Spiros_91 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα σε ολους με λενε Σπύρο και ειμαι 20 ετών , Αυτό τον καιρό θέλω να παω θεσσαλονίκη για ενα παρασκευω-σαββατο-κυριακο(λόγω μιας κοπέλας που είμαι ερωτευμένος ) και θα ήθελα άτομα που ξέρουν να μου πείτε αν αξίζει με τραίνο ή με κτελ και πόσο κοστίζει. Αν γνωρίζεται θα παρακαλούσα να μου απαντήσετε γιατι εγώ είμαι άσχετος με αυτό το θέμα , ευχαριστώ.
-nick- Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Τραινο με το βραδυνο ! Αν εισαι φοιτητης εχεις 25% εκτπωση, ολοκληρο κανει 22 ευρω, οποτε θα σου ρθει 16-17 ξερω γω. Αλλιως, μπορεις να κλεισεις ηλεκτρονικα εισιτηρια με 9 ευρω ακομα και ιντερσιτυ (δεν ξερω βεβαια τι προυποθεσεις) ΚΤΕΛ παει 40 ευρω ολοκληρο, 30 φοιτητης και δεν ειναι κ τοσο ωραιο (στριμωγμα, δεν μπορεις να σηκωθεις, δεν μπορεις να πας τουαλετα κλπ ..)
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 μελέτησε κι αυτό το νήμα για σίγουρη επιτυχία: λινκ
johan0497 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Αν κλείσεις με ΚΤΕΛ κόψε και για την επιστροφή να γλυτώσεις κανα φράγκο. Πες τους μαλάκες στα ταμεία ότι θέλεις και επιστροφή. Αυτή ισχύει για έναν μήνα και γυρνάς όποτε θέλεις εσύ, αρκεί να τους πάρεις τηλ κ να κάνεις κράτηση μια μέρα πριν φύγεις. Για να προλάβεις θέση δηλαδή. Επίσης, εγώ πάντα προτιμούσα το ΚΤΕΛ από το τρένο γιατί το δεύτερο έκανε στάση σε κάθε δέντρο που συναντούσε και το ταξίδι έμοιαζε όμοιο σε διάρκεια με αυτό προς το φεγγάρι. Στο ΚΤΕΛ δεν είναι και τόσο τραγικά σχετικά με το στρίμωγμα,την παλεύεις μια χαρά γιατί αρκετά από αυτά έχουν μεγάλα κενά μεταξύ των θέσεων.Κάνει μια στάση στα μισά, δηλαδή στην Λαμία για περίπου 20 λεπτά. Μην τρως παπά από έρωτες με απόσταση γιατί στην πίκρα θα είσαι μετά. Όχι ότι αλλιώς θα την γλιτώσεις την πίκρα, αλλά τέλοσπάντων καλή σου τύχη
tsifotis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Κοστος Κτελ: 45ευρω μ επιστροφη ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ! Κοστος ΟΣΕ: οσο κατσει. Αν προγραμματισεις απο νωρις μπορει και καπου 20 πηγαινε. Γενικοτερα να υπολογιζεις 50-60 ευρω ή και παραπανω ολο το ταξιδι. Δες το tickets.trainose.gr Αεροπλανο: ξεκιναει απο καπου 100ευρω πανε-ελα και μπορει να ξεφυγει πολυ. Υπολογιζε και το καπελο για αεροδρομιο (ακομα και το μετρο θελει καπου ενα 8αρι ευρω παραπανω ανα διαδρομη) http://gr.skyscanner.com/flights/ath/skg/111202/111204/airfares-from-athens-international-to-thessaloniki-in-december-2011.html Α, και μην πολυ-πιστευεις στον ερωτα! Βεβαια καλα κανεις και τα λες ακομα, ψαρωνουνε!
genius_13 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Επειδή έκανα πρόσφατα το Θεσσαλονίκη - ΑΘήνα και ΑΘήνα - Θεσσαλονίκη σε ΜΙΑ μέρα το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ. Με κτελ πιστεύω θα είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα.
arxaggelos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Μια σημαντική λεπτομέρεια: αν είναι κλειστά τα Τέμπη το ταξίδι με κτελ κάνει περίπου 9 ωρες. Όπως καταλαβαίνεις, δεν παλεύεται με τίποτε. Ρώτα αν είναι κλειστά τα Τέμπη και αν είναι πάνε με ΟΣΕ, ειδικά αν βρεις τα (πολύ) φθηνά εισητήρια. Αν δεν είναι, εγώ γενικά προτιμώ κτελ.
Sellers Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Ισχύει το free wireless στα ΚΤΕΛ? Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2011 από Sellers
leftermann Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 κατ'εμέ πάντως, είναι πολύ καλό οι Αθηναίοι(Αθηναίες) να καψουρεύονται Σαλλλονικιές (σαλλλονικιούς) και ανάποδα, και να ανεβοκατεβαίνουν πολύ συχνά για να βλέπουν τον έρωτά τους, πάντα με ΤΟ ΚΤΕΛ. Το τρένο δεν λέει μία.
Lucifer Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 λέφτερ δεν πας να κάνεις κάνα παιδί λέω 'γω
leftermann Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 γιατί ρε φίλος; Δες τι γίνεται στα λεωφορεία μας. Που αλλού θα βρεις τέτοια;
-nick- Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Βλασφημια να προτεινεται το κτελ αντι του τρενου. Ειδικα κουπε αν σου κατσει και καλη παρεα ειναι γαμω τις φασεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις