Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Έχω εδώ και κανα 2-3 χρόνια το γνωστό -ξυπνάω τη γειτονιά όταν παίρνω μπρος- UPS MGE NOVA 1100 AVR. Το είχα συνηθίσει να πω την αλήθεια μου και δε με ενοχλούσε τόσο, απλά τον τελευταίο καιρό φαίνεται ότι το ανεμιστηράκι είναι στα τελευταία του, κάνοντας ανυπόφορο πλέον θόρυβο που αλλάζει ήχους κάθε λίγο και λιγάκι και σου έρχεται είτε να φέρεις τη βαριά και να το κάνεις κομματάκια είτε να το πετάξεις απ το παράθυρο. Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω το ανεμιστηράκι αυτό μιας και τα κλασσικά 8άρια δεν τα παίρνει; Ή κάποια δοκιμασμένη μόντα ίσως μπα και μπορέσει και πάρει 8άρι ανεμιστηράκι; Ευχαριστώ!
mikevchq Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Κι εγω εχω το ιδιο προβλημα με το 1250 AVR. Ανα καιρους κανει τρελο θορυβο αλλα διορθωνεται μολις το φυσηξω για να φυγει η σκονη. Καποια στιγμη σκοπευω να αλλαξω κι εγω τον ανεμιστηρα. Μετρησα απο βιδα σε βιδα το fan εξωτερικα και ειναι 50mm, αρα φανταζομαι οτι θελει 50αρι fan. Δυσευρετη διασταση ισως ομως εχει ο Φανος. Edit: Εχει και το ebay πολλα σε λογικες τιμες με μεταφορικα. Κοιταξε εδω. Δυστυχως δεν μπορω να σιγουρεψω οτι θελει 50αρι γιατι δεν μπορω να βρω εσωτερικη foto του UPS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα