Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά πιστεύω πως ήρθε ο καιρός να αλλάξω κάρτα γραφικών μιας και η HD4650 αρχίζει και τα βρίσκει σκούρα με τα νέα games.

Το σύστημα μου αποτελείται από :

CPU :INTEL CORE 2 QUAD Q8400

RAM :KINGSTON 4GB @667MHz

MOBO:GIGABYTE G31M-ES2C

PSU :500 Watt φολα κολα των μυλτιδραμα οπότε πάει και αυτό για αλλαγή

Ανάλυση οθόνης:1920x1080

Χρήματα που διαθέτουμε 400 max. Επίσης εννοείται πως θα κλοκαρω τον επεξεργαστή στα 3.4GHz οπού είναι rock stable με 1.3volt,το έχω δοκιμάσει με ένα HX650 ενός φίλου.

Σκεφτόμουνα για αυτά:

GPU:Gainward GTX 570 GS 1.28GB DDR5

PSU:Corsair Power Supply 650W

Και από 'τι φαίνεται μάλλον θέλω και μια ψήκτρα για τον επεξεργαστή αλλά δεν ξέρω ποια?

Επίσης ένα ακόμα ερώτημα είναι αν αξίζει να περιμένω να βγουν οι HD7xxx ?

Δημοσ.

Πολυ καλη επιλογη τροφοδοτικου αλλα με 10 ευρω παραπανω παίρνεις το 750 Corsair 750W TX V2 CMPSU-750TXV2EU ΤΙΜΗ 101.84 € σε περιπτωση που θα θελεις να κανεις κανενα crossfire στο μελλον με 2 τετοιες HD6950 DirectCU II 2GB DDR5 (Asus) ΤΙΜΗ 258.92 €

Βαλε και μεσα στην τιμη την Corsair Air Series A70 ΤΙΜΗ 38.70 €

και σε συνολο εισαι 399,46

Εννοειται οτι θα ανεβασεις και επεξεργαστη αλλα και την καρτα γραφικων.

Δημοσ.

Τα 400 το δινεις μονο για καρτα ή για καρτα-psu-ψυκτρα?

1 συμβουλη απο εμενα.

Αν την παλευεις περιμενε την εορταστικη περιοδο που "λογικα" θα πεσουν οι τιμες.

Για το πια καρτα θα διαλεξεις θα σου πουν τα παιδια.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση σας . Λοιπόν στο θέμα μας η HD6950 που προτείνεις flashαρεται σε HD6970? Μάλλον θα πάρω το τροφοδοτικό που προτείνεις και την ψήκτρα. Μήπως ξέρετε ποτέ βγαίνουν οι HD 7xxx ? Γιατί από τι μια θα είναι καινούργιες από την άλλη θα πέσουν οι τιμές στις κάρτες προηγούμενης γενιάς .Μπορω να δωσω 400-450 max για όλα μαζί.

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι φλασαρεται σε 6970 και εαν πλεον βρεις καμια τετοια στην αγορα σφύρα και απο εδω.

Αλλα εαν την ανεβασεις στα ρολογια της 6970 (μιας και μαλλον θα το κανεις γιατι εδω μιλας για φλασαρισματα οποτε οκ) οι διαφορες μεταξυ των 2 θα ειναι ελαχιστες.

Οι καινουργιες καρτες θα βγουν το πρωτο τριμηνο του 2012 οπως ακούγεται.Και επισης ακουγεται οτι θα ειναι καλυτερες.Αλλα μην περιμενεις να πεσουν κατακορυφα οι τιμες των τωρινών.Ποτε ηταν η τελευταια φορα που εγινε αυτο αληθεια?

Δημοσ.

Αξίζει δηλαδή να περιμένω ? Κοίτα δεν λέω να πάει η HD6970 από 320 στα 200 εννοείται ... αλλά αν είναι να περιμένω ίσως πάω σε εξ' ολοκλήρου νέο σύστημα μιας και θα έχουμε μαζέψει και άλλα λεφτά ... περιμένω και άλλες απόψεις.

Δημοσ.

Για τροφοδοτικό μπορείς να δεις και αυτό: TT Toughpower 750. Κάνεις άνετα CF με ότι κάρτες πάνω.

Αν είσαι όμως διατεθειμένος να δώσεις τα χρήματα του TX-750, δες και αυτό TT-ToughpowerXT-775 το οποίο είναι και Modular

Όμως Θα σου πρότεινα να δεις κάποια 6850/5850 μεταχειρισμένη στα 100 εδώ στις αγγελίες και να δεις αργότερα μια γενικότερη αναβάθμιση.

Δημοσ.

Εγω γιατι νομιζω οτι με το TX650 εισαι μια χαρα και για CF 2X6950 2gb

H cpu εχει tdp 95w αλλα για να ειμαστε σιγουροι ας υποθεσουμε ολη η συνθεση εκτος καρτων οτι τραβαει 150W απο τη μπριζα

Το Crossfire 6950 σε παιχνιδια καταναλωνει γυρω στα 330 βαττ,οταν τρεχει Furmark αντε να χτυπαει 400 απο τη μπριζα

Οποτε θα εχουμε 550w/12V=45,8Amp απο τη μπριζα,δηλαδη περιπου 37 A απο το τροφοδοτικο υπολογιζοντας 0.8 efficiency.Βαζουμε και ενα περιθωριο 20% για να μην ειμαστε στη τσιτα και γυριζουμε στα 46 A το TX650 μπορει να δωσει 53 A vs 37 A που θα καταναλωνει το PC τρεχωντας Furmark

Δημοσ.

Άρα πάμε για το 650 θα αντέξει πχ. 2 GTX 570 αν πάω προς τα εκεί ? Διάβασα εδώ λέει "Η HD7870 (Thames XT) με 1536 Steam Processor (Ισοδύναμο με αυτούς της HD6970) είναι χρονισμένη υψηλότερα στα 950MHz,στα 32 ROP και 2GB 256-bit wide memory interface θα αντικαταστήσει την HD6870 (Barts XT) η οποία είχε 1120 stream processors και τρέχει στα 900MHz. Η HD7870 έχει μέγιστο TDP στα 120W." οπότε μήπως αξίζει να περιμένω και να την παλέψω όπως είμαι τώρα έτσι και αλλιώς παίζει τα πάντα αλλά οριακά...δεν ξέρω τι να κάνω πείτε καμιά ακόμα γνώμη.

Δημοσ.

Η ταπεινη μου γνωμη ειναι να κανεις λιγο υπομονη να δεις τα καινουργια μοντελα,ετσι και δεν θες να βαλεις σειρα 7000 μπορεις να βρεις σε χαμηλοτερη τιμη τη καρτα που θα θες.Διαφορετικα αν δεν κρατιεσαι βαλε την πιο ακριβη καρτα που μπορεις να πληρωσεις και μην μπλεξεις με CF και SLI..

Δημοσ.

Από τι μια μου έρχεται να πάρω μια κάρτα τώρα και από την άλλη να περιμένω λίγο ελπίζω να αξίζει η αναμονή μόνο :unsure:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...