Minas_gr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Εχω ένα λαπ τοπ το οποίο είναι χαλασμένο, και σκέφτομαι να αγοράσω τώρα ένα σταθερό. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το σκληρό του λαπ τοπ στο σύστημα που θα φτιάξω? χρειάζεται να πάρω τίποτα extra για να μπορέσω να τον συνδέσω? Γιατί απ ότι είδα η τιμές τον σκληρών δίσκων έχουν φτάσει τα ύψη! Επίσης είχα περασμένα τα γνήσια Windows vista στον σκληρό αυτόν, θα λειτουργήσουν κανονικά πάλι με τον άλλο υπολογιστή? Ευχαριστώ.
xristoforos89 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Πριν απο κανεναν μηνα συνδεσα εναν Hybrid HDD στο pc ενος φιλου (καναμε κατι πειραματα) και συνδεθηκε κανονικα, χωρις κατι εξτρα (καλωδιο, ανταπτορες κλπ). Τα windows δεν θα δουλεψουν λογω του οτι ειναι περασμενοι drivers και προγραμματα του λαπτοπ, και θα εχεις μπλε οθονες στον σταθερο. Θα πρεπει να γινει φορματ και εγκατασταση του λειτουργικου απο την αρχη.
TheELF Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Αν είναι SATA ο δίσκος θα μπορέσεις να τον βάλεις αμέσως χωρίς τίποτα άλλο αν δεν σε πειράζει να κρέμεται αν σε πειράζει υπάρχουν bracket για να τον στερεώσεις,αν όμως είναι IDE θα χρειαστείς αντάπτορα ή IDE σε sata ή ide2,5' σε ide3,5' αν έχεις ide θύρες η νέα μητρική. Υπόψιν ότι ο σκληρός του laptop θα είναι θεό-αργός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα