Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω πολλές αρχαίες βιντεοκασέτες τις οποίες θέλω να μεταtρέψω σε ψηφιακή μορφή αλλά δεν ξέρω τι παίζει με capture cards. Φαντάζομαι ότι θα παίρνουν είσοδο RGB από το video, θα δίνουν εικόνα στο PC και από εκεί θα κάνω εγγραφή μέσω κάποιου προγράμματος αλλά δεν είμαι σίγουρος τι είδους κάρτα θα χρειαστώ, είναι το ίδιο πράγμα με τις TV cards ή καμία σχέση; Υπάρχει κάποια πρόταση αγοράς;

Δημοσ.

είναι το ίδιο πράγμα με τις TV cards ή καμία σχέση; Υπάρχει κάποια πρόταση αγοράς;

Το ίδιο δεν είναι,αλλά έχουν σχέση.

Η απλές capture κάρτες παίρνουν RGB,η απλές TV κάρτες κατά κανόνα δεν έχουν RGB ή οποιαδήποτε άλλη είσοδο για βίντεο.Οπότε πας ή σε απλή capture ή σε καλή TV κάρτα.

Μιας και μιλάς για αρχαία βίντεο οπότε μάλλον και αρχαία συσκευή,δεν νομίζω να έχει νόημα να δώσεις παραπάνω λεφτά για κάτι ποιοτικό,αφού και το VHS σου δεν θα βγάζει καλή ποιότητα.

Δημοσ.

Επειδη εχω ασχοληθει παλιοτερα με αυτο,ειχα παρει μια καρτα για το pc,αλλα η ποιοτητα δεν με ικανοποιησε.Εχανε λιγο.Το καλυτερο αποτελεσμα το πηρα συνδεοντας το βιντεο με επιτραπεζιο DVD recorder,το οποιο μειωνε τις γραμμες και τα παρασιτα της εικονας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...