το κινητακι!!!

ευχαριστω!

MLS Destinator υπάρχει, αλλά δεν το θέλεις, πίστεψέ με. Το ναβιγκον γιατί δεν σου έκανε;

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι για το κινητάκι..? Έχω χρησιμοποιήσει δυο-τρεις φορές το wise-pilot επειδή πήρα κάτι δωρεάν mb από ανανέωση whats up(και ήταν πολύ καλό), αλλά δεν υπάρχει κάτι που να είναι offline και δωρεάν...? πολλά ζητάω? :mrgreen:

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι για το κινητάκι..? Έχω χρησιμοποιήσει δυο-τρεις φορές το wise-pilot επειδή πήρα κάτι δωρεάν mb από ανανέωση whats up(και ήταν πολύ καλό), αλλά δεν υπάρχει κάτι που να είναι offline και δωρεάν...? πολλά ζητάω? :mrgreen:

με την χρηση του δεκτη καποιο προγραμμα πλοηγησης???

• 1 μήνα μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω το neo V εδώ και 2 μήνες και το κινητό τα σπάει! Το μόνο που χρειάζεται είναι μια αγορά SD γιατί αυτή που έχει (2GB) είναι μικρή. Επίσης μια αγορά θήκης είναι must γιατί η κατασκευή είναι μέτρια..

Υ/Γ Μπορεί κάποιος να μου πει τι είναι το root,unlock ή όπως το λένε, και τι κερδίζεις? Ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Δημοσ.

Έχω το neo V εδώ και 2 μήνες και το κινητό τα σπάει! Το μόνο που χρειάζεται είναι μια αγορά SD γιατί αυτή που έχει (2GB) είναι μικρή. Επίσης μια αγορά θήκης είναι must γιατί η κατασκευή είναι μέτρια..

Υ/Γ Μπορεί κάποιος να μου πει τι είναι το root,unlock ή όπως το λένε, και τι κερδίζεις? Ευχαριστώ για το χρόνο σας!

μπορεις να μπεις στο site μας και να δεις ΕΔΩαναλυτικα τι ειναι το root και πληροφορίες για αρχάριους φιλε καθως και να ρωτας και οτι θες στο forum μας :mrgreen:

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

πηγε στα 193€ το κινητο σε

πλαισιο κ στα 191 στο Electroworld

δεν πιστευω να πεσει κ αλλο τον

αυγουστο.

παιδια να ρωτησω να το παρω

καλυτερα απο πλαισιο που δινει κ δωρο εφαρμογή gps Ginius Driver-

Don't Panic, κ ας μην εχει άτοκες δώσεις και θα ανέβει στα 200 με τόκους, ετσι; απο αλλου δεν

δινουν αυτο το δωρο σωστα; να μου πρωτεινετε κ μια καλη θηκη

(δωστε μου λιγκ) να του αγορασω

αμεσως;

εσας πιο σας αρεσει καλυτερα μαυρο

ή ασπρο; ποιο του παει καλυτερα; ευχαριστω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...