YiN Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δηλαδή αν ο τύπος σκότωνε τα κουτάβια με υποξία και "φεύγαν" με μια "ευχάριστη" ζαλάδα θα άλλαζε κάτι; Επειδή θα γούσταρε να τα σκοτώσει για να δει τα πτώματα τους και μόνο; Όπως καταλαβαίνεις δεν αλλάζουν και πολλά. Πες μου εσύ, μεταξύ ανθρώπων, αν ο Χ σκοτώσει τον Ψ με βασανιστήρια και απ'όλα, ή του τινάξει τα μυαλά χωρίς καν να το πάρει πρέφα πόσο αλλάζει η συμπάθειά σου γι'αυτόν; Μπδγ, για τσεκάρετε και αυτό. Και αυτό.
slygeo87 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 να ξερανε ομως ποσα ζωυφια και μικροβια σκοτωνει το σωμα τους καθε μερα.. Θυμήσου πότε αφαίρεσες τη ζωή ενός εντόμου για πρώτη φορά στη ζωή σου. Ήταν η πρώτη φορά που βίωσες τι θα πει θάνατος/απώλεια.
-nick- Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 να ξερανε ομως ποσα ζωυφια και μικροβια σκοτωνει το σωμα τους καθε μερα.. Μη χειρον βελτιστον. Επειδη λοιπον σκοτωνει το σωμα μας μικροβια, ας σφαξουμε και ενα σκυλι να ουμ
Lucifer Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δηλαδή αν ο τύπος σκότωνε τα κουτάβια με υποξία και "φεύγαν" με μια "ευχάριστη" ζαλάδα θα άλλαζε κάτι; Εξαρτάται γιατί τα σκότωνε. Αν τα σκότωνε γιατί είχαν λύσσα, ναι, καλύτερα να τα σκοτώσει με υποξία, σφαίρα, ένεση παρά με αλυσοπρίονο και αλάτι για πάστωμα. Αν τα σκότωνε γιατί δεν είχε τι να κάνει, στο χέρι σου είναι να κρίνεις αν θα τον αφήσεις να προσέχει το παιδί σου 5 λεπτάκια αν τα σκότωσε ανώδυνα ή επώδυνα. Το ωραίο είναι που έκοψες το υπόλοιπο του quote. Εκεί να δεις στοχευμένη απάντηση. Η αντίφασή σου είναι εκεί ακόμα και με 5 παραγράφους ενδιάμεσα, αν θεωρείς πως αλλάζει κάπως το νόημα, μπορείς να εξηγήσεις το πως.
firewalker Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Πες μου εσύ, μεταξύ ανθρώπων, αν ο Χ σκοτώσει τον Ψ με βασανιστήρια και απ'όλα, ή του τινάξει τα μυαλά χωρίς καν να το πάρει πρέφα πόσο αλλάζει η συμπάθειά σου γι'αυτόν; Συμπάθια δεν θα υπήρχε. Αλλά για τον βασανιστή θα ήθελα ποιο βαριά τιμωρία. Όπως θέλω και ποιο βαριά τιμωρία για κάποιον που βασανίζει έναν άνθρωπο από κάποιον που βασανίζει ένα ζώο. Πρέπει να έχει γίνει ξεκάθαρο νομίζω.
-nick- Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Εξαρτάται γιατί τα σκότωνε. Αν τα σκότωνε γιατί είχαν λύσσα, ναι, καλύτερα να τα σκοτώσει με υποξία, σφαίρα, ένεση παρά με αλυσοπρίονο και αλάτι για πάστωμα.Αν τα σκότωνε γιατί δεν είχε τι να κάνει, στο χέρι σου είναι να κρίνεις αν θα τον αφήσεις να προσέχει το παιδί σου 5 λεπτάκια αν τα σκότωσε ανώδυνα ή επώδυνα. Αυτο λεμε για τα εντομα. Για αναιτιο θανατο εστω και αν ειναι χωρις πονο. Ξερω γω να βγει καποιος στο χωριο του και να μαζευει τζιτζικια σε γυαλα και να τα σκοτωνει
KilliK Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Θυμήσου πότε αφαίρεσες τη ζωή ενός εντόμου για πρώτη φορά στη ζωή σου. Ήταν η πρώτη φορά που βίωσες τι θα πει θάνατος/απώλεια. το βιωνω every time i masturbate.
slygeo87 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 το βιωνω every time i masturbate. Εντάξει κι εγώ τα καλοκαίρια κυνηγάω κουνούπια. Είσαι παιδάκι και πατάς ένα μυρμήγκι. Και σκυβείς και το κοιτάς ξερω 'γω. Αυτό εννοώ.
YiN Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Συμπάθια δεν θα υπήρχε. Αλλά για τον βασανιστή θα ήθελα ποιο βαριά τιμωρία. Όπως θέλω και ποιο βαριά τιμωρία για κάποιον που βασανίζει έναν άνθρωπο από κάποιον που βασανίζει ένα ζώο. Πρέπει να έχει γίνει ξεκάθαρο νομίζω. Ε, είσαι καλυμμένος από τον νόμο τότε =ρ Επιμένω πάντως, δες τα λινκς που πόσταρα προηγουμένως. Πραγματικά πιστεύω πως κάποιος που μπορεί να βασανίσει ένα ζώο ποτενσιαλλυ μπορεί με αρκετή άνεση να κάνει το ίδιο και σε έναν άνθρωπο. *Κιλλικ ελπίζω να μην κάνεις και τελετή ταφής στα σπερματοζωάριά σου. Αλήθεια.
