Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα. αγορασα τν παραπανω ψυκτρα η οποια τελειωνει σε 3-pin . κανονικα οι ψυκτρες δε τελειωνουν σε 4-pin ?? και πως αυξανω τις στροφες της ?

Δημοσ.

Η συγκεκριμενη δεν ειναι PWM δηλαδη δεν αυξομειωνει τις στροφες της.

Θα βρεις μεσα ενα καλώδιο ποθ εαν το βαλεις εχει αντιστασεις επανω που κανει τους ανεμσιτηρες της ψυχτρας να τρεχουν στις 1600 στροφες αντι για τις 2000.η γνωμη μου ειναι να βαλεις αυτο το καλωδιο γιατι πρεπει να κανει θορυβο στις 2000.

Δημοσ.

Τωρα που ειναι χειμωνας οχι εκτος αν κανιβαλιστεις....Αλλα οπως και να εχει στις 2,000 rpm θα κανει σαν κομπρεσερ και δεν λεει βαλτο στις 1600 και αν δεις οτι δεν σε καλυπτει βαλε αλλον εναν στις 1600rpm και θα εισαι μια χαρα!

Αν δεν σε καλυπτει ουτε το push-pull τοτε πουλα την και βαλε υδροψυξη :-D .

Δημοσ.

Ναι εχει 2 ανεμιστηρες οποτε μια χαρα εισαι.μαλλον μπερδευτηκε με την Α50 ο φιλος vaspolys.

Βαλε το στα 1600 και τρεξε ενα τεστ να δεις θερμοκρασιες στα cores.μετα βγαλε το και ασε να δουλευουν στισ 2000 και χανατρεξε ενα τεστ και δες παλι τις θερμοκρασιες και δες εαν εχουν διαφορα.

Δημοσ.

μαλλον μπερδευτηκε με την Α50 ο φιλος vaspolys.

Ναι... :-( Η Α70 εχει δυο...!Τελικα πως ακουγεται στις 1600rpm?το δοκιμασες?

Δημοσ.

στις 1600 ειναι "ησυχη".. τωρα ομως πως θα το βαλω στις 2000 ?? αμα βγαλω τς αντιστασεις , μετα εχω δυο καλωδια να συνδεσω απ[ο καθε ανεμιστηρακι ενω οι αντιστασεις συνδεουν και τους δυο σε ενα 3πινο.. να συνδεσω ενα στο cpu fan και ενα στο cha fan ?? εχω και fan controller. πειτε μου πως να τα βαλω .. δεν με πειραζει και πολυ ο θορυβος , αν δεν ειναι υπερβολικος βασικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...