Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι να πεις τώρα . Άμα ήταν το παιδί σου θα καθόσουν να το κοιτάς έτσι ?

Θα φανώ κακός αλλά όσο ανεγκέφαλος ήταν αυτός που έριξε τη φόλα, άλλο τόσο ανεύθυνος ήσουν και εσύ .

• Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Θα φανώ κακός αλλά όσο ανεγκέφαλος ήταν αυτός που έριξε τη φόλα, άλλο τόσο ανεύθυνος ήσουν και εσύ .
Ναι. Μαζί τα φάγαμε.
Δημοσ.

Τι να πεις τώρα . Άμα ήταν το παιδί σου θα καθόσουν να το κοιτάς έτσι ?

Σοβαρά τώρα; Ειπώθηκε αυτό;

Δημοσ.

Κοίτα ΛΟΓΙΚΑ για να του μυρίσει ωραία του σκύλου (=> να είναι φαϊ) και να τον πειράξει τόσο που να τον στείλει, chances are..

Δε νομίζω να έφαγε τοξική μπανανόφλουδα ξέρω 'γω.

Δημοσ.

Ξέρω πως πονάει η απώλεια ενός ζώου, κυρίως τον κατοικίδιων. Αλλά... Ζώο ήταν όχι παιδί.

Το να πιάσουμε να κρεμάσουμε, κάψουμε, θάψουμε ζωντανό, αυτόν που πετά φόλες κ.τ.λ. τα θεωρώ εντελώς αστεία.

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρω πως πονάει η απώλεια ενός ζώου, κυρίως τον κατοικίδιων. Αλλά... Ζώο ήταν όχι παιδί.

Το να πιάσουμε να κρεμάσουμε, κάψουμε, θάψουμε ζωντανό, αυτόν που πετά φόλες κ.τ.λ. τα θεωρώ εντελώς αστεία.

Μην το θεωρεις καθολου αστειο, τα ζωα ειναι σαν μικρα παιδια, ποσο οταν τα εχεις και πολλα χρονια... και τα εχεις αγαπησει.

Το να προκαλεις ομως εσκεμμενα το θανατο ενος ζωου δεν κανει τον αλλο πιο ανθρωπο. Επειδη ειναι ζωο δεν σημαινει οτι πρεπει να πεθανει.

Δημοσ.

Μην το θεωρεις καθολου αστειο, τα ζωα ειναι σαν μικρα παιδια, ποσο οταν τα εχεις και πολλα χρονια... και τα εχεις αγαπησει.

Δεν το θεωρώ καθόλου αστείο. Απλά το θεωρώ υπερβολικό. Όπως και τις τιμωρίες που ακούγονται.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το θεωρώ καθόλου αστείο. Απλά το θεωρώ υπερβολικό. Όπως και τις τιμωρίες που ακούγονται.

Δηλητηριάζεις ένα αθώο πλάσμα. Παιδί, σκυλί what have you. Όχι για να τραφείς, όχι γιατί με κάποιο τρόπο επηρεάζει την υγιεινή του χώρου σου. Επειδή έτσι.

Όχι. Σόρρυ.

Δημοσ.

Δηλητηριάζεις ένα αθώο πλάσμα. Παιδί, σκυλί what have you. Όχι για να τραφείς, όχι γιατί με κάποιο τρόπο επηρεάζει την υγιεινή του χώρου σου. Επειδή έτσι.

Όχι. Σόρρυ.

Το "Επειδή έτσι" δεν το ξέρουμε.

Και αν είναι το ίδιο όλα τα αθώα πλάσματα τι είναι αυτό που με νομιμοποιεί να σκοτώσω με αισχρό τρόπο έναν αρουραίο που απειλεί την υγιεινή μου; Και ένα "γυφτάκι" στον ΗΣΑΠ, οι 15 Πακιστανοί στο διπλανό σπιτάκι που μένουν χωρίς τουαλέτα; Μπορεί να απειλεί την υγιεινή μου. Να τους δώσουμε υδροκυάνιο;

Τις ίδιες τιμωρίες θα έπρεπε να επιβάλουμε στον χομπίστα ψαρά και κυνηγό; Επειδή έτσι, για το κέφι τους σκοτώνουν.

Για μέναν είναι άλλο το αθώο πλάσμα σκυλί, γατί, ποντίκι, σκουλήκι και άλλο το αθώο πράγμα παιδί.

Όχι. Σόρρυ. Τα σκυλιά σκυλιά και τα παιδιά παιδιά.

Δημοσ.

Το "Επειδή έτσι" δεν το ξέρουμε.

Και αν είναι το ίδιο όλα τα αθώα πλάσματα τι είναι αυτό που με νομιμοποιεί να σκοτώσω με αισχρό τρόπο έναν αρουραίο που απειλεί την υγιεινή μου; Και ένα "γυφτάκι" στον ΗΣΑΠ, οι 15 Πακιστανοί στο διπλανό σπιτάκι που μένουν χωρίς τουαλέτα; Μπορεί να απειλεί την υγιεινή μου. Να τους δώσουμε υδροκυάνιο;

Τις ίδιες τιμωρίες θα έπρεπε να επιβάλουμε στον χομπίστα ψαρά και κυνηγό; Επειδή έτσι, για το κέφι τους σκοτώνουν.

Για μέναν είναι άλλο το αθώο πλάσμα σκυλί, γατί, ποντίκι, σκουλήκι και άλλο το αθώο πράγμα παιδί.

Όχι. Σόρρυ. Τα σκυλιά σκυλιά και τα παιδιά παιδιά.

Στο θέμα της υγιεινής αναφέρθηκα σχετικά με τα ποντίκια κτλ. Αν μπουν στο σπίτι σου δεν θα κάτσεις να παίξετε και τάβλι. Ύστερα για εμένα είναι σαφής ο διαχωρισμός του να σκοτώνεις για πλάκα, επειδή σου τη σπάνε οι γάτες κ.ο.κ. από το να σκοτώσεις για να τραφείς. Μην τραβάμε από τα μαλλιά ένα απλό πράγμα. Κατατά προφανώς και δεν θα σκοτώσεις άνθρωπο, δεν ξέρω όμως γιατί είναι λιγότερο προφανές ότι το να υποβάλλεις ένα σκυλί πχ σε βασανιστικό θάνατο είναι ειδεχθές.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...