Lucifer Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Αυτο λεμε για τα εντομα. Για αναιτιο θανατο εστω και αν ειναι χωρις πονο. Ξερω γω να βγει καποιος στο χωριο του και να μαζευει τζιτζικια σε γυαλα και να τα σκοτωνει Εντάξει, ψυχρά λογικά ισχύει. Αλλά ψυχρά λογικά επίσης, τα τζιτζίκια μπορεί να είναι βλαβερά, είναι βρώσιμα και ζούνε 2 χρόνια. Αλλά ναι, κάποιος που μπαίνει στον κόπο να σκοτώσει κάτι που δεν τον επηρεάζει, ό,τι κι αν είναι αυτό, εμένα δε θα μου λείψει.
insomniaK Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δίπλα στον άγνωστο στρατιώτη, τα θάβει. είναι οι τελευταίοι αγνοί έλληνες.
firewalker Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Επιμένω πάντως, δες τα λινκς που πόσταρα προηγουμένως. Πραγματικά πιστεύω πως κάποιος που μπορεί να βασανίσει ένα ζώο ποτενσιαλλυ μπορεί με αρκετή άνεση να κάνει το ίδιο και σε έναν άνθρωπο. Δεν διαφωνούμε καθόλου μα καθόλου σε αυτό. Από την αρχή μίλησα ξεκάθαρα για τις υπερβολές. Π.χ. αρνούμαι να λέει κάποιος τον πατέρα μου δολοφόνο (true story btw) και πως πρέπει να τον κάνουν το ίδιο στα παιδιά του επειδή σφάζει το αρνί που θα φάμε το Πάσχα χωρίς αναισθησία. Μπορεί να φαίνεται σοκαριστικό σε κάποιον αλλά τι νόμιζε, πως η γενιά των πατεράδων μας έκανε αναισθησία στα ζώα πριν τα σφάξουν ή πως αυτοκτονούσαν μόνα τους μια μέρα πριν το Πάσχα;
slygeo87 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δεν διαφωνούμε καθόλου μα καθόλου σε αυτό. Από την αρχή μίλησα ξεκάθαρα για τις υπερβολές. Π.χ. αρνούμαι να λέει κάποιος τον πατέρα μου δολοφόνο (true story btw) και πως πρέπει να τον κάνουν το ίδιο στα παιδιά του επειδή σφάζει το αρνί που θα φάμε το Πάσχα χωρίς αναισθησία. Μπορεί να φαίνεται σοκαριστικό σε κάποιον αλλά τι νόμιζε, πως η γενιά των πατεράδων μας έκανε αναισθησία στα ζώα πριν τα σφάξουν ή πως αυτοκτονούσαν μόνα τους μια μέρα πριν το Πάσχα; Κοίτα η αναισθησία που περιγράφεις λέει κάτι. Την ίδια αναισθησία έχει ένας χασάπης ή ένας χειρουργός. Λίγοι μπορούν να το κάνουν αυτό, αρκεί να το χρησιμοποιούν εχμ...σωστά.
YiN Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Αν μιλάς για αρνάκι, το αρνάκι εκ των πραγμάτων -και απ'όσο γνωρίζω- όταν το σφάζεις πρέπει να μην χαμπερίσει μία, αλλιώς εκκρίνει αδρεναλίνη η οποία χαλάει το κρέας. Αλλά case in point, έσφαζαν για να φάνε. Επίσης, γιαγιά στο χωριό μου - όταν γεννούσε η γάτα της έπιανε τα μικρά της τα έβαζε σε ένα κουτί, το πότιζε με οινόπνευμα, το έκλεινε και το έδενε με σπάγκο και μετά μέσα σε σακούλα. Τα άκουγα να κλαίνε ΠΟΛΛΗ ώρα. Παππούς στο χωριό μου έπιανε τα κουτάβια και τους έκανε κεφαλοκλείδωμα. Κανείς από τους δύο δεν γνώριζε τι πα να πει στείρωση ή ευθανασία (που πολλοί κτηνίατροι κάνουν σήμερα και σε νεογέννητα αδέσποτα πχ), αλλά φαντάζομαι καταλαβαίνεις τη διαφορά. Παρεμπιπτόντως πολλοί άνθρωποι της επαρχίας όταν αρρώσταιναν τα ζώα τους για να μην υποφέρουν τους έβαζαν σφαίρα στον κρόταφο ας πούμε.
-nick- Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Εντάξει, ψυχρά λογικά ισχύει. Αλλά ψυχρά λογικά επίσης, τα τζιτζίκια μπορεί να είναι βλαβερά, είναι βρώσιμα και ζούνε 2 χρόνια. Αλλά ναι, κάποιος που μπαίνει στον κόπο να σκοτώσει κάτι που δεν τον επηρεάζει, ό,τι κι αν είναι αυτό, εμένα δε θα μου λείψει. Δεν διαφωνω. Θυμαμαι ημασταν ολη η οικογενεια σε ενα καμπινγκ στην ηγουμενιτσα καπου. Και ηταν μια αρχανη που μεταξυ 2 δεντρων εχει φτιαξει εναν αρκετα μεγαλο ιστο. Καποια μαλακιστηρια τον κατεστρεψαν. Ο φαδερ (και εγω) ξενερωσαμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις