Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια σημείωση,αρνητική θα τολμούσα να πω... Εμαθα πως για να "φορτίσεις-αποφορτίσεις" την προπληρωμένη της πειραιώς, χρεώνεσαι πλέον, 2 ευρω!

Αδιανόητο. :confused:

Γιατι δε χρησιμοποιεις την καρτα που συνδεεται με τον λογαριασμο σου;

Δημοσ.

ρε παιδια γιατί χρησιμοποιείτε προπληρωμένη;

ανοίξτε ένα λογαριασμό μόνο για να κάνετε αγορές και χρησιμοποιείστε τη χρεωστική αυτού του λογαριασμού.

μην αφήνετε λεφτά μέσα και όταν θέλετε να κάνετε αγορές κάνετε μια κατάθεση η μεταφορα χρημάτων από εναν άλλο λογαριασμό που θα έχετε. εγώ αυτό κάνω χρησιμοποιώντας λογαριασμό της κύπρου. η καρτα ειναι visa και μου περνάει παντου (όπου την έχω δοκιμάσει).

σιγά μην κάθομαι να πληρώνω κάθε φορά που γεμίζω ή αδειάζω την κάρτα

Δημοσ.

Bρε παιδιά, είπα "έμαθα", όχι πως το κάνω κι εγώ...Απλά ήθελα να τονίσω την αλητεία που τους δέρνει.

Εγώ,όπως οι περισσότεροι φαντάζομαι,έχω μια χρεωστική συνδεδεμένη με το λογαριασμό και ebanking σ'αυτον. Απλώς μερικοί φοβούνται και χρησιμοποιούν τη προπληρωμένη ή βαριούνται να μεταφέρουν κάθε 3 και λιγο χρήματα στον άδειο λογαριασμό για να κάνουν μια Χ αγορά.

Δημοσ.

Στην Bwin αν κανω καταθεση με paysafe.

Μπορω μονο με τραπεζικο λογαριασμο να κανω αναληψη μετα γιατι στην bet365 γινεται αυτο γνωριζεται κατι??

Δημοσ.

ανοίξτε ένα λογαριασμό μόνο για να κάνετε αγορές και χρησιμοποιείστε τη χρεωστική αυτού του λογαριασμού.

μην αφήνετε λεφτά μέσα και όταν θέλετε να κάνετε αγορές κάνετε μια κατάθεση η μεταφορα χρημάτων από εναν άλλο λογαριασμό που θα έχετε. εγώ αυτό κάνω χρησιμοποιώντας λογαριασμό της κύπρου. η καρτα ειναι visa και μου περνάει παντου (όπου την έχω δοκιμάσει).

αυτο ειναι το μυστικο στην περιπτωση σου, οτι η χρεωστικη σου ειναι visa. αλλιως δεν θα σου γινοταν δεκτη στα πιο πολλα ιντερνετομαγαζα κτλ. γι αυτο λοιπον δεν ειναι λειτουργικη η λυση που λες, στην πλειονοτητα των τραπεζων οι χρεωστικες δεν ειναι visa, οποτε οι προπληρωμενες κανουν αυτη τη δουλεια.

Δημοσ.

το ξέρω ότι το παν είναι το σηματάκι της visa.

ε ανοίξτε ένα λογαριασμό σε τράπεζα που δίνει χρεωστική visa. σιγά το δυσκολο.

σίγουρα κύπρου, millennium.. Νομιζω ΤΤ και δεν ξέρω ποιες άλλες

Δημοσ.

Κανε λογαριασμό και αίτηση για internet banking στην τράπεζα πειραιως, όταν μπεις από το internet στον λογαριασμό σου, σου επιτρέπει να δημιουργήσεις real time VIRTUAL master card prepaid, την οποία μπορείς να φορτίζεις και αποφορτίζεις real time επίσης...!

Ελπίζω να βοήθησα..!

Υ.Γ. Σε κάθε κίνηση της κάρτας θα σου στέλνει πρώτα sms alert ! ;)

Δημοσ.

Α μπραβο. Και ελεγα γιατι κανεις δεν το κανει αυτο.

Εδω και χρονια κανω αγορες απο το Internet με αυτον τον τροπο. Ειχα ενα λογαριασμο στην alpha που θα τον καταργουσα και τελικα αντι να τον καταργησω τον κραταω με σχεδον μηδενικο υπολοιπο και καταθετω οσα χρειαζομαι κατα περιπτωση για τις αγορες. Εχει και αυτοματο μηχανημα καταθεσεων οποτε δεν περιμενω ποτε στην ουρα. Φυσικα ειναι VISA.

Για αυτον που ρωτησε αν μπορεις να τραβηξεις παραπανω απόσα εχεις στο λογαριασμο σου, δεν ξερω αν γινεται στην περιπτωση που το ζητησεις. Γενικως εδω δεν το εχω δει ποτε

Στην Αγγλια οταν ημουν γινοταν by default. Overdrafting λεγεται. Εμενα στη Barclays με αφηναν μεχρι 100 λιρες αρνητικο. Σε αλλες τραπεζες ειχαν πολυ μεγαλυτερο οριο και ηξερα φοιτητες που ηταν διαρκως στο κοκκινο. Βλακωδες κατα τη γνωμη μου καθως στα επιτοκια σε τσακιζανε

Δημοσ.

Κανε λογαριασμό και αίτηση για internet banking στην τράπεζα πειραιως, όταν μπεις από το internet στον λογαριασμό σου, σου επιτρέπει να δημιουργήσεις real time VIRTUAL master card prepaid, την οποία μπορείς να φορτίζεις και αποφορτίζεις real time επίσης...!

Ελπίζω να βοήθησα..!

Υ.Γ. Σε κάθε κίνηση της κάρτας θα σου στέλνει πρώτα sms alert ! ;)

+1 , δε παίζεται η Πειραιώς

Δημοσ.

Κατά την γνώμη σας δηλαδή ποια είναι η καλύτερη pre-paid για Online αγορές;

Γιατί μπερδεύτηκα λίγο με το θέμα.

Το ιδιο πραγμα ειναι η χρεωστικη με την Prepaid.

Η διαφορα στην Prepaid ειναι οτι ειναι ανώνυμη..

Δημοσ.

Παιδια σε ποια τραπεζα λετε να ανοιξω τραπεζικο λογαριασμο τον θελω γιατη θα κανω καταθεση μονο με paysafe αλλα να μπορω να βγαλω και καρτα να περνω τα λεφτα απο το Α.Τ.Μ

Δημοσ.

Μια σημείωση,αρνητική θα τολμούσα να πω... Εμαθα πως για να "φορτίσεις-αποφορτίσεις" την προπληρωμένη της πειραιώς, χρεώνεσαι πλέον, 2 ευρω!

Αδιανόητο. :confused:

Μπορείς να εξηγήσεις γιατί είναι "Αδιανόητο" ?

Για ποιό άλλο λόγο θα έβγαζε prepaid μια τράπεζα

Και στην Κύπρου η φορτιση είναι 1ε

Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγώ κάτι σχετικό, για να φτιάξω λογαριασμό στην Τράπεζα Κύπρου (για να πάρω την Visa debit) ποιο είδους λογαριασμού πρέπει να επιλέξω και χρειάζεται ελάχιστη κατάθεση?

Απ'ότι έχω δει με την κάρτα Maestro από εθνική δεν μπορώ να κάνω τίποτα στο Ίντερνετ, δεν λειτουργεί πουθενά..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...