Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

65 ειναι πολυ λιγα οποτε ναι μαλλον θα ειναι μπουκαλι. Η αληθεια ειναι οτι με κανεναν cpu δεν ετρεξα σε στοκ ρυθμισεις.. Μονο δοκιμασα την καρτα μου με τον 3570Κ στα 4.8Ghz και παλι εβγαλα 53fps.. Επρεπε να ειχα τσεκαρει και με στοκ ειναι η αληθεια :( θα κανω στο pc μου το βραδυ, αλλο ενα τεστ,στα 3.4ghz και βλεπουμε..

ο ιδιο θα σου βγαλει γιατι εκει παιζει η καρτα σου,το μπουκαλι ξεκιναει πανω απο τα 60-65fps(stok 2500, ισως λιγο παραπανω ο 3570κ)

κλοκαρα και την καρτα απο 65fps πηγα στα 67 :-D οσο και να κλοκαρω παραπανω δεν παει, εχει ταβανι στα 67.....τουλαχιστον στα στοκ του,αλλα το μπουκαλι εχει ξεκινησει απο τα στοκ της καρτας μου

Δημοσ.

attachicon.gifmetro_report.htmlΜε 8350 stock και 7970 ghz edition

ωραιος! :-)!......... μπορεις να κλοκαρεις μονο την καρτα,να δουμε αν θα κερδισεις fps?με τις ιδιες ρυθμισεις ssaa,tess,..off  

γιατι σε εμενα δεν παει παραπανω οσο  ειναι στοκ ο cpu

και αμα εχεις ορεξη ποσταρεις και ενα 3ο με τον 8350 σε oc

Δημοσ.

Ένα πρόχειρο.Με υπερχρονισμένο τον επεξεργαστη θα ανεβάσω αύριο.

σε μενα δεινει αυτο χωρις να πειραξω τιποτα αλλα απο εκει και πανω δεν κερδιζω με το oc στην καρτα...και το μπουκαλι ειναι πιο εντονο

Kappaalphataualphagammarhoalphaphi3AE0-1

Δημοσ.

πώς ειναι δυνατον να εχεις μπουκαλι; δε δουλευει η καρτα σου στο 100% 

(tessellation εχεις ; ή το τρεχεις σοβιετικα; δεν εχει ιδιαιτερο αντικτυπο το tessellation normal στις επιδοσεις παντως  ) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...