TEOKOS Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Αντε να δούμε http://www.guru3d.com/news_story/amd_anti_micro_stutter_crtossfire_driver_delayed_to_late_july.html
Skr1ll3x Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Χαιρετώ σας! Στο δρομο βρισκεται πλεον η παραγγελια μου ολοκληρωμενη, και θελω να αναφερω οτι ενω πηγαινα στην αρχη για 7950 Vapor-X αλλαξα σε Asus 7950 DC2T v2.. 20 ευρω ακριβοτερη αλλα εκτος το οτι εχει 1 χρονο+ εγγυηση (σε σχεση με την vapor-x) μου φαινεται και καλυτερη υλοποιηση (και μιας και το πλαινο στο 600Τ μου θα ναι full plexi συντομα, ειναι πιο γομαριδικη η Asus και θα φαινεται πιο τουμπανο το συνολο).. Εκανα καλα η εκανα *μακακια* που πηγα στην υλοποιηση της Asus.. Ευχομαι να μην κρεμασει λογο των 3ων slot.. (πολυ το βάρος!) Απο θερμοκρασιες/αποδοση/oc ειναι οκ ή τσαμπα η τουμπανο ψυχτρα της?
Skr1ll3x Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Κατι διαβασα μολις σε πολυ παλια post σ αυτο το τοπικ σχετικα με ανεβασμα θερμοκρασιων μετα απο καμποσο καιρο, λογο του οτι ψιλο"κρεμουσε" η ψυχτρα και σταματουσε να ακουμπαει καλα πανω στο gpu.. Ισχυει να υπαρχουν τετοια θεματα? Μη κλαψω τα λεφτα μου πριν ακομα τρεξει το μηχανημα, κριμα ειναι..
outlaw star Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Κατι διαβασα μολις σε πολυ παλια post σ αυτο το τοπικ σχετικα με ανεβασμα θερμοκρασιων μετα απο καμποσο καιρο, λογο του οτι ψιλο"κρεμουσε" η ψυχτρα και σταματουσε να ακουμπαει καλα πανω στο gpu.. Ισχυει να υπαρχουν τετοια θεματα? Μη κλαψω τα λεφτα μου πριν ακομα τρεξει το μηχανημα, κριμα ειναι.. Νομίζω ότι με τη version 2 που θα πάρεις λύθηκαν αυτά τα προβλήματα
Skr1ll3x Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Μολις φυσηξε ενα αερακι και μου πηρε τον κρυο ιδρωτα! Thnx! 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Έτσι να παρηγοριέται η κόκκινη.. Εκεί που θα γέλαγα πολύ θα ήταν αν έσπαγαν καμία Titan
Alchemist` Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Έτσι να παρηγοριέται η κόκκινη.. Εκεί που θα γέλαγα πολύ θα ήταν αν έσπαγαν καμία Titan Τουλάχιστον έχουν λίγο χούμορ... Υ.Γ. Yeah... λες και η titan είναι relevant με κάποιο τμήμα της αγοράς...
qsis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 έχουν γέλοιο αυτές οι διαφημίσεις ειδικά για μας στην Ελλάδα που δεν βλέπουμε καθόλου τέτοιου στυλ
Millennium Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Τουλάχιστον δείχνουν σημάδια ζωής στο θέμα marketing.
Prospector8 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Ρε σεις ηρθε αποθεμα με 7950DualX στην Ελλαδα και μαλιστα στα 280€? Καλη φαση.. Αλλα μου φαινετσι οτι εχει διαφορετικο bios απο την καρτα μου..
saiz Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Ρε σεις ηρθε αποθεμα με 7950DualX στην Ελλαδα και μαλιστα στα 280€? Καλη φαση.. Αλλα μου φαινετσι οτι εχει διαφορετικο bios απο την καρτα μου.. γιατι δεν λες καλυτερα οτι αρχισε η καθοδος μυριων παλι! και να σκεφτεις οτι την πουλουσανε 450e! τους απατεωνες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα