Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστεύω ότι η τιμή είναι αρκετά καλή.... για μια μηχανή που θεωρείτε η κορυφαία ίσως οικιακή μηχανή παραγωγής espresso ....

http://www.ebay.co.uk/itm/Gaggia-macchina-caffe-manuale-classic-/130483959286?pt=Macchine_del_Caff%C3%A8&hash=item1e617335f6

http://www.skroutz.gr/s/2188/Gaggia-Classic.html?keyphrase=gaggia+classic

Δημοσ.

αμα δεν τον κοβει τον καφε γιατι να δωσεις τοσα..εγω εχω την κοκκινη color gaggia με 189 απο το carefour πριν 2-3 χρονια ..

Γιατί αν κόβει εσωτερικά τον καφέ είναι της πλάκας (τελείως όμως, ακόμα και αυτές του χιλιάρικου...)

Με τη συγκεκριμένη μηχανή και έναν καλό κόφτη είσαι άρχοντας για πολλά χρόνια...

Δημοσ.

Γιατί αν κόβει εσωτερικά τον καφέ είναι της πλάκας (τελείως όμως, ακόμα και αυτές του χιλιάρικου...)

Με τη συγκεκριμένη μηχανή και έναν καλό κόφτη είσαι άρχοντας για πολλά χρόνια...

Μα εννοείτε ότι θα πάρεις και μύλο.... τότε άμα πιεις καφέ ... δεν θα θέλεις να πιεις αλλού...

Όλα τα άλλα είναι απλές απομιμήσεις.....

:rolleyes:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ΕΕΕΕ ρε μ@μω τη γκαντεμιά μου να μην εχω ενα μικρο ποσο καβατζα να τη χτυπήσω τωρα!!!! Παίρνεις κ ενα μύλο μετά κ εισαι σουπερ κομπλέ!!!

Μ@μω τη κρίση μου!! Μολις εδωσα το ιδιο ποσο στη ΔΕΗ για τα καμώματα του Μπενι! <_< <_<

• Like 2
Δημοσ.

ΕΕΕΕ ρε μ@μω τη γκαντεμιά μου να μην εχω ενα μικρο ποσο καβατζα να τη χτυπήσω τωρα!!!! Παίρνεις κ ενα μύλο μετά κ εισαι σουπερ κομπλέ!!!

Μ@μω τη κρίση μου!! Μολις εδωσα το ιδιο ποσο στη ΔΕΗ για τα καμώματα του Μπενι! <_< <_<

Μα, για αυτό τον λόγο στα πήρε! Για να μην τα σπαταλήσεις σε καφέδες! :-D

• Like 2
Δημοσ.

Αυτόν τον μύλο έχω κ εγώ, εδώ κ 1-2 μήνες, αγορασμένος απο Amazon. Απόλυτα ευχαριστημένος :rolleyes: κ τον θεωρώ best value for money. Σε συνδιασμό με gaggia color απο media στα 129 ευρώ :mrgreen: πίνω super καφεδάκι!

Δημοσ.

Μα, για αυτό τον λόγο στα πήρε! Για να μην τα σπαταλήσεις σε καφέδες! :-D

με το πόνο μου παίζεις hurin :D :D :D (μολις ανακάλυψα οτι πλήρωσα παραπάνω τετραγωνικά στο μπενι απ οσα έχω, βουρ αύριο για διόρθωση)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...