fragment_ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 ερώτηση σ όλα τα μέλη του insomnia! που κρατάτε σημειώσεις κατά την διάρκεια που βρίσκεται στον υπολογιστή ;;;;; (ή γενικότερα όταν εργάζεστε, παρακολουθηθείτε κάτι, συνοψίζετε, λογαριάζετε και θέλετε να το σημειώσετε; ε. προσωπικά ένα χάος, χρησιμοποιώ σημειωματάριο των windows και σπανια μπλοκάκι εκτός pc. το θέμα ειναι όταν θέλουμε να 'χουμε Portable όλες αυτες τις σημειώσεις είτε μέσω κινητού η λαπιτοπ πως γίνεται η δουλειά; πόσες φορές λέω "αχχχχ το αρχείο το έχω μέσα! ... ή αχ! πρέπει να πάω σπίτι" ... λοιπόν υπάρχει καμία υπηρεσία της προκοπής στο ίντερνετ; για κάποιο διάστημα χρησιμοποίησα το Notebook της Google ,,, αφενός ομως δεν ηταν λειτουργικό κ αφετέρου μόλις σταμάτησε η υπηρεσία, υποχρεώνοντας με να χρησιμοποιήσω το Google Docs που αφενός ειναι βαρύ κ αφετέρου δεν εξυπηρετεί εύκολες κινήσεις και πεδίο σημείωσης ... ευχαριστω! το Thread μπαίνει στο "Διαδίκτυο"
antonl Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Προσωπικά χρησιμοποιώ Notepad. Υπάρχει και το evernote με συμβατότητα με σχεδόν όλες τις συσκευές (κινητό, pc etc).
leukonas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Στο iphone που τα μεταφέρει σαν notes στο gmail
antonl Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Στο iphone που τα μεταφέρει σαν notes στο gmail Κι αν σερφάρεις στο pc και θες να σώσεις ένα κομμάτι από κάποιο κείμενο; :Ρ
fragment_ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Κι αν σερφάρεις στο pc και θες να σώσεις ένα κομμάτι από κάποιο κείμενο; :Ρ αυτήν την απορία έχω κ' εγώ τόσα χρόνια (δοκιμασμένο) ... όσον αφορά το evernote είναι περισσότερο χρήσιμο σε χρήστες MACOSX ...
antonl Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 [...] όσον αφορά το evernote είναι περισσότερο χρήσιμο σε χρήστες MACOSX ... Γιατί αυτό; Δεν το χω χρησιμοποιήσει όπως είπα αλλά έχω ακούσει καλά λόγια και ξέρω πως παίζει σε Win/OSX + διάφορα κινητά.
fragment_ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Γιατί αυτό; Δεν το χω χρησιμοποιήσει όπως είπα αλλά έχω ακούσει καλά λόγια και ξέρω πως παίζει σε Win/OSX + διάφορα κινητά. δε μ' αρέσει η έκδοση του για windows (γούστα είν' αυτά) ειδικά αυτό το ανεξάρτητο function εξυπηρέτησης πάνω στην μπάρα δεν υπάρχει στα windows ...
Physics_Rulez Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Και στο PC και σε Android δουλεύω πλέον SpringPad. Πολύ πιο εύχρηστο από Evernote (το οποίο παράτησα), χωρίς όρια, free, με πιο φιλικό περιβάλλον.
fragment_ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Και στο PC και σε Android δουλεύω πλέον SpringPad. Πολύ πιο εύχρηστο από Evernote (το οποίο παράτησα), χωρίς όρια, free, με πιο φιλικό περιβάλλον. χμμ φιλτατε θα το τσεκάρω Συνηθως στο iPhone μου... στην ανάγκη ...
sphinxgr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Σε τετράδιο Α5! Τι καλύτερο?!?!?!? Μακάρι όμως να μπορούσαμε να γράφαμε και σημειώσεις για μαιλς που έχουμε στο outlook!
leukonas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Κι αν σερφάρεις στο pc και θες να σώσεις ένα κομμάτι από κάποιο κείμενο; :Ρ Πατάω new note στο mail app του macbook Πολλές φορές βγάζω απλά φωτογραφία με το κινητό και την κάνω upload στο dropbox σε ένα φάκελο.
fragment_ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 πολύ καλό περιβάλλον διεπαφής! cloud σε όλες τις συσκευές! https://chrome.google.com/webstore/detail/mijlebbfndhelmdpmllgcfadlkankhok Πατάω new note στο mail app του macbook Πολλές φορές βγάζω απλά φωτογραφία με το κινητό και την κάνω upload στο dropbox σε ένα φάκελο. χαρά στην υπομονή σου
PCharon Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Επειδή είμαι Oper-άκιας, απλά χρησιμοποιώ κατά κόρον την εγγενή λειτουργία διατήρησης σημειώσεων στον Opera. Επίσης σημειώνω και σε χαρτί μερικά πράγματα, ανάλογα περί τίνος πρόκειται. Το χαρτί για μένα είναι αναντικατάστατο διότι δεν χρειάζεται μπαταρία/χρόνος για να δεις τί έχεις γράψει και δεν κινδυνεύεις από απώλεια δεδομένων λόγω... βλάβης. Επίσης στο χαρτί κάνεις κι άλλες μαγκιές με το διαθέσιμο χώρο, σχεδιάκια, επισημάνσεις, βελάκια κτλ και πάντα γρήγορα και χωρίς να νιώθεις πως παίζεις. Αν θέλω να σχεδιάσω κάτι που έχω στο μυαλό μου (είτε είναι κάποιο σχέδιο, είτε κάποιο οργανόγραμμα κτλ) χρησιμοποιώ κόλες Α4. Όταν πάω κάπου για μια δουλειά παίρνω μαζί μου λευκό μπλοκάκι χωρίς γραμμές που χωράει σε τσέπη μπουφάν. Επίσης πάνω στο γραφείο μου υπάρχουν πάντα μικρά post-it για μικροσημειώσεις τύπου υπενθύμισης (γιατί είμαι χομπίστας ξεχασιάρης τελευταία), για να σημειώνω κωδικούς, to-do ψώνια/ενέργειες/ραντεβού και γενικώς σημαντικά μικροπραγματάκια που δεν πρέπει να χαθούν και πρέπει να τα έχω μπροστά μου. Μη ξεχνάμε πως η μέθοδος της γραφής είναι ένας από τους τρόπους αποστήθισης, αν το έχεις γράψει κάπου μια φορά με το χέρι σου τότε έχεις περισσότερες πιθανότητες να το θυμηθείς όταν χρειαστεί (γι αυτό κι αν θυμάστε από το σχολείο, τουλάχιστον σε εμένα έτσι συνέβαινε, οποτεδήποτε κάναμε σκονάκι πχ κάποιο τύπο τελικά το μαθαίναμε λόγω της πράξης και το θυμόμασταν χωρίς το σκονάκι).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα