sotiris123 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 εβαλα να παιξω το Rage κ παιρνω αυτες της εικονες...Link Linkειναι του παιχνιδιου η της καρτας γραφικων??? μηπως να αλλαξω θειο?
D-tonys7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 εβαλα να παιξω το Rage κ παιρνω αυτες της εικονες...Link Linkειναι του παιχνιδιου η της καρτας γραφικων??? μηπως να αλλαξω θειο? Το ίδιο αντιμετωπίζω και εγώ όλα μπλέ, έχω το τελαιταίο catalyst και το update απο την id αλλά δεν έχω βρεί λύση..
sotiris123 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 εγω εκανα τωρα κ αλλο update κ ολα οκ αλλα εκει που παιζω μου βγαζει για κλασματα δευτερολοεπτου ασπρα τριγωνακια κ ξαναφευγουν...
Thanos1972 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Το rage ειναι χαλια παιχνιδι για optimized.πηγαινε στο section των games εδω στο forum και ψαξε βρες το θεμα με το rage.
evoluti0n Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 εβαλα να παιξω το Rage κ παιρνω αυτες της εικονες...Link Linkειναι του παιχνιδιου η της καρτας γραφικων??? μηπως να αλλαξω θειο? Αγορασμενο το παιχνιδι η απο κανα μακρινο θειο torrent ?
Obsidian Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 εβαλα να παιξω το Rage κ παιρνω αυτες της εικονες...Link Linkειναι του παιχνιδιου η της καρτας γραφικων??? μηπως να αλλαξω θειο? Δεν έχει σχέση με θείους κτλ, θέμα των drivers είναι. Κατέβασε τους τελευταιους drivers της ΑΤΙ. Τρέξε το αρχείο. Ψάξε στο αποσυμπιεσμένο folder (συνήθως C:\ATI\Support\ΧΧ-ΧΧ) για το αρχείο "atioglxx.dl_". Μετονόμασε το σε "atioglxx.dll" και αντέγραψε το στο "base" folder του Rage.
evoluti0n Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δεν έχει σχέση με θείους κτλ, θέμα των drivers είναι. Κατέβασε τους τελευταιους drivers της ΑΤΙ. Τρέξε το αρχείο. Ψάξε στο αποσυμπιεσμένο folder (συνήθως C:\ATI\Support\ΧΧ-ΧΧ) για το αρχείο "atioglxx.dl_". Μετονόμασε το σε "atioglxx.dll" και αντέγραψε το στο "base" folder του Rage. Εγω δεν ειχα κανενα προβλημα (περασμενους τους τελευταιους driver τις ati (δοκιμες και με και χωρις προφιλ . . . )
sotiris123 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 το προβλημα με τα μπλε ειναι οκ με τους νεουσ ντριβερσ το προβλημα ειναι οτι εκει που παιζω βγαζει ασπρα σχηματα(αναβοσβηνουν) σε κλασματα δευτερολεπτου... αλλα το κανι συνεχεια...
Obsidian Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Και 'γω το είχα αυτό, ωσπου έκανα αυτό που περιεγραψα παραπάνω και σταμάτησε.
sotiris123 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 το εκανα... εφτιαξε σε συχνοτητα αλλα οχι τελειως... ασε που τωρα αρχισε να βγαζει κ κοκκινα σχηματακια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα