Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χερεται κυριες και κυριοι...εχω καποιες ερωτησουλες...

1)σε ενα σπιτι που κατοικειται κατα ποσο ειναι εφικτο σε εναν απεναντι τοιχο που δεν εχει καθολου πριζες να βαλεις πριζες καθως και πριζες για ηχεια; γινεται ή επρεπε ναχε γινει οταν φτιαχνοταν το σπιτι;

2)καναπεδες με ηλεκτρονικη ανακλιση για τα ποδια καθως και στηριγμα για το κεφαλι υπαρχουν; για προβολη ταινιων το λεω. παρακαλω πειτε οποιος ξερει μαρκα ή οτιδηποτε για να ψαχτω στο ιντερνετ.

3)απο αποσμητικα χωρου,εχετε να προτεινετε καποιο/καποια καλα;

4)υπαρχει επιπλο για τηλεοραση πουνα εχει ραφια για ενισχυτες κτλ τα οποια να ειναι ρυθμιζομενα στο υψος;

Δημοσ.

Nαι υπαρχουν σιγουρα και καναπεδες με ανακλιση. αλλα θελω και υποστηριξη για το κεφαλι. περιμενω προτασεις για οποιον ξερει.

Greengordon,σχετικα με το 1, τι εννοεις θα τα κανει "εξωτερικα"?

Επισης, τηλεοραση ως τωρα ειχα 40αρα αλλα τωρα θα παρω την Panasonic VT30 σε 50''αρα.

Δημοσ.

Για να φέρεις μπρίζα σε τοίχο που δεν έχει η πιο απλή λύση είναι να τραβήξεις ρεύμα από τονβ διπλανό τοίχο, και με ένα αυλάκι όμορφα και νοικοκυρεμένα να το κρύψεις. Αλλιώς είναι ακριβό να σκάωεις τοίχο.

Για ηχεία προτείνω ασύρματα.

Δημοσ.

marios_geo,ηχεια εχω ΕΝσυρματα.

GreenGordon,λεω να την παρω και να τη κρατησω αρκετα χρονια,οποτε ειπα να παω σε κατι κορυφαιο ναμαι καλυμενος.

Για καναπε θαλεγα μεχρι 2-3.000.

Aραγε ποσο να κοστιζε να τους φωναζα να μου εκαναν κατι τετοιο....;

Δημοσ.

Aραγε ποσο να κοστιζε να τους φωναζα να μου εκαναν κατι τετοιο....;

Δεν ξερω .Παρε προσφορες απο εγκαταστατες , και απο καποιο δικο σου ηλεκτρολογο. Ε δε νομιζω να ειναι και κατι φοβερο.Πριζες και καναλακια ειναι.

Πες σε οποιον ερθει οτι θες να περασεις και τα καλωδια των ηχειων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...