Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαιρετώ σας!

Στο δρομο βρισκεται πλεον η παραγγελια μου ολοκληρωμενη, και θελω να αναφερω οτι ενω πηγαινα στην αρχη για 7950 Vapor-X αλλαξα σε Asus 7950 DC2T v2.. 20 ευρω ακριβοτερη αλλα εκτος το οτι εχει 1 χρονο+ εγγυηση (σε σχεση με την vapor-x) μου φαινεται και καλυτερη υλοποιηση (και μιας και το πλαινο στο 600Τ μου θα ναι full plexi συντομα, ειναι πιο γομαριδικη η Asus και θα φαινεται πιο τουμπανο το συνολο).. Εκανα καλα η εκανα *μακακια* που πηγα στην υλοποιηση της Asus.. Ευχομαι να μην κρεμασει λογο των 3ων slot.. (πολυ το βάρος!)

Απο θερμοκρασιες/αποδοση/oc ειναι οκ ή τσαμπα η τουμπανο ψυχτρα της?

Δημοσ.

Κατι διαβασα μολις σε πολυ παλια post σ αυτο το τοπικ σχετικα με ανεβασμα θερμοκρασιων μετα απο καμποσο καιρο, λογο του οτι ψιλο"κρεμουσε" η ψυχτρα και σταματουσε να ακουμπαει καλα πανω στο gpu.. Ισχυει να υπαρχουν τετοια θεματα? Μη κλαψω τα λεφτα μου πριν ακομα τρεξει το μηχανημα, κριμα ειναι..

Δημοσ.

Κατι διαβασα μολις σε πολυ παλια post σ αυτο το τοπικ σχετικα με ανεβασμα θερμοκρασιων μετα απο καμποσο καιρο, λογο του οτι ψιλο"κρεμουσε" η ψυχτρα και σταματουσε να ακουμπαει καλα πανω στο gpu.. Ισχυει να υπαρχουν τετοια θεματα? Μη κλαψω τα λεφτα μου πριν ακομα τρεξει το μηχανημα, κριμα ειναι..

Νομίζω ότι με τη version 2 που θα πάρεις λύθηκαν αυτά τα προβλήματα

Δημοσ.

Έτσι να παρηγοριέται η κόκκινη..

Εκεί που θα γέλαγα πολύ θα ήταν αν έσπαγαν καμία Titan :P

Τουλάχιστον έχουν λίγο χούμορ...

Υ.Γ. Yeah... λες και η titan είναι relevant με κάποιο τμήμα της αγοράς...

Δημοσ.

έχουν γέλοιο αυτές οι διαφημίσεις ειδικά για μας στην Ελλάδα που δεν βλέπουμε καθόλου τέτοιου στυλ 

Δημοσ.

Ρε σεις ηρθε αποθεμα με 7950DualX στην Ελλαδα και μαλιστα στα 280€? Καλη φαση.. Αλλα μου φαινετσι οτι εχει διαφορετικο bios απο την καρτα μου..

Δημοσ.

Ρε σεις ηρθε αποθεμα με 7950DualX στην Ελλαδα και μαλιστα στα 280€? Καλη φαση.. Αλλα μου φαινετσι οτι εχει διαφορετικο bios απο την καρτα μου..

γιατι δεν λες καλυτερα οτι αρχισε η καθοδος μυριων παλι!  :-D

και να σκεφτεις οτι την πουλουσανε 450e!  τους απατεωνες :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...