Προς το περιεχόμενο

Firefox: Δεν κρατάει τη ρύθμιση "Χωρίς διαμεσολαβητή"


Composer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα.

Σήμερα μου παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα και ήθελα να ρωτήσω μήπως ξέρει κανείς κάτι.

Μου έκανε διάφορα τρελλά στο pc, μου έβγαζε ιούς, μετά κάτι αρχεία έβλεπα που είχαν δημιουργηθεί και δεν έσβηναν με τίποτα.

Επιπλέον δεν έμπαινε στο ιντερνετ. Όλα φαινόντουσαν καλά αλλά μου έβγαζε το μήνυμα:

Άρνηση σύνδεσης κατά την προσπάθεια επικοινωνίας με το διαμεσολαβητή που ρυθμίσατε. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις του διαμεσολαβητή και προσπαθήστε ξανά.

 

με τα πολλά πολλά, τσεκάρισα το "Χωρίς μεσολαβητή" στις επιλογές του Firefox και συνδέθηκα. (το ίδιο πρόβλημα και στο Chromeκαι έκανα κάτι παρόμοιο και λύθηκε).

Όμως όταν βγαίνω από firefox και ξανανοίγω , πάλι τα ίδια, και βλέπω δεν έχει κρατήσει τη ρύθμιση αλλά είναι πάλι τσεκαρισμένο το "χειροκίνητη κτλ..."/

Πώς θα γίνει να την κρατήσω;

 

Καταρχήν δεν ξέρω τι είναι αυτός ο μεσολαβητής, γιατί άλλαξε από μόνος του, και δεν ξέρω τί ρύθμιση είχα μέχρι τώρα εκεί...

 

Firefox βλέπω έχω 8/

 

Edit: Έβαλα την επιλογή "αυτόματος εντοπισμός ρυθμίσεων κτλ..." (αν και σε αυτό δε μου κράταγε τη ρύθμιση πριν), "έπαιξα" λίγο με τα add-ons (τα απενεργοποίησα όλα, και τα έβαζα 1-1, απενεργοποίησα τελικά 2) και τώρα φαίνονται όλα καλά.

αν και ακόμα δεν έχω καταλάβει τι είναι ο διαμεσολαβητής και αν το είχα τσεκάρει πριν ή οχι (μέχρι να μου εμφανιστεί το πρόβλημα δηλαδή)..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Χρησιμοποιούμε  cookies για να απολαμβάνεις το insomnia προσωποποιημένο στις ανάγκες σου αλλά και για την παροχή στοιχείων επισκεψιμότητας για να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας