unknowns5 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Αναφέρομαι συγκεκριμένα στις υπογραφές που έχουν τα “specs” από το PC τους. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο ύπαρξης, δηλαδή νοιάζει τόσο πολύ τον κόσμο τι υπολογιστή έχω; Με όλες τις λεπτομέρειες κιόλας που πρέπει να το διατυμπανίζω σε κάθε post μου με την υπογραφή μου; (Για να προλάβω μερικούς, η υπογραφή μου είναι καθαρή διαφήμιση, ναι.)
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Eπρεπε να βρεις κανενα πιο πρωτοτυπο θεμα για να διαφημισεις το site σου στο Μπλα Μπλα section, ειναι η αληθεια. Κατα τ'αλλα τεχνολογικο φορουμ ειναι. Εγω εχει τυχει να στειλω πμ σε ατομο που εχει καποιο κομματι του pc ιδιο με το δικο μου, για να τον ρωτησω αν εχει ιδια issues με εμενα πχ. Δεν ειναι κακο. Και για μοστρα να το κανουν παλι κακο δεν ειναι, γιατι παλι ειναι εντος θεματος στο παρον φορουμ :>
unknowns5 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Eπρεπε να βρεις κανενα πιο πρωτοτυπο θεμα για να διαφημισεις το site σου στο Μπλα Μπλα section, ειναι η αληθεια. Κατα τ'αλλα τεχνολογικο φορουμ ειναι. Εγω εχει τυχει να στειλω πμ σε ατομο που εχει καποιο κομματι του pc ιδιο με το δικο μου, για να τον ρωτησω αν εχει ιδια issues με εμενα πχ. Δεν ειναι κακο. Και για μοστρα να το κανουν παλι κακο δεν ειναι, γιατι παλι ειναι εντος θεματος στο παρον φορουμ :> Είδες που σε πρόλαβα; Πάντως σαν απάντηση δεν μπορώ να πω, έχεις δίκιο για το ΠΜ που λες. Αλλά το insomnia γενικού περιεχομένου forum δεν είναι;
PavelX Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Όχι. Οι 8 από τις 9 κατηγορίες του insomnia, έχουν να κάνουν με την τεχνολογία.
unknowns5 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 ΟΚ, σωστές οι παρατηρήσεις, όντως τεχνολογικό αν και περιέργως είχα άλλη εντύπωση. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, με καλύψατε!
Lucifer Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Πέραν αυτού, βολεύει πολύ όταν ζητάει κανείς βοήθεια, γιατί κάποιος που θέλει να βοηθήσει, έχει άμεση εικόνα του συστήματος του άλλου.
Aplostra Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 το πρόγραμμα που εχει ο αη φον 4ας και συγχρονίζει το κινητό με τον υπολογιστή,υπάρχει και σε αντροιντ;
nickarmy Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 τεχνολογικό φορουμ αλλο αν βλέπεις μόνο το μπα μπλα ...
bluesattack Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Πχ .Τι ειδα εγω τωρα στον παραπανω χρηστη (απο περιεργεια και μονο με τι πουλαει μουρη)? Τις μνημες που θα παρω , μια και σε αυτον θελω να πιστευω οτι παιζουν αψογα , εε ? (εχουμε την ιδια μητρικη )
NickTG Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Πχ .Τι ειδα εγω τωρα στον παραπανω χρηστη (απο περιεργεια και μονο με τι πουλαει μουρη)? Τις μνημες που θα παρω , μια και σε αυτον θελω να πιστευω οτι παιζουν αψογα , εε ? (εχουμε την ιδια μητρικη ) Προφανώς και κάνω πλάκα. Μέχρι τώρα δεν έχω πρόβλημα.
bluesattack Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Προφανώς και κάνω πλάκα. Μέχρι τώρα δεν έχω πρόβλημα. Kαι εγω thanx Nα ενα καλο της υπογραφης .Ετοιμα συστηματα και ασφαλεις επιλογες
minaras_tio Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Αυτα τα πουλαμε μουρη και τετοια ειναι γελοιοτητες. Γιατι λες και σε ξερω η με ξερεις για να πουλησουμε μουρη; Απλα αυτη την υπογραφη γουσταρουν καποιοι. Προσφατα καποιος μου την ειχε πει επειδη φαινοταν η υπογραφη απο το iphone μου. Δε με αφησαν οι mods ομως να του απουντησω. Σβηστηκε το μνμ. Μαλλον κατι αλλο τον ενοχλουσε εκτος φορουμ αλλα τελοσπαντων. Α,δειτε υπογραφη:
SpirtouLisS Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 επιασε τοπο αυτο το θεμα. εδωσε πολλα στην κοινοτητα του insomnia
athlios Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Την υπογραφη σου και το πουλι σου ,ελεγε ο παππους, να προσεχεις που τα βαζεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα