Προς το περιεχόμενο

FORTHnet: Προεπιλογή φορέα από τις 18 Μαΐου


anaxiopistos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τη λειτουργία προεπιλογής φορέα, θα προσφέρει η FORTHnet από τις 18 Μαΐου 2003.

 

Η εταιρεία θα διαθέσει σε όλους τους χρήστες της υπηρεσίας FORTHnet Telephony, το πακέτο «FORTHnet Telephony Προεπιλογή», καθώς και ένα ακόμα πακέτο, το «FORTHnet Telephony Αγαπημένοι Προορισμοί».

 

Οι πελάτες της υπηρεσίας «FORTHnet Telephony Προεπιλογή» θα πραγματοποιούν τις κλήσεις τους προς οποιοδήποτε προορισμό, χωρίς να πληκτρολογούν πρώτα τον κωδικό επιλογής φορέα της εταιρείας (1789).

 

Για το πακέτο «FORTHnet Telephony Προεπιλογή» ισχύουν οι τιμές του βασικού τιμοκαταλόγου των υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας FORTHnet. Οι συνδρομητές πρέπει μόνο να δηλώσουν με μια αίτηση την προεπιλογή φορέα στη FORTHnet για όσες γραμμές το επιθυμούν.

 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το πλήθος των συνδέσεων που εξυπηρετεί η εταιρεία, στις 30 Απριλίου 2003, είχε ήδη ξεπεράσει τις 182.000.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΝΕΟ τιμοκατάλογο και νέες υπηρεσίες θέτει σε εφαρμογή, από τη Δευτέρα 18 Μαΐου, η εταιρεία Forthnet η οποία, εκτός από πάροχος υπηρεσιών Ιnternet, τον τελευταίο περίπου ένα χρόνο εισήλθε δυναμικά και στη σταθερή τηλεφωνία.

Με το μερίδιο αγοράς που έχει κατακτήσει βρίσκεται ανάμεσα στους 3 πρώτους εναλλακτικούς φορείς σταθερής τηλεφωνίας που όλα δείχνουν ότι θα επιβιώσουν (117 χιλ. συμβάσεις σήμερα, 182 χιλ. συνδέσεις στις 30 Απριλίου) και βεβαίως -εφόσον εξασφαλιστεί και η χρηματοδότηση των επενδύσεών της- θα αναπτυχθούν περαιτέρω.

 

Οι νέες υπηρεσίες της είναι η Forthnet Telephony Προεπιλογή και Forthnet Telephony «Αγαπημένοι Προορισμοί». Με την πρώτη, την οποία θεωρητικά θα μπορούσαν να διαθέσουν άμεσα όλοι οι εναλλακτικοί φορείς, οι χρήστες των υπηρεσιών της θα πραγματοποιούν τις κλήσεις τους σε οποιοδήποτε προορισμό χωρίς να πληκτρολογούν προηγουμένως τον τετραψήφιο κωδικό επιλογής φορέα της εταιρείας. Ο καταναλωτής για να έχει αυτήν υπηρεσία θα πρέπει να καταβάλει 8,8 ευρώ είτε εφάπαξ είτε σε 8 μηνιαίες δόσεις. Είναι η πρώτη εταιρεία σταθερής που ανακοινώνει ότι εισάγει την Προεπιλογή, προσδοκώντας μάλιστα αύξηση της κίνησης κατά 15%, ενώ να σημειώσουμε ότι η αρχική εντύπωση ήταν ότι το κόστος της εισαγωγής της θα το επωμίζονταν οι ίδιες οι εταιρείες και όχι ο καταναλωτής.

«Αγαπημένοι Προορισμοί»

Με την υπηρεσία «Αγαπημένοι Προορισμοί» η Forthnet δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να επιλέξει ορισμένους προορισμούς (μέχρι 6 στον ιδιώτη και μέχρι 10 στις εταιρείες) για τους οποίους προσφέρεται χρέωση χαμηλότερη από το βασικό τιμολόγιο. Στην περίπτωση αυτή η εταιρεία καθιερώνει και μηνιαίο πάγιο το οποίο όρισε σε 1 ευρώ για κάθε έναν «Αγαπημένο Προορισμό».

Αναφορικά με το νέο τιμοκατάλογό της, αξιοπρόσεκτο είναι το γεγονός ότι αύξησε σημαντικά τις τιμές της για τις κλήσεις από σταθερό σε κινητό και έτσι οι διαφορές με τον ΟΤΕ υπάρχουν είναι όμως μικρότερες απ' ό,τι ήταν μέχρι τώρα. Αυτό ουσιαστικά επιβλήθηκε από το γεγονός ότι υπεγράφησαν οι περίφημες συμφωνίες διασύνδεσης με τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

Όπως ήδη έχει ανακοινωθεί δύο από τους μετόχους της Forthnet (Μινωικές Γραμμές και Telecom Italia) βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με χρηματοδοτικούς φορείς προκειμένου να πουλήσουν το μερίδιό τους. Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες η εταιρεία συζητά τη σύναψη δανείου προκειμένου να χρηματοδοτηθεί μέρος του επενδυτικού προγράμματός της στη σταθερή τηλεφωνία.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Gia na doume.....

 

θα πρέπει να καταβάλει 8,8 ευρώ είτε εφάπαξ είτε σε 8 μηνιαίες δόσεις.

 

kala 8.8E se 8 doseis? <img src="http://www.insomnia.gr/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> Siga re ....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...