Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εβαλα να παιξω το Rage κ παιρνω αυτες της εικονες...Link Linkειναι του παιχνιδιου η της καρτας γραφικων??? μηπως να αλλαξω θειο?

Το ίδιο αντιμετωπίζω και εγώ όλα μπλέ, έχω το τελαιταίο catalyst και το update απο την id αλλά δεν έχω βρεί λύση..

Δημοσ.

εγω εκανα τωρα κ αλλο update κ ολα οκ αλλα εκει που παιζω μου βγαζει για κλασματα δευτερολοεπτου ασπρα τριγωνακια κ ξαναφευγουν...

Δημοσ.

εβαλα να παιξω το Rage κ παιρνω αυτες της εικονες...Link Linkειναι του παιχνιδιου η της καρτας γραφικων??? μηπως να αλλαξω θειο?

Αγορασμενο το παιχνιδι η απο κανα μακρινο θειο torrent ?

Δημοσ.

Δεν έχει σχέση με θείους κτλ, θέμα των drivers είναι.

Κατέβασε τους τελευταιους drivers της ΑΤΙ. Τρέξε το αρχείο. Ψάξε στο αποσυμπιεσμένο folder (συνήθως C:\ATI\Support\ΧΧ-ΧΧ) για το αρχείο "atioglxx.dl_". Μετονόμασε το σε "atioglxx.dll" και αντέγραψε το στο "base" folder του Rage.

Δημοσ.

Δεν έχει σχέση με θείους κτλ, θέμα των drivers είναι.

Κατέβασε τους τελευταιους drivers της ΑΤΙ. Τρέξε το αρχείο. Ψάξε στο αποσυμπιεσμένο folder (συνήθως C:\ATI\Support\ΧΧ-ΧΧ) για το αρχείο "atioglxx.dl_". Μετονόμασε το σε "atioglxx.dll" και αντέγραψε το στο "base" folder του Rage.

Εγω δεν ειχα κανενα προβλημα (περασμενους τους τελευταιους driver τις ati (δοκιμες και με και χωρις προφιλ . . . )

Δημοσ.

το προβλημα με τα μπλε ειναι οκ με τους νεουσ ντριβερσ το προβλημα ειναι οτι εκει που παιζω βγαζει ασπρα σχηματα(αναβοσβηνουν) σε κλασματα δευτερολεπτου... αλλα το κανι συνεχεια...

Δημοσ.

το εκανα... εφτιαξε σε συχνοτητα αλλα οχι τελειως... ασε που τωρα αρχισε να βγαζει κ κοκκινα σχηματακια...:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...