takisblues Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 γεια σας παιδια! σημερα επεσε νερο στο macbook pro ενω δουλευε και εσβησε!μετα απο αυτο εκανα(μαλλον κακως)2-3 προσπαθειες να τον ανοιξω αλλα δεν αναβει καθολου! το εχω παρει απο τα saturn και ηθελα να ρωτησω που μου προτεινετε να το παω για επισκευη στην θεσσαλονικη...στο καταστημα απο οπου το πηρα ή πχ στο igenius στην ιασωνιδου που μου προτεινε καποιος; αν καποιος ειχε αναλογη εμπειρια θα μπορουσε να μου πει ενα ..τυχαιο κοστολογιο; ευχαριστω για τον χρονο σας!
Tablet Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 To πας στην Elite βεβαια εννοειται οτι δεν λες οτι σου επεσε νερο. Γιατι δεν καλυπτεται.. Αστο να στεγνωσει καλα βαλτο σε κανα σωμα κοντα και ισχυρισου οτι ξαφνικα δεν σου ανοιγει..
Palp Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Που είχα διαβάσει ότι οι ηλεκτρονικές συσκευές στην πλακέτα/μητρική έχουν ένα "αισθητήρα" που αλλάζει χρώμα αν έχει βραχεί ώστε να το βλέπουν οι τεχνικοί και να αρνούνται την επισκευή. Δεν είμαι σίγουρος όμως αν είναι για κινητά ή φορητούς υπολογιστές...
firewalker Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δεν χρειάζεται να έχει "αισθητήρα". Από την στιγμή που έπεσε νερό και το έκανε να σβήσει θα "κάνει μπαμ" μόλις το ανοίξουν.
chsam Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Στα κινητα υπαρχουν δεικτες υγρασιας και ειναι φανερα απο οποιονδηποτε.πχ ειδικα τα προηγουμενα σονυερικσον ειχαν και στην πλατη του κινητου και στην μπαταρια καποια ασπρα αυτοκολλητα τα οποια γινονταν κοκκινα αν ειχε υγρασια.
takisblues Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις παιδια και συγνωμη για την καθυστερημενη απαντηση μου αν και εσεις με βοηθησατε αμεσως… τελικα το mac επαιξε την επομενη μερα αφου στεγνωσε καλα και η μονη δυσλειτουργια που βλεπω μετα απο το ατυχημα ειναι πως οταν η μπαταρια ειναι κατω απο 70% δεν μπορω να δουλευω το λαπτοπ και ταυτοχρονα να το φορτιζω..σβηνει το φωτακι της φορτισης και πρεπει να το βαλω σε λειτουργια sleep ή να το κλεισω για να φορτισει.. αν ομως ειναι απο 70% και πανω η μπαταρια μπορω να δουλευω και ταυτοχρονα να φορτιζει και να φτασει στο 100%!
lagoudakis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Φιλε μου αργα η γρηγορα θα το βρεις δυστυχως μπροστα σου το προβλημα με την υγρασια...το πιθανοτερο ειναι οτι θα σου βγαλει αλλα προβληματα
takisblues Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 εχεις δικιο αυτο σκεφτομαι και εγω...τι να πω κουραγιο..
takisblues Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 και ναι εδω και 2 μερες δεν φορτιζει καθολου! λετε να ειναι απο το νερο; μηπως να τσεκαρω μηπως φταιει το καλωδιο; εχει παρατηρηθει σε αλλους να μη φορτιζει για καποιο αλλο λογο;;;
basilis5 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 λυσε το απο κατω, βγαλε και την μπαταρια και πλακωσε το με κανενα σεσουαρ αλλα οχι στο τερμα ζεστο αερα. ασε το ανοιχτο καπου ευαρεα 2-3 μερες. και γενικα να σαι σιγουρος πριν το βαλεις ξανα στο ρευμα, αν εχει κρατησει νερο ειναι επικινδυνο. ειναι και αλουμινενιο αρα καλος αγωγος ηλετρισμου μην κανει κανενα τσακ και σε χτυπησει ρευμα
kage Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 http://www.insomnia.gr/topic/200141-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%B7-laptop/page__st__40
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